سلام. دوستان برای استریم چه اینترنتی خوبه؟ قابلیت استفاده از VDSL و فیبر نوری رو ندارم.
ایرانسل ، مبین نت یا همراه اول و ...
باتشکر
Printable View
سلام. دوستان برای استریم چه اینترنتی خوبه؟ قابلیت استفاده از VDSL و فیبر نوری رو ندارم.
ایرانسل ، مبین نت یا همراه اول و ...
باتشکر
سلام دوستان، چرا سرعت آپلوده من روی دو تا گوشیه متفاوت این همه فرق داره، علت چیه؟
آپلودم روی آیفون 13 اصلا از 8 بیشتر نمیشه ولی روی سامسونگ S7 Edge قدیمی، حتی به 50 مگابیت هم میرسه.
ولی سرعت دانلودم روی آیفون به طرز عجیبی بالاتره حتی به 300 هم میرسه گاهی. روی سامسونگ میزنه 4.5G و آیفون LTE
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها یک سوال میشه لطفا جواب بدین.
من مودم tf i60 ایرانسل بگیرم با tdlte ش آیا برای بازی آنلاین با ps5 به مشکل میخورم؟ این جریان NAT type 3 راه حلی نداره ؟
ممنون میشم یکی توضیح بده:)
اون سوال جزیی و تخصصی تر را من نمیدونم ولی برای گیمینگ از یک سرویس با سیم اگر استفاده کنید مثل ای دی اس ال وی دی اس ال فیبرنوری و... بهتره چون سیستمهای بی سیم به علت تداخل امواج پایدار نیستندنقل قول:
سلام عزیزم اول که نمیدونم تازه خریدی یا اینکه نه در کل مبارکتون باشهنقل قول:
و اینکه apn دستی وارد کن و اینکه ای او اس اخری رو حتما نصب کن چون باگ های مودم رو خیلی هاشو برده
بعد اگر ممکنه با شماره گیری ستاره 3001 مربع 12345 مربع ستاره از وضعیت ul اپلود و سیگنالت مطلع شو
خب برادر اگه ADSL جوابگو و بدون مشکل بود ک سراغ tdlte نمیگرفتیم! وقتی تهش ده مگ سرعت میده میخوای چیکارش کنینقل قول:
وقتی قعطی های ریز داری وقتی مشکل نویز و غیر داری علارقم سیمکشی مستقیم روکار از سرخط!
وی دی اس ال همک زنگ مبزنی مخابرات میگه هفته بعد زنگ بزن الان سیستممون قطعه.که اونم مطمئنا مالی نیست وقتی رو ADSL اینقدر مشکل داری.اونم وقتی فاصلت زیاده
فیبر همکمخابرات نمیاد برات بکشه چند کیلومتر!
جالبه یه گیمر حرفه ای که فیبرنوری با سرعت حدود 200 هم داشت ازش راضی نبود :blink:ومیخواست برگرده همون adsl!!! ولی روشهای بی سیم هم اصولا همون مشکل ناپایداری به دلیل تداخل امواج را داره ضمن اینکه گرونترم هست تازگی کرونا هم کیفیت ای دی اس ال را به دلیل شلوغی آورده پایین ولی به نظر من شما همون وی دی اس ال را امتحان کنی شاید بهتر باشه ضمن اینکه با توجه به هزینه های بالای تی دی ال تی ای اگه روشی هست که بتونی مشکل ناپایداریش رو حل کنی برو سراغش که بیخود هزینه نکنینقل قول:
ممنون.من خیلی متوجه جریان ناپایداری نمیشم ؟ ناپایداری تو پینگ مثلا ؟ چون من مودم مبین نت آوردم بردمش رو شبکه TD-LTE و تستش کردم پینگش از ADSL بالاتر بود ولی تایم اوت این جریانات نداشتمنقل قول:
با ADSL مشکلات نویز و خط خیلی داستانا ایجاد میکنه.کانکشن وصله یهو میبینی نت ولی نداری شیلنگش قطع میشه باز میاد :biggrin:
وی دی اس ال هم پیگیر شدم ولی فکر نمیکنم جواب خوبی بگیرم.اونم میگن باید فاصلت نزدیک باشه تا کیفیت خوبی بگیری.من الان با adsl و نوساناتی که داره خط نهایتش ده مگ میتونم بگیرم.خب vdsl تا چه حد میخواد حل کنه این مشکلاتو آخه؟ چیزیم که حساب کردم ی ۷ کیلومتری تا مرکز مخابرتی مون فاصله داریم و خط هم مسی هست.بعید میدونم واقعا بدن هم چیز جالبی از آب در بیاد:worried:
در کل موافقم با شما که روش های با سیم از لحاظ پایداری و پینگ بهترن ولی متاسفانه اونم زیر ساختا اینقدر ضعیفه هیچوقت ایدعال نیست
من دیگه فکر میکردم همه مشکلات به سیم کشی داخل ساختمون برمیگرده اونو اومدم رو کار سیم شیلد دار کشیدم اوردم بالا مستقیم زدم تو مودم بهتر شد و یک سری مشکلات نویز خط حل شد ولی در کل جالب نیست بازم و مشکلات عجیب غریب هنوز هست :wac:
ناپایداری تو سرعت منظورمهنقل قول:
آها متوجه شدمنقل قول:
ولی بازم دو سه برابر همین مبین نت سرعتش بود
حالا نوسانم داشته باشه بازم جواب اینو میده که راحت ۱۰۸۰ توییچ ببینی