-
اقا بهروز
اولين سوال از اقا محمد گل
بفرما عزیز ما درخدمتیم:11:
چند مگ اهنگ روي سيستمت داري عزيز جان؟
تقریبا یه 30 گیگ رو سیستمم ثابت دارم بقیش مثل دی وی دی هام و بعضی سی دی هام که اون با حساب dvd تصویری و صوتی میشه 100 گیگ هست که بیشترش تصویریه البته
ممنون
خواهش میکنم
بهروز
محمد:31:
-
magmagf
سلام اقا محمد
سلام فرانک خانوم:11:
خوبی ؟
قربانت بد نیستیم.شما چطوری؟
1- متولد چه ماهی هستی ؟
من متولد 28 تیرم(البته تولد من تو فروم 1 ماه پیش فرض شد:31: )
2- به طالع بینی اعتقاد داری ؟ هیچ وقت واسه سرگرمی فال می گیری؟
نه اصلا به طالع و طالع بینی اعتقاد ندارم.فقط در همین حد میدونم ماله من سرطان هست
3- چندتا خواهر و برادر داری؟
2 خواهر از خودم بزگتر دارم
4- چرا اون قدر ابیانه رو دوست داری؟
خب دیگه.مثل این میمونه به یکی که خازج باشه بگی چرا ایران رو دوست داری ولی میدونی فرقش چیه وقتی خارجیه میاد ایران بیشتر از 1 یا 2 هفته موندن براش سخته چون خلاصه به یه سری چیزا از قبیل رفاه و سر و صدا و هوای کثیف عادت کرده!!!زیاد بمونه براش سخت میشه.من هم همین طوریم خیلی دوست دارم ولی در حد همون 1 هفته :46:
5- چی شد این قدر به موسیقی سنتی علاقه مند شدی ؟ کس دیگه ای هم تو خونه سنتی گوش می ده ؟
خب من از وقتی بچه بودم صدای این موسیقی تو گوشیم بود برا همین عادت کردم.بعدشم که از بچگی سنتور رو شروع کردم برام شده مثل رفیق.اره تو خونه ما بابام و خواهرام (خواهرام کمتر از من و بابام) گوش میدن
6- کسایی که تازه می خوان شروع کنن سنتی گوش بدن از چه مواردی شروع کنن بهتره ؟
به نظر من (oh oh چه نظریم میدم من :27: ) از تصنیف شروع کنن بهتره. البته خیلی از تصانیف به گوش ما اشناست با افرادی هم مثل همایون و علیرضا قربانی و سالار عقیلی شروع کنن بهتره
7-( من چیزی از موسیقی سنتی بلد نیستم . ساده بگو هر چیزی را می خوای بگی لطفا) موسیقی سنتی هم انواع و دسته بندی خاص خودشو داره ؟ اگه اره یک توضیحی می دی ؟
راستش اونی که به اصطلاح میگیم موسیقی سنتی در واقع درستش کلاسیک ایرانی هست.سعی می کنم خیلی راحت بگم
.اره دسته بندی خودش رو داره(البته اگه منظورت رو درست فهمیده باشم)کلن بزار اول از لحاظ تاریخی بهت بگم موسیقی ایران تا دوقرن پیش 12 تا مقام داشت (میگن به تعدا ماه ها بوده الله علم)بعدش چی شد شد هفت دستگاه و پنج اواز که البته اول اول اسم دستگاه ابتدا خسروانی(به معنی اواز خوش) بعد شده دستان.خلاصه از اون 12 مقام بعضی هاشون شدن پایه دستگاه ها بعضی ها رفتن به اواز و بعضی ها در گوشه کنار این مرز و بوم به حیات خویش ادامه میدهند!!!(oh yes)دیگه چرا اینا این جوری شدن و هفتا شد بماند بحث مفصلی هست.فقط اخرین نکته این که هر کدوم از دستگاه ها یه نشانه دارن که اون درامد هست برا و این همه نامهاشون
. شور 2. ماهور 3. همايون 4. چهار گاه 5. سه گاه 6. نوا 7. راست پنجگاه اینم اواز ها آواز ابوعطا *آواز بیات زند* آواز دشتی *آواز افشاری* آواز بیاتکرد* آواز بیات اصفهان
اگه اشتباهی توش هست ببخشید دیگه:11:
8- خودت با چه سازی کار می کنی ؟ چه سازی رو دوست داری؟
خودم سنتور*عود رو خیلی دوست دارم*ترکیب دف و نی و همچنین تنبک به عنوان نمک تمام موسیقی های ایران
9- ورزش مورد علاقه ات ؟
تنیس
10- بهترین کادو تولدی که تا به حال گرفتی؟
این رو میشه از دو نظر بررسی کرد یکی کاربردیش که خط موبایلم بود-2 هم یادگاری که انگشتر پدربزگم (رحمت الله علیه)
ممنون از وقتی که واسه جوابها می ذاری
وظیفه بود:10:
قربانت
-
اقا hazy
نمیدونم چرا یزدان رو جا انداختم:27: :27: عمدی نبودا
به به البته تعجب نمي كنم چون ديشب خودش بهم گفت!!!
لعنت بر دهانی که بی موقع باز شود(بشمار):46:
چجوري داش ممد!!
چاکریم داش یزدان-ای نفسی میاد
1-ما رو ميبري ابيانه؟
بشین بریم:10: در خدمیتیم هر وقت تشریف بیاری(ولی خب با بی بنزینی چی کار کنیم!!!)
2-رتبه ات چند ميشه؟
دقیق نمیدونم ازاد رو که اگه خدا بخواد تهران قبولم سراسری هم از 6000تا 3999
فدات يزدان
قربانت
-
نظرت درباره ي Metallica چيه؟
-
Greatone
سلام دوست عزیز
نظرت درباره ي Metallica چيه؟
ببین هر جای حرفم اشکال داره بهم بگو.با چیزی که من از متال فهمیدم این موسیقی یکی از زیر مجموعه های سبک راک هست که جدیدا خودش یک شاخه مستقل شده. تشکیل این گروه برا دهه هشتاد هست و سبکش هوی متال هست. حالا میریم سر نظر من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
: اگه این سبک موسیقی بتونه اون هدف خودش یعنی اعتراض رو به درستی بیان کنه و بتونه اون درون مایه خودش رو نشون بده سبکیست عالی وای این سبک در هرصورت خشنه
و من زیاد ادم خشنی نیستم برا همین زیاد رو به این سبک (هوی متال) نمیارم
قربانت
-
سلام محمد جان .... خوبی ؟ نظرت در مورد Enrique چیه ...؟ ....موفق باشی.....
-
سلام
خوبی ؟
شغل آیندت ؟
تو خوانندگی پول بیشتره یا بازیگری ؟
ممنون
-
M A T I N
سلام محمد جان
سلام عزیز دل
.... خوبی ؟
قربانت
نظرت در مورد Enrique چیه ...؟
یک خواننده خوش چهره
البته از نظر خارجیا.خوش سیما و یکی از موفق ترین خواننده های خارجی راستش سعادت نداشتم بیشتر از ده تا اهنگ ازش گوش کنم که اون ها هم اکثرا از طریق ویدئو کلیپاش بوده یکیش این بود (خدا کنه دیکتم درست باشه) Bailamos و البته اون اهنگ که احتمالا هتون گو.ش دادید <<باور کن>> که واقعا از این کارش خوشم
اومد البته یه خورده لهجش هم بامزه بود
در کل به نظر من در بین خواننده های پاپ لاتین زمان کارش درسته
....موفق باشی...
همچنین
قربانت
-
h128mk
سلام
علیک سلام
خوبی ؟
به مرحمت شما.مرسی.شما چطوری؟
شغل آیندت ؟
هنوز تصمیم دقیقی ندارم.باید منتظر جواب کنکور باشم.ولی احتمال زیاد میخوام مکانیک بخونم.بعدشم شرکت طراحی
تو خوانندگی پول بیشتره یا بازیگری ؟
تو ایران تا وقتی قانون کپی رایت تکلیفش© مشخص نشه.درامد بازیگری بهتره البته همش بستگی به سبک کارت داره مثلا یکی مثل استاد شجریان فکر کنم با یه کنسرتش تو خارج کم کم خرج 6 ماه از زندگیش باید دراد با این قیمتهای بلیط
ممنون
خواهش میکنم:11:
قربانت
-
سلام محمد. بالاخره تو را هم نشوندن روی این صندلی. سوالات:
1- خوشحالی که رو صندلی داغ نشستی؟
2- موقعیت جغرافیایی ابیانه را دقیق بگو
3- راسته که ازسیمهای سمت راست سنتور(پشت خرک ) اصلا استفاده نمیشه؟چرا؟
4- از کارهای "اردوان کامکار" خوشت میاد؟
5- آواز هم میخونی؟
...تا بعد!!