سلامنقل قول:
تو همون عکسهای بالا هم نگاه کنید مشخصه - قرمز رنگه مقدماتی هست
Printable View
سلامنقل قول:
تو همون عکسهای بالا هم نگاه کنید مشخصه - قرمز رنگه مقدماتی هست
دوستان معنی lmao چی میشه ؟:n01:
یه اصطلاح خیلی پرکاربردی در انگلیسی هست به اسم In My Humble Opinionنقل قول:
در فارسی میتونیم «به نظر بنده حقیر» ترجمه اش کنیم
در ابتدای عرایض، از In My Humble Opinion یا مخففش IMHO استفاده میکنن تا ادب رو رعایت کرده باشن
حالا یه سری تینیجر دیوانه (:دی) اومدن این رو تغییر دادن و برعکسش رو ساختن: In My Arrogant Opinion !!
تو فارسی که اصطلاح خاصی براش نداریم، تو خود انگلیسی هم اصلاً کاربرد نداره و استفاده از اون دور از ادب گفتمان هست ...
IMAO مخفف این عبارته ...
(استفاده از Arrogant به جای Humble یعنی اینکه نظر من اصلاً هم کم ارزش و حقیر نیست، خیلی هم من آدم دانا و عقل کلی هستم ! :دی)
كوروش جان گفته lmao نه IMHO !نقل قول:
LMAO
ريشه اين كلمه : اين كلمه برگرفته از كلمات Laughing My A*ss Off مي باشد . به معناي لغوي ( خنديدن تا مرز پاره شدن *ون ! )
توضيحات : از اين كلمه فقط در عالم اينترنت استفاده ميشه ( فرومها ، چت رومها و ... ) و براي بيان يك مطلب واقعا خنده دار كاربرد داره .
فرمهاي ديگر اين كلمه :
LMFAO كه مخفف Laughing My Fu*king A*ss Off ميباشد و يك درجه شديدتر از LMAO هست !
من هم IMHO رو توضیح ندادم، IMAO رو گفتم :دینقل قول:
اون حرف اولش l بود ؟! :دی
من فکر کردم I هست ...
ممنون :n16:
اين اشتباهات پيش مياد ديگه كوروش جان:n06:نقل قول:
من ازین استفاده میکنم!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشته !Rolling on the floor laughing My A*s*s Off And And P*eeing My Pantsنقل قول:
خب طرف هنگ ميكنه!:n02:
نه .. پایه طوسیه و قرمز مکمل اونه:نقل قول:
1- طوسی : Beginning to Low Intermediate
2 - قرمز : Elementary to Pre-intermediate
3 - یاسی : Intermediate to High Intermediate
4 - آبی : intermediate to advanced students
5 - سبز : focuses specifically on the complexities of grammatical choices that advanced students need to appreciate
البته ویرایشهای مختلف دارن (مخصوصا Essential ) و ضمنا تو مرحله پیشرفته (سبز) گویا ارجاعاتی هم به قبل داره ..!
DIRECTIONER یعنی چی؟
ترجمه درست این جمله چیه: Someone you follow is broadcasting