آهاننقل قول:
من فک میکردم هنوز تعداد کمی از مراکز مجهز شده باشن
Printable View
آهاننقل قول:
من فک میکردم هنوز تعداد کمی از مراکز مجهز شده باشن
چرا بیوفتی مهدی ؟ خوب اگه 6.1 تو ورقه بگیری پاس شدی دیگه / این ترم هم ما دو تا استاد سخت گیر داشتیم که با الان به کسی میان ترم ندادن و حتی گفته بودن به کسی میان ترم نمیدیم برید تو امتحان قبول بشید :n29: به نمره هم خسیسی میکنه :n09: با بچه ها قرار گذاشتیم همه بالای 15 بگیریم و پوزه طرف رو به خاک بمالیم :n02:نقل قول:
ای بابانقل قول:
از این استادا توی پیام نورم پیدا میشه؟:n13:
چرا آخه اینکار رو با ما میکنن؟
انشالله بالای 15 بشید همه تون ، حالشو بگیرید:n25:
من یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی ... طرف کارمند بانک ( سنش نزدیکای 50 میشه ) .... تا ساعت اداری ( 2 الی 2 و نیم ) سرکار بعد ما که ساعت 15 تا 17 باهاش کلاس صنعتی 3 داریم ساعت 15و45 ، گاهی ساعت 16 میاد سر کلاس .... حالا اینش به درک .... میگیم یه ساعت بیاد کلاس درس بده بازم کلی درس میشه یاد گرفت .....نقل قول:
اما از شانس ما این استاد ( واقعا اسم استاد رو نمیشه روش گذاشت ، به شخص ازش متنفرم و همه ی بچه ها امروز با دیدن میان ترماشون ازش متنفر شدن ) وقتی میاد سر کلاس از بس خستس و کار بانکی خستش کرده دق و دلی هاش رو سر ما خالی میکنه ... میاد از خودش و بانک و این چیزا حرف میزنه ... خدا رو شاهد میگیرم اگه دروغ بگم یا چیزی رو اضافه کنم به خصوصیاتش .... وسط کلاس اس ام اس میخونه و میره اتاق اساتید چایی میخوره .... هنوز هیچی درس نداده یک سوال مطرح میکنه ، میگه روش فکر کنین بعد خودش میره بیرون 15 دقیقه بعد برمیگرده میگه کی حلش کرده ( وقتی که چیزی درس ندادی ، کی میخواد سوال رو حل کنه آخه ، زمانی که درس میدی کسی حالیش نمیشه چه برسه به الان ) بعد کسی که بلد نیست حلش کنه .......
صنعتی 3 ، 2 جلد کتاب داره که شامل 6 فصل میشه ؛ فصل 5 حذف و میمونه 5 فصل .... خداشاهده کتاب رو ول کرده یه جزوه ی کپی شده ی درب و داغون از ترم های پیش به ما داده گفته هر کی بره برای خودش کپی بزنه ..... جزوش رو اصلا نمیشه خوند از بس بدخط و بد افتاده ( 2 جلد کتابی که جمعا 400 صفحه میشه رو تو یه جزوه ی 30 صفحه ای داده دست ما ) ... حالا تا اینجا قسمت های خوبش بوده ....
یه سوال دارم ازت ؛ آخه کی درسی رو که پرفرمول و ریاضی و محاسبات داره رو از رو میخونه و درس میده ؟؟؟
از بس خستس حال بلند شدن نداره و درس رو از رو میخونه و سریع رد میشه .... حالا جالبش اینجاس که میگه هرکسی سوالی داره بپرسه ، اگه جایی رو نفهمید ... ازش که سوال میکنی میخواد بیاد توروبزنه .... که چرا نفهمیدی و از این داستانا ... خلاصه تو این 10 جلسه ، مفید مفید 2 جلسه هم درس نداده ......
تا اینجاشو میشه یه جوری با ارفاق تحمل کرد اما بعدش چی ؟ میگه من نه حال گرفتن میان ترم دارم و نه حال اینکه صحیح کنم :n04::n03:
به زور اومده میان ترم رو با اصرار بچه ها مشخص کرده ... روز امتحان دیدیم 40تا برگه ی سفید آورده که آقا میخواد سوال بگه ما از روش بنویسیم بعد جواب بدیم ....
بعد امتحان گفتم کم کمش 5 میشم .... با توجه به سوالایی که جواب دادم ... خداشاهده تمام بچه های کنارم 80% سوالارو از رو دست من نوشتن ... من شدم 3.5 ( داده 3.5 ) به بعضی ها 5 و یکی هم 5.5 ( همونایی که از رو من نوشتن ) خیلی ناراحت شدم و اعصابم رو بهم زد ..... از بقیه پرسیدن گفتن به ما 2 داده ....
خیلی داستان داریم با این استاد .. مثل اینکه زورش به همه میرسه و کسی جرات نداره بهش تذکر بده .... از روی شکم سیری میاد تدریس
من از این ناراحتم که حق آدم رو نمیده ، با زورم که نمیشه گرفت .. دستمون به جایی بند نیست .... از اینکه ارفاق نمیکنه و درس نمیده ناراحتم بماند .. بیشترین دلخوریم از اینه که حق دانشجو رو نمیده :n03: امتحان پایانی هم 14 نمره تشریحی کامل ... فقط به امید اون موندم الان :n27:
آره هست ولی تا حالا به تور ــم نخورده بود :n09:نقل قول:
عقده دارن . تازه اینی که میگم بیسواده ! سر کلاس یکی ازش در مورد مثال خود کتاب سوال کرد و میخواست یه مقدار در مورد نحوه حل کردنش توضیح بده ( خود کتاب درست توضیح نداده ) یارو موند گفت هفته بعد توضیح میدم :n29: هفته بعدش هم توضیح نداد یه جورایی پیچوند :n17:جالب اینجاست بهش میگن استاد ! سواد من از اون بیشتره چون راه حل مساله رو میدونستم :n10:
به نظرم تو قسمت استادا پیام نور ضعف داره البته همه استادا اینجوری نیستن ها استاد اصلی ما دکترا داره و خیلی با سواد ــه و البته با فهم و کمالات هم هست
ای.تی هستید دیگه؟نقل قول:
درست حدس زدم؟:n13:
من همین الان به یه نتیجه ای رسیدم::n26:
فک کنم این استاد بی سواد ها و اساتیدی ک ضعیف هستن، مخصوصا دانشجوها رو میندازن تا پایه شون قوی بشه و وقتی مثل اونا استاد شدن دیگه اینجوری جلوی دانشجوها ضایع نشن.:n02:
پس جا داره از همین تاپیک از اساتیده محترمه دانشجو انداز تشکر بعمل آوریم:n07::n16:
فیزیک ــم
.........
ب سلامتی موفق باشیدنقل قول:
آخه چون نوشتید: آی.تی تولز، فک کردم آی.تی باشید:n01:
رشته سختی هم هست خدایی
من الان ریاضی هستم و انشالله میخوام برم آی.تی توی پیام نور بخونم:n26:
خب دوستان براتون این راهنما رو میذارم تا قبل از امتحان آمادگی لازم رو داشته باشید و به قولی یهو کپ نکنید :n02: ( به امید موفقیت تمام بچه های گل پیام نور در آزمون پایانی :n16: )
مراحل آزمون به صورت زیر می باشد:
1- ورود به سامانه نرم افزار آزمون الکترونیکی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- وارد کردن اطلاعات شما .
شناسه کاربری : شماره دانشجویی شما
رمز عبور : کد ملی شما
3- با تکمیل اطلاعات ، وارد فرم مشخصات آزمون بشرح زیر می شوید. در صورت صحت اطلاعات تیک مربوطه را بزنید تا دکمه ورود به آزمون فعال شود. و بعد بر روی دکمه ورود به ازمون کلیک کنید تا به آزمون وارد شوید.
4-با باز شدن فرم آزمون می توانید گزینه های صحیح را تیک بزنید. فرم ازمون به شرح زیر می باشد.
5- پس از پایان آزمون دکمه پایان آزمون را بزنید.
6- با کلیک بر روی دکمه پایان آزمون ، یه فرم به منظور اطمینان از پایان ازمون نمایش داده می شود.
7- پس از برگزاری آزمون و زدن دکمه “پایان آزمون” فرم ریز مبنی بر پایان و ثبت با موفقیت اطلاعات آزمون را مشاهده می نمایید.
چیز سختی نبودا ... اصلا نترسید :n02:
================================================== ===================================
همچنین می توانید از امکانات ذکر شده در حین برگزاری استفاده نمایید.
- امکان درج یادآوری
جهت یادآوری سوالات ، روی شماره سوال کلیک کنید.
- امکان یادداشت
می توانید در صورت نیاز به نگهداری موقت اطلاعات (یا همان چرک نویس) از بخش یادداشت استفاده نمایید. با بستن و باز کردن مجدد یادداشت ، اطلاعات چرک نویس تا زمان پایان آزمون از بین نخواهد رفت.
- پیوست آزمون
سوالاتی که دارای تصاویر و یا جداول پیوست هستند. اطلاعات و تصاویر انها در این قسمت قرار می گیرد.
- ماشین حساب
اگر در حین آزمون نیاز به محاسبات با ماشین حساب ساده باشد ، می توانید با زدن دکمه ماشین حساب ، از آن استفاده نمایید.
به همین راحتی :n16:
Wowنقل قول:
Amazing
مرسی عالی بود
سوالاتشم در حد همین سوال شماره 1و2 و3 آسون باشه دیگه غم ندارم:n02:
دستتون درد نکنه ، توضیحات جامع و کامل بود :n16: