شما هم شکایت میکنید بگید اپلود رایگان میخوایم ما سرویس قدیمی ها..نقل قول:
وگرنه 25% بنظرم از خداشونه که اضافه کنن!
Printable View
شما هم شکایت میکنید بگید اپلود رایگان میخوایم ما سرویس قدیمی ها..نقل قول:
وگرنه 25% بنظرم از خداشونه که اضافه کنن!
بهتر است وقتتان را تلف نکنید و از اول از طریق 195 شکایت کنید.نقل قول:
بنویسید که آسیاتک برخلاف تبلیغاتی که هنگام فروش سرویس کرده بود آپلود رایگان را برداشته و کم فروشی کرده است و باید آپلود را برای قراردادهای قدیمی رایگان کند. همچنین طبق مصوبه جلسه 237 کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات شرکت ای دی اس ال موظف است در محاسبه مجموع دانلود و آپلود 25 درصد حجم اضافی برای مشترکین لحاظ کند.
می توانید مستنداتی که در صفحات قبلی گذاشته ام را هم ضمیمه شکایتتان کنید.
ممنون. منم تو سایت 195 ثبت کردم. ببینیم چطور پیش میره..نقل قول:
سلام، سرعت دانلود در ساعات رایگان شما هم افتضاح شده؟ حدود 20 کیلوبایت در ثانیه میده!!! قبلا تا حدود 1 مگابایت میداد!!! البته سرعت که کلا چند روزی هستش وضعش خوب نیست، برای شما هم همینطوره؟
در مورد آپلود هم برای 195 شکایت رو ثبت خواهم کرد، الان برای سرویسهای ماهانه هم میبایست 25 درصد اضافه کنند.
کسانی که می خواهند به 195 شکایت کنند می تونند به لینک زیر استناد کنند که داخل سایت آسیاتک نوشته آپلود رایگان هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان حتما تو سایت 195 شکایت ثبت کنن. با من تماس گرفتن و خودشون گفتت که با توجه به مصوبه 237 شکایت شما بررسی میشه. یک گام به جلو ;)
من زنگ زدم به پشتیبانی گفتن اصلا به ما چیزی ابلاغ نشده در مورد 25 درصد و کلا در جریانش نبودن ! جالبه الان چک کردن از 18 تا امروز نزدیک 4 گیگ اپلود ازم کم شده از حجمم
پس تنها راهش همون 195 هستش
سلام
ببخشید من تازه وارد این تایپیک شدم، قضیه شکایت و 195 از اسیا تک چیه؟
من عصرانه اسیاتک رو چند هفته ای هست خریدم
از طریق 1544 داخلی 4 واحد رسیدگی به شکایات یا لینک زیر هم می شود شکایت کرد ولی تاثیر و سرعتش کمتر از 195 است.نقل قول:
آسیاتک قبلا گفته بود که آپلود رایگان است ولی از 18 بهمن آپلود را پولی کرده است یعنی حجمتان بیشتر مصرف می شود.نقل قول:
با توجه به تبلیغاتی که آسیاتک کرده است حق ندارد قبل از پایان سرویس آپلود را پولی کند.
ضمنا طبق مصوبه 237 کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات هم در صورت محاسبه مجموع دانلود و آپلود باید 25 درصد حجم اضافی برای مشترکین منظور کند.
شما هم اگر حقتان را بخواهید باید از طریق سایت 195 و با مستنداتی که در صفحات آخر تاپیک هست شکایت کنید.
حتما اقدام میکنم، خیلی ممنوننقل قول:
یه سوال دیگه هم دارم، الان از کجا بفهمم که چقدر از 265 گیگی که بین ساعت 4 تا 8 هست باقی مونده؟
یکی از بچه ها میگفت که تو این ساعات 400 گیگ دانلود کرده ولی مشکلی پیش نیومده، چنین چیزی ممکنه؟
بابا اینا یه چیزی هم طلبکارن ! طرف جوری حرف زد کم مونده بود بگم اقا یه چیزی هماز سرویس من کم کن :n09: حیف حوصله و اعصاب پیگیری از 195 رو ندارم و برام زیاد مهم نیست وگرنه میگفتم مدارک بدید برای حرفتون یعنی چینقل قول:
دزدی شاخ و دم نداره که همینه دیگه :n21:
به نظر من هم اگر قرار بود حجم ساعت 4 تا 8 را محاسبه کنند، در پنل کاربری هم قابل مشاهده بود و یا لا اقل در پشتیبانی میتوانستند ببینند که چقدر حجم باقی مانده است، ضمنا طبق مقررات شرکتها باید ریزمصرف و حجم باقیمانده را در پنل کاربری نشان دهند، اگر آسیاتک بعدا بیاید و حجم این ساعتها را حساب کند خلاف مقررات و قابل شکایت است.نقل قول:
دوستان یه متنی امادی کنید که تو سایت 195 وارد کنیم همگی . مثل اینکه نباید بیخیال شد :n25:
حوصله لازم نیست که، یک فرم پر می کنید و بعد از یک روز از آسیاتک تماس می گیرند و مشکل را می پرسند و بعد از چند روز هم یا آپلود را رایگان می کنند یا 25 درصد به حجمتان اضافه می کنند.نقل قول:
هرکی شکایت نکنه خیانت به خودش و ملتش کرده و باید بشینه تا فردا نوبت تعرض به خانوادش برسهنقل قول:
ترافیک ارسالی حداقل تا آخر دوره مشترک باید رایگان باشه تا بعدش که همگی تخلیه کنیم و دزدا رو تنها بذاریم
حال انتخاب با شما بین سود رساندن به گرگها یا مردم فقیر بیچاره
زنگ زده بودن از اسیاتک به خونه، چی باید بگم الان؟ قبول میکنن که اپلود رایگان بوده؟
چند صفحه آخر تاپیک را بخوانید متوجه می شوید، اولا بگویید که موقعی که سرویس را می خریدید تبلیغ رایگان بودن آپلود در سایت بود و باید تا آخر سرویس ادامه داشته باشد و اگر شما می دانستید که آپلود رایگان برداشته خواهد شد از شرکتهای دیگر سرویس می گرفتید. بعدا به مصوبه 237 کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات هم اشاره کنید که در آن نوشته شده که تعرفه ها فقط برای حجم دریافتی است و شرکت ای دی اس ال اگر مجموع آپلود و دانلود را محاسبه کند باید 25 درصد حجم اضافی برای مشترکین لحاظ کند.نقل قول:
اگر قرار شد حجمتان را اضافه کنند بگویید برای مصرفتان از 18 بهمن تا امروز هم 25 درصد حجم اضافه کنند.
اون دوستی که گفته بود حوصله ندارم...
من خودم همون دیشب یه متن دو خطی نوشتم و ثبت شکایت کردم. قرار نیست طومار بنویسی! اول بگین که موقع خرید سرویس، خود شرکت خیلی تاکید داشت روی آپلود رایگان و اینکه حتما بدون هیچ هزینه ای خواهد بود. ثانیا تو همون فایل 237.pdf یه بندی داره که شرکت حق نداره تا اتمام مدت قرار داد مفاد قراردادو تغییر بده. سوما همون طور که کاربر 971971 گفتن و باز تو یکی از بندای مصوبه هست در سرویس adsl یا آپلود باید رایگان باشه یا در صورت محاسبه، 25% حجم بیشتر باید برای کاربر درنظر گرفته بشه. واسلام
من از 18 بهمن تا امروز فکر کنم حدود 3 گیگ آپلود برام حساب شده. من فایل خاصی آپود نمیکنم فقط از سرویس آیو استفاده کردم و برای 2-3 تا فیلم اگه اشتباه نکنم حدود 600-700 مگ آپلود شده!
امروز به اونی که زنگ زده بود هم گفتم که آپلودتون حتی تو ساعات رایگان هم محاسبه میشه این دیگه چه مدلشه طرف گفت بررسی میکنیم!
خلاصه مطمئن شدم که آپلود هم تو ساعات رایگان و هم از سایتای VOD هم محسابه میشه و صرفا دانلودش رایگانه که این تو نوع خودش فعلا تک هست تو کشور و هیچ شرکت دیگه این کارو نمیکنه!
فردا در اولین فرصت حتما از 195 شکایت میکنم و پیگیر میشم اینطوری نمیشه ! اون کد 4 تو اسیاتک گفت مگه قرارداد دارید با اسیا تک که میگید تغییرش دادیم اینو گفت قطع کردم تلفنو به خاطر همینم شده برای گوشمالی حتما فردا از 195 ردیف میکنم .
فقط یه مورد برای پیگیری ها به تلفن خونه زنگ میزنند یا موبایل ؟ میشه کاری کرد به موبایل زنگ بزنند اخه خونه نیستم اکثرا
معمولا اول به موبایل زنگ می زنند، اگر جواب ندادید به تلفن ثابت زنگ می زنند.نقل قول:
من هم با شکایت موافق هستم ولی به نظرم حتی زیر بار اون 25 درصد هم نباید بریم!
اونها گفتن آپلود رایگان تا آخر سرویس باید رایگان باشه...
حالا برای سرویس های جدید میتونن 25 درصد اضافه کنن و آپلودشون رو پولی کنند ولی برای همه ما که از قبل مشترک بودیم چنین حقی رو ندارن و ما هم نباید به هیچی جز این راضی بشیم...
اگر قبول نکردند باز هم به 195 شکایت کنید تا خودشون کم بیارن...
اگر تعداد شکایت ها بالا بره حتما تجدید نظر میکنن
ضمنا اگر کسی سایت داره یا با سایت های خبری در تماس هست برای اونها نامه بنویسه و موضوع رو رسانه ای کنه...
:n24::n33::n25:
جالبه که صدا و سیما هنوز داره سرویس عصرانه 365 گیگ ، 99 تومن رو تبلیغ میکنع!!
تو پنل1544هم
بالا همچنان نوشته اپلود رایگان
Sent from my SM-J100H using Tapatalk
پول همین تبلیغا رو باید از ما بگیره همینا باعث میشه آپلود رایگان و کیفیت و ... همه از بین برن :n28:نقل قول:
امروز صبح زنگ زدن از اسیا تک منم گفتم چرا اپلود رایگان رو برداشتید گفتن که یه سری کاربرا از بس اپلود میکردن سیستم رو مختل کردن ما هم برداشتیمش، گفتم شما باید از همون روز اول به فکر امروز میبودید و این دلیل خوبی نیست، خلاف مقرارت انجام دادید، گفت خب اسیا دی ال و فیلم نت و فیلمیو رایگانن، گفتم بابا اونا رو میخام چیکار چرا اپلود رو برداشتین، اخرش گفت که من نمیدونم صب کن به یکی بگم بیاد، نیم ساعت منو کاشت هیشکی نیومد،دوباره که زنگ زدم یکی دیگه برداشت گوشیو و وصل کرد کد 4 اونم جواب نداد، تو سامانه 195 هم ثبت کردم دیروز، امروز نمیشه دیگه
شما امتحان کردید نشد دوباره ثبت کنید؟ با کد پیگیری بروید سایت 195 ببینید شکایتتان در کدام مرحله است. احتمالا دوباره زنگ می زنند. اگر نشد هم در سایت قسمتی برای درخواست تجدید نظر هست.نقل قول:
دوستانی که شکایت نوشتن اگه به نتیجه ای رسیدین لطفا اعلام کنید
حتما پیگیر باشید اگه جواب درست هم ندادند 195 خودش بعدا تماس می گیره که نتیجه رو بدونهنقل قول:
شاهکار آسیاتک تو این یه هفته! جالبش اینه که 60-70% ترافیک آپلودم مربوطه به سرویس به اصطلاح رایگان آیو!!
بعید به نظر می رسد که این سایت اینقدر آپلود داشته باشد، پیشنهاد میکنم برنامه netlimiter را نصب کنید تا مطمئن شوید که کدام برنامه ترافیک آپلود غیرعادی دارد. به عنوان مثال برنامه بازار در موبایل یکی از دوستان به صورت غیر عادی آپلود داشت که با حذف آن مشکل حل شد.نقل قول:
این سایت هم مفت گران است چه برسد به اینکه چند گیگ از ترافیک را به علت آپلود مصرف کند.
الان هم تست کردم سایت را، آپلود غیر عادی ندیدم. احتمالا کامپیوترتان ویروس دارد، فکر می کنم نصب مجدد ویندوز و یک آنتی ویروس خوب مشکلتان را حل کند.
دوستان از 195 پیگیر باشین
این آپلود برداشته خیلی به ضرر ما تموم شده
من طی این هفته 3 گیگ از ترافیکم بخاطر آپلود کم شده ... در حالیکه همش وبگردی و دانلود داشتم ... اپلود چرا داشتم الله اعلم !!!!
من شکایت تنظیم کردم
شما هم تو شکایتتون ارجاع بدین به مصوبه 237 بند 4 تا شکایتتون مستند باشه
برای تمامی مشتریان قبل از 18 بهمن باید اپلود رایگان باشه و برای جدید ها هم 25% حجم اضافه از سرویس خریداری شده لحاظ بشه.
گفتن قرارداد نداشتین بگین تبلیغاتون کلا رو اپلود رایگان بوده و الان کم فروشی میکنید و تبلغ غیرواقعی.
اگه گفتن پیگیری میکنیم و حجمتون رو اضاف میکنیم خوشحال نشید!
روی اپلود رایگان زووم کنید چون 25% حجم برای بعضی سرویس ها هیچی نمیشه
دوستان بالاخره تکلیف این 265 گیگ عصرانه چی شد؟ نامحدود هست؟ دان کنیم؟
آپلود که لحاظ بشه حجم خیلی زود میپره مال من همچنان درحال پیگیریه :n03::n34:
من اکثرا از نرم افزارهای پورتیبل استفاده میکنم و به همین خاطر سرویس بک گراندی نیست که از اینترنت استفاده کنه. نرم افزار مانیتورینگ هم نصب هست (روی همه دیوایس ها)نقل قول:
آیو تنها خوبیش این هست که بچه ها سرگرم میشن (کارتون و انیمیشن کمی تا قسمتی بد نیست). در آیو به خاطر بافرینگ کمش به صورت مداوم ریکوئست ارسال میشه. یه چند ساعتی استفاده کنین متوجه میشین
نامحدودهنقل قول:
همچنین :n35:نقل قول:
این سرویس های بی کاربرد رو گذاشتن منجمله سایت اسیا دی ال و منتش رو گذاشتن رو سر کاربرا که ما پیشرو در خدمات دانلود و .. بودیمنقل قول:
و رو این حساب اپلود هم حذف شد..
تو تایم رایگان اپلود بازم پولی باشه دیگه خیلی زوره.
برای من که اصلا نمی صرفه با اینکه سرویسم 100 گیگ ترافیک داره هنوز
منم زیر بار 25% نرفتم و گفتم شکایت رو ادامه میدم انگار بچه میخوان خر کنندنقل قول:
اونایی که از 25% حمایت می کنند بعدا میفهمند که چه کلاه گشادی سرشون رفته
دقیقا حکایت آب و برق مجانیه واقعا که چطوری این مردم رو گول می زنند
دقیقانقل قول:
آره آیو در این مورد افتضاحه ... بازم فیلم نت بافرش بهترهنقل قول:
واقعا 25% هم کلاه گشادیهنقل قول:
من 40% حجم مصرفیم بخاطر آپلوده .. روی آپلود رایگان پافشاری کنید