دوستان من از دیشب تا حالا سرعتم اومده روی 70 در حالی که dowstri 4096 هست کسی همچین مشکلی داره ؟؟؟؟
Printable View
دوستان من از دیشب تا حالا سرعتم اومده روی 70 در حالی که dowstri 4096 هست کسی همچین مشکلی داره ؟؟؟؟
سلام
دوستانی که از این شرکت سرویس دارن ، اگه میشه پینگ دو سایت زیر رو برام بگیرن . ممنون
ping konami.net
ping 210.148.52.125
اولی میانگین 621نقل قول:
دومی میانگین487
ممنون دوست عزیز :n16:پینگش واقعا افتضاحه ، با این پینگ اصلا نمیشه آنلاین بازی کرد .نقل قول:
سلام دوستان من 10 روز از آخر اشتراکم مونده. میتونم این 10 روز رو به یک سرویس دیگه تغییر بدم ؟ می خوام امتحان کنم که اگه سرویس خوبیه واسه دوره بعد تمدید کنم میشه این کار رو کرد یا نه ؟
من که پینگ 4.2.2.4 و 8.8.8.8 اطراف 150 و 160 می چرخه از اولی 600 و خورده ای می گرفتم !نقل قول:
البته مشترک شاتل نیستم.
بله میشه خود من هم همین کارو چند بار کردمنقل قول:
در پنل کاربریت به بخش تغییر سرویس مراجعه کن
سلام دوستان من یه راهنمایی میخوام
من فردا میخوام آسیاتک بگیرم میخواستم بدونم سرعت سرویس 256چنده؟
بعدش میصرفه؟
من الان مخابرات دارم
8گیگ سرعت الان که افتضاح شده تا ساعت 11ظهر سرعت روی 350 بقیه ساعت ها روی 70 تا 110 ماهی 14000تومن 1/6رایگان
همین مخابرات رو داشته باشم یا آسیاتک بگیرم؟
امروز زنگ زدم پشتیبانی تهران گفتم بخش تغییر سرویس و.... تو امور مشترکین برام غیر فعاله ،اول گفت فعاله بعد دید دیگه نمیتونه کاری کنه میگه ما دسترسی نداریم زنگ بزن پشتیبانی کرمانشاهنقل قول:
کرمانشاه هم زنگ زدم گفت مشکلی نداره ،گفتم خب برام غیر فعاله دیگه ،خلاصه بعد از اینکه دونست کاری بلد نیست انجام بده گفت اگه بخوای تغییر بدی باید ما اینکارو کنیم :n21:
خدایی به اینا میگن پشتیبان :n21::n21: