نمیدونم بر چه اساسی میدن ولی هدیه به همه کاربرا داده نشده یکیش خودمنقل قول:
Printable View
نمیدونم بر چه اساسی میدن ولی هدیه به همه کاربرا داده نشده یکیش خودمنقل قول:
به منم هدیه ندادن :n03:
زنگ بزنین 1565
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
دوستان نظر شما چی هر چقد تو این سایتها چرخیدم کسی از شرکتی که اینترنت گرفته راضی نیست ولی حالا بین این دو تا شرکت موندم البته بگم هنوز های وب تو مرکز ما پورت خالی نداره و گفته سر ماه زنگ بزنید ولی موندم بیام های وب یا همون سرویی 256 نامحدود مخابراتم به 512 تبدیل کنم . یکم زیاد روی های وب مانور میدم به خاطره همون فشفشه هاست که حداقل میتونی برنامه یا بازیو که میخوای دانلود کنی اگر برنامه یا بازی حجمش 10 15 گیگ باشه بخوام با اینا دانلود کنم 4 5 شبی باید صبر کنم ولی حداقل تو های وب میدونی میتونی یکی دو روز دانلود کنی . خیلی وقتا شده برنامه یا بازیو خواستم ولی بیرون نبود .
دوست عزیز هدیه چند گیگ داده.بعد میگم شاید من فشفشه فعال داشتم بهم نداده .نمیشه زنگ هم زد 30-40 نفر تو صف هستن :n13::n16:نقل قول:
نقل قول:
با توجه به چیزایی که دیدم به نظر میرسه به کسایی دادن که استفاده بالاتری داشتن
خب اگه اینجور باشه باید به منم میدادن من ماهی بالای 80تومان به اینا پول میدم پس چرا به من هدیه ندادن؟نقل قول:
یک گیگنقل قول:
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
سلام بر alijigari عزیز و ممنون از خوش آمد گویی تون.نقل قول:
والا همونطور که گفتم هنوز منتظرم سرویسم وصل بشه و چون روی یه خط دیگه به غیر از اونیکه پارس آنلاین روشه گرفتم هنوز وضعیت SNR رو نمیدونم. خط تلفن که بوقش خش خش نداره پس امیدوارم SNR خوبی هم بده. اگه خوب نباشه هم مثل اون یکی خطم یه کابل مستقیم میکشم تا سر مودم چون اون یکی خطو این کارو کردم SNR تقریبا 2 برابر شد.
فعلا هم برای امتحان سرویس 8 مگ یک ماهه انتخاب کردم.
به هر حال امیدوارم کیفیت خوب باشه و مشتری بشیم :)
فکر نکنم این بسته جدید با صرفه باشه
15 گیگ فکر کنم 9 تومن هست توی 5 روز
که میشه 45 گیگ و 27 تومن
در صورتی که این بسته 40گیگ را میده 30 تومن