سلام دوستان
برای زدن چنین کاراکترهایی در فرمول و غیر فرمول چکار باید کرد (کنارشون یک خط دارد)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام دوستان
برای زدن چنین کاراکترهایی در فرمول و غیر فرمول چکار باید کرد (کنارشون یک خط دارد)
سلام
سلام چطور تیتر یک متن را به متن بعد از آن وصل کنیم که هر وقت متن به صفحه بعد رفت آن تیتر به تنهایی آخر صفحه قبل نماند
(در کتابی خواندم از طریق PARAGRAF و تب line & breack میشه کاری انجام داد اما من نمی دونم چطور میشه از این طریق تیتر را به متن بعدش وصل کرد تا با هم جابه جا شوند)
سلام دوستان
میشه دوستان یک راهنمایی کلی و جامع از این مشکل برای من بگذارند
ببینید من با فونت هایی که ابتدای اسم شان 2 و b ندارد
حرف «ی» جدا می شود
می خواستم ببینم چرا این طور است
و این اشکال از سیستم من است
چون انگار بعضی از دوستان چنین مشکلی ندارند
باید چکار کرد
بدین منظور وارد Insert بشن و منوی Symbol را انتخاب کنین. سپس در قسمت Subset گزینه Letterlike Symbols را انتخاب کنید.کاراکترهای مورد نظر موجود هستند.نقل قول:
این مشکل به دلیل استفاده از فونتهای قدیمی نیز پیش می آید.چون فونت های فارسی بدون b یا 2 قبلا برای ویندوزهای 98 و 2000 بودند.بهتره معادل انها را بکار ببرید.مثلا به جای Lotus از b Lotus استفاده کنین.فرقی ندارند.نقل قول:
نکته:از طریق فایل kbdfa.dll نیز میتونین حل کنین:
فایل زیر را دانلود کنید.
سپس سیستم را به حالت Safe Mode ببرید. (برای بردن سیستم به حالت Safe Mode کافیست پس از راه اندازی مجدد سیستم مرتبا F8 را بفشارید تا منوی راه اندازی نمایش داده شود در منوی نمایش داده شده گزینه Safe Mode را انتخاب کنید. و وقتی سیستم بالا آمد اکانت Administrator سیستم عامل را انتخاب کنید. اگر این اکانت موجود نبود کافیست اکانت معمول خود را از لیست انتخاب اکانت انتخاب نمایید.) وقتی وارد محیط ویندوز شدید فایل دانلود شده را در شاخه C:\Windows\System32 بریزید و به سوالی که برای جانشینی فایل از شما پرسیده می شود جواب Yes دهید این بدین معنی است که می خواهید فایل جدید را جایگزین فایل قبلی کنید. ممکن است مسیر ذکر شده برای سیستم شما قدری متفاوت باشد :
در صورتی که مسیر بالا را نمی توانید پیدا کنید و یا شک دارید که مسیر صحیح چه می باشد کافیست منوی Start را باز نموده و گزینه Run را انتخاب نمایید پنجره جدیدی باز میشود که داخل آن کادری موجود است درون کادر عبارت system32 را نوشته و دکمه OK را بزنید. با انجام این عمل شاخه System32 سیستم عامل شما باز می شود. حال کافیست فایل را در پوشه باز شده Paste کنید.
سیستم خود را مجددا راه اندازی کنید تا مشکل حرف «ی» برطرف گردد.
سلام خداوند به بشر قدرت تفکر داده بیستم بهمن عزیز
شما هم میتونی با حوصله و جستجو جواب سوالاتت رو پیدا کنی نه اینکه بیست روز ...
بماند حالا حاضر باشید بریم سراغ آموزش
در گوگل سرچ بزن مثلا
in word 2007 how to show document content
این هم یک سایت که الان با همین جستجو پیدا کردم
به نظر سایت منبع خوبی از تصاویر راهنمای ورد و نرم افزارهای دیگر باشه
موفق باشی و متفکر و مرد عمل!
این عکس هم اولین قسمت از جواب سوالت
برای شروع نیم ساعت فقط توی منوهای ورد آپشن بچرخ و مطالعه شون کن
بای
نقل قول:
سلام مثل اینکه پست قبلیم رو اشتباهی گذاشته بودم اینجا:
ولی می بایست اینجا مطرحش میکردم:n02:
سوال اولم اینه که:
من برای نوشتن پایان نامم از تمام امکانانت وردی که بلد بودم استفاده کردم یعنی مثلا از , cross reference insert caption
ولی موقعی که خواستم پرینتشون کنم و یا پی داف کنم شماره همشون صفر شد آپدیت فیلد رو هم می زدم همین می شد خلاصه من مجبور شدم همشونو دوباره دستی وارد کنم.راستش آخرشم نفهمیدم چی شد ولی فک کنم مشکل از multilevel list و یا heading ها باشه عقلم به چیزی دیگه ای نمی رسه شما چی نظری دارین چرا اینجوری شد؟؟؟ من دیگه جرات ندارم از چیزای اتوماتیک ورد استفاده کنم
یه چیز دیگه چه جوری آدم می تونه خودش تمپلیت بنویسه تا هر دفعه مجبور نشه کلی وقتشو تلف کنه؟؟؟؟:n13:
و سوال بعدیم اینه که:
اگه بخوام شماره گذاری تیترهام به جای شکل اولی یعنی این :
بشه اینجوری :
باید چی کار کنم ؟منظورم خط فاصله به جای ویرگوله . من یه تمیپلیت اینجوری دارم ولی متاسفانه شماره هام رو بهم می ریزه ممنون از راهنماییتون :-)
فکر کنم اتفاقی بوده.چون من هم برای پایان نامه ام از تمام امکانات ورد استفاده کردم مانند insert caption، فهرست منابع و اعلام.ولی به این مشکل بر نخوردم.فقط گاهی اوقات که در یک سیستم دیگه فایل ورد را اجرا میکردم.اپدیت شماره صفحات بعضی شکلها امکان پذیر نبود.شاید مشکل نرم افزاری باشه ولی من هم دقیق نتونستم دلیلشو پیدا کنم.در واقع توی نت هم جستجو نکردم چون مشکلم خیلی حاد نبود:n05::n05::n05::n05:نقل قول:
سلام
ابتدای هر فصل که نام فصل فقط در اون صفحه درج می شه نباید شماره صفحه داشته باشه، آیا جز سکشن بندی راه دیگری داره این موضوع رو حل کنم؟
بر فرض 5 فصل هم باشه آدم مجبور می شه 5 سکشن برای هر برگ ایجاد کنه و برای سکشن بعدی شماره صفحه رو دستی تنظیم کنه!
با سلام مجدد کسی نمی تونه منو راهنمایی کنه؟ ممنون
نقل قول: