من کشتمش اگه بگین سیو رو باید از کجا بگیرم براتون میزارم تقریبا 73 % بازی رو کامل کردمنقل قول:
Printable View
من کشتمش اگه بگین سیو رو باید از کجا بگیرم براتون میزارم تقریبا 73 % بازی رو کامل کردمنقل قول:
دوستان کسی میدونه چطوری میشه تو نسخه PC تاکسی گرفت ؟ ( مسلما کسی میدونه:18: ) آخه مثه کنسول واسه تاکسی ها سوت نمیزنه !:11:
سیستمتون چیه؟ اگر یک بنچ هم بذارید بهترهنقل قول:
وقتی که یک تاکسی رد میشه E رو بزن سوت میزنه اگر تاکسی خالی باشه توقف میکنه اگر کسی توش باشه میرهنقل قول:
اگر f رو نگه دارید مسافر رو پیاده میکنه.نقل قول:
با دسته ی XBOX 360 چه جوری میشه برای تاکسی گرفتن سوت زد؟نقل قول:
دوستان کسی میدونه چطوری میشه تو نسخه PC تاکسی گرفت ؟ ( مسلما کسی میدونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) آخه مثه کنسول واسه تاکسی ها سوت نمیزنه !
به نظر من سخت ترین کار تو این بازی تعقیب یک هلیکوپتر دیگه به وسیله هلیکوپتره. سختی این مرحله هم به خاطر همینه. چون باید با هلیکوپتر از میون آسمونخراش ها تعقیب رو انجام بدی.نقل قول:
این بازی چون ذاتا برای کنسول درست شده، کنترلش هم با دسته راحت تر از کیبرده. با دسته کنترل هلیکوپتر آسونه.نقل قول:
به نظر من سخت ترین کار تو این بازی تعقیب یک هلیکوپتر دیگه به وسیله هلیکوپتره. سختی این مرحله هم به خاطر همینه. چون باید با هلیکوپتر از میون آسمونخراش ها تعقیب رو انجام بدی.
فکر کنم LB رو باید بزنی...نقل قول:
کاملا تایید میشه.من هم با کنسول هم با pc این بازی رو رفتم.کنترل توی کنسول خیلی بهتره ولی توی گرافیک جلوی پی سی حرفی واسه گفتن نداره.نقل قول:
دوستان من xbox دارم یک بازی گرفتم به اسمGTA Episodes From Liberty city داستانش چیه مگه قرار بود بیاد من که منتظرش نبودم برای همین فعلاً تو دستگام نگذاشتم میشه بگین جریان چیه :18: