حسابگر هم کیفیت قبلی رو نداره و برخی رنج آی پی ها طول روز گاها مشکل دار میشن
پینگش هم دیگه 168 نیست و اومده بالای 220
Printable View
حسابگر هم کیفیت قبلی رو نداره و برخی رنج آی پی ها طول روز گاها مشکل دار میشن
پینگش هم دیگه 168 نیست و اومده بالای 220
زندگیم شده اینترنت ولی اینا کاری کردن دیگه بیزار شدم از اینترنت و تکنولوژی .وو.......
رسیورم فول اچ دی به نت وصله همیشه (شیرینگ)
ایک باکسم که راحت دو ماه میشه اصلا ان شدم بیخیال
نتم هم که داغون مال مغازه و خونه داغون بد و بدتر
میخوام با دوستام چت تصویری کنم در شهر دیگه و یه نفر در بیرون کشور........... :n30:
خلاصه تصمیم گرفتم یه چندتا گوسفند وگاو و مرغ بخرم برم یه جای زندگی کنم لااقل این حیون ها که دارم میخرم به صرفه هست ومیتونم از شیرشون بخرم و تخم مرغ... ولی اینا چی
نمیدون تاکی باید با توهین حرف بزنم
زنگ میزنم قبل از زنگ تهدید میکنن که صحبت های شما رو ضبط میکنیم و شما رو میخوریم:n24:
اخه مرد حسابی نتتون رو درست کنید دیگه شروع به ضبط کردن نکنید نیگاه کنید اینا خودشون میدونن چیکار میکنن واسه این دارن ضبط میکنن
میگم به خانومه که چرا اینطوری نوسان زیاد نت داغوون تایم اوت بالا اقلا من که هیچ ولی کسانی هستند که که زندگیشون رو با نت میچرخونن.>
میگه هیچی نیست انشالله به امید خدا حل میشه بهش گفتم اخه خدا چیکار کنه خدا بهتون عقل داده برید دانش کسب کنید بعد بیاد سرکار میگه شما دارید توهین میکنید بهش میگم عزیز شما یه جواب درست وحسابی بدید تا ماهم راضی بشیم دقیقا این هفته که گذشت تا الان از رو لجبازی حدود10 بار شاید هم زیاد تر زنگ زدم فقط این حرف رو تحویل میدن یا میگن از بالاست و .. بعضی مواقع هم میگن میتونی جمع اوری کنی:n04:
خدایش نمیدونم به کی و کجا شکایت کنم خیلی بهتر میدونم که از کسی جوابگو نیست یه کسی که یه زره از اینترنت و شبکه های کامپیوتری سررشته داشته باشه باهاشون حرف بزنه گیر میکنن و میخوان طرف رو بپیچونن
دوستم کارشناسی ارشد داره میخونه میگفت تو دروه کارشناسی پارسال با یه استاد درمورد برنامه نویسی نمیدونم سی پلاس پلاس یا یه همپین چیزی بود داشته بحث میکرده دوستم متوجه میشه که استاد داره میپیچوندش میره بحث رو کاملا عوض میکنه درحالی که استاد میگه بله گفته شما درسته و اینطوری هست در اخر دوستم میگه به استاد :
استاد شوخی کردم همه چیزهای که گفتم کاملا از یه برنامه دیگه گفته بودم خلاصه استاد رو پیچونده بود استاد هم در بین شاگردان گیر میکنه این بدبخت دوستم و تو این واحدش رد میکنه اینم با هزار جور بدبختی تونست رضایتش رو کسب کنه تا نمره حداقل 10 رو بیاره
هدفم این بود تو این روزا شخص شایسته رو واسه کار برنمیگزینند>>>>>>>>>>>>
موفق باشید
نقل قول:
خدا خیرت بده من یک ماه اینترنت دو مگ نامحدود داشتم خیلی معذرت میخوام این حرف رو میزنم گه خور شدم یعنی همه پولم به باد رفت فقط یک ماه تلفن دستم بود زنگ میزدم سرعت دانلودم 30 تا 40 بود تا اینکه چند روز پیش تمام شد
الان 512 دارم سگش شرف همون به اصطلاح دومگ رو داره سرعت دانلود هشتاد تا نوده
از موجود بودن گذشته اینترنت ایران ی پدیده نادره فقط آرزوشون اینه روزی اینترنت کامل قطع کنن خیالشون راحت راحت بشه
دو ماه برگشتم کرمانشاه دارم از زندگی سیر میشم فقط منتظرم همین دو یک ماه هم تمام بشه سریع برگردم دانشگاه
اینجا مثلا مخابرات اینتررررررررررنت میده اصفهان هم مخابرات اینترنت میده
فقط کافیه اونجا خط تلفن از طرف مخابرات فعال بشه هیچ هزینه اضافی ازت نمیگیرن دو ساله اونجام سرعت زیر 200 کیلوبایت ندیدم همیشه بالای 300 و 350 ست فقط هزینه اینترنت هر گیگ 2500 سر ماه میاد رو قبض تلفن از همون دو سال پیش ساعت یک شب تا هفت صبح دانلود رایگان تازه تو زمان دانلود رایگان سرعت بیشتر هم میشد
ولی کرمانشاه چی ؟ همش میگن به امید خدا توکل به خدا پناه بر خدا به حول و قوه الهی و..... نمیدونم اینایی به عنوان کارشناس انتخاب کردن رشتشون it بوده یا چیز دیگه خوندن
از اول تا آخر اینترنت مخابرات کرمانشاه دزدی و حرام خوری بوده و هست
وقتی پینگ به 140 برمیگردد :n20:
خب باید خیلی خوشحال باشی که داری میری ولی من چی و دوستان دیگه چی کارمون جای کشیده شده که زنگ میزنیم مستقیم ..........بوووووووووووووقققققق میدم بهشون اخه اگه اینا یه زره انسان بودن و شرف داشتن به فکر هم استانی هاشون بودننقل قول:
دوستم تبریز بود خیلی از نتشون تعریف میکرد الان هم برای پایان نامه دو روزه رفته هنوز نیومده ...
میخوام براتون یه جک بگم از این بدبختی یه کم دور بشیم
یکی از فامیلهای دوستام که زیاد با نت سروکار نداره ولی ادعاش خیلی خیلی بالاست از طرف اشناههاشون رفته بود انگلیس حدود دوهفته بود که در واونجا بود وقتی اومده بود باهاش حرف میزدیم میگت با سا کس به فیسبوک به نت وارد شده :n02: بیچاره ضد ق ی لترینگ رفته تو خونش درنمیاد:n19:
اینا شدن یه مشت اخوند و ملا واسه ما هروقت زنگ میزنی مثل گفته های شما میگن انشالله ماشالله .. بفرست درست میشه به خدا توکل کن توهین نشه یه وقت من به اینا اعتقاد ندارم ولی بهشون تا جای که از مرز خودشون بیرون نرن احترام میزرام
ولی خدا با یه نادان چیکار کنه اخه تو که هیچ علمی در مورد شبکه و کامپیوتر نداری چرا پاشدی میای مسئولیت قبول میکنی قبول هم میکنی باید جوابگو باشی حداقل اندازه اون پولی که میگری طرف رو قانع کن هرچند قانع هم نشیم قبلش توسط ... تهدید به ضبط مکالمات میشیم
یعنی روزی میرسه که بدونه هیچ نگرانی اینترنت کار کنم.... انشالله رفتیم بهشت با حوری ها اینترنت و سایت های باحال میرم یهو میزنه این سایت به دلایل امنیتی یا اخلاقی فیلتر هست:n21:
اینترنت شما هم قطع و وصل میشه؟ خیلی از آی پی ها هم پینگ نمیدن
اون IP ـه چند بود میزدی میرفت توی کنترل پنل کاربری میدیدی چقدر از حجم و اینات مونده ؟
باز نمیشه واسه من !!!!!!!!!
مال IP ـه هست میگم هر چیزی رو باز نمیکنه ...
مودم رو عوض کردم درست نشد ... مودم رو وصل کردم به یه PC دیگه بازم درست نشد ...
100% مشکل از مخابراته , ریدن تو خط من !
چی به 2020 بگم کلا خطم رو تنضیماتش رو مثل روز اول کنن ؟ کلا ریست ـش کنن ؟
با این باز میشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]