نقل قول:
داداش میخواستم بدونم نقشه که تو سایت مبین نته که مناطق تحت پوششو نشون میده آپدیت میشه ؟؟ یا از همون اول مینجوریه یا اگه آپدیت میشه چند وقت یکبار ؟؟
Printable View
نقل قول:
داداش میخواستم بدونم نقشه که تو سایت مبین نته که مناطق تحت پوششو نشون میده آپدیت میشه ؟؟ یا از همون اول مینجوریه یا اگه آپدیت میشه چند وقت یکبار ؟؟
توی ecare گزارش مصرفش کجاس فقط برای من یه قسمت داره میرم اونجا میبینم فقط مثلا از 10 گیگ 5گیگش دانلود شده همین کجاش مصرف هست که مثلا از ساعت چن تا چند مودمم هم کله قندی هست
گزارش مصرف روزانه:Query Business Info> Call History
آنتن دهی مودم خیلی به راستای مودم هم بستگی داره و اینکه در دید فرستنده باشه. یعنی مودم را به دور محور عمودی بچرخونید تا بیشترین قدرت سیگنال را دریافت کنید.
و ساختمان هم جلوی دیدش نباشه.
گذاشتن یک فویل آلومینیومی در پشت مودم هم تاحدودی به آنتن دهی کمک میکنه.
نقل قول:
اینطوریم که شما میگی نیست بهتره اول تست کنه حتی یکی از دوستام تو منطقه خارج پوشش حتی 300 متر بیشتر بود ولی چون طبقه سوم ساختمون بود از منی که داخل منطقه ایندور بودم بیشتر سیگنال گرفت!
داداش من خونمون طبقه پنجومه و از نمایندگیش هم که پرسیدم گفت چون طبقه پنجمه خوب جواب میده البته من به اون نقشه تو سایت که نواحی تحت پوششو نشود میده زیاد اهمیت نمیدم چون تا حالا ندیدم آپدیت شهنقل قول:
خیلی ساده بگو بیان برات نصب کنند بعد تست کن آنتن رو خوب بود که چه بهتر بد هم بود بگو نمی خوای !نقل قول:
داداش میشه یک عکسی یک مقاله یا چیز دیگه ای بذاری که نشون بده وقتی نصاب اومد وصل کنه من باید به چی توجه کنم وشرایط مودم باید چطوری باشه یعنی مثلا آنتن باید چند تا پر باشه و...:20:نقل قول:
کدوم مودم رو میخوای بگیری؟
دوستان من میخوام 1 گیگ حجم اضافه بگیرم میخواستم بدونم فقط اینترنتی میشه پرداخت کرد؟؟ روش دیگه نداره؟؟ این مبین نت هم ظاهررا فقط با بانک ملت و پارسیان سر و کار داره
بچه ها می خواستم ببینم از وایمکس مبین نت می شه در حال حرکت تو شهر یا سفر استفاده کرد؟