جواب نداد!:41:نقل قول:
Printable View
جواب نداد!:41:نقل قول:
متاسفانه باطری اصلی خیلی بسختی پیدا میشه .باطریهای تقلبی هم که ماشالله از نظر برچسب و هولوگرام از باطری اصلی با کیفیت تر هستند.
دوست عزیز اگز می تونی گوشیت رو فلش یا آپدیت کن تا زبان فارسی بهش اضافه شه اینجوری خیلی بهترهنقل قول:
حیف که گوشی من رو ازم دزدیند و نمی تونم برات امتحان کنم ببینم کار می کنه یا نه
درسته خیلی سخت پیدا می شهنقل قول:
من یک باطری خریدم 10000 تومن به عنوان باطری اصلی اما اصلا درست کار نمی کرد همون باطری رو 3 - 4 بار هم عوض کردم اما باز هم مشکل داشت
بعد یک باطری 4000 تومنی از این پک دار ها خریدم از این باطری 10000 تومنی بهتر کار می کرد
دوستان راستی گوشیمو من گذاشتم برای فروش اگر کسی میخاد ، 120 قیمت پایه ..
سلام به 5700 داران که هنوز عاشقه گوشیشونن.
و باز هم سواله فنی از سیزو
توجه کردین یه نفر که شمارشو ذخیره کردین بهتون زنگ میزنه فقط اسمش میاد رو صفحه.در صورتی که گوشی های دیگه مثه ان 82 هم اسمش میوفته و هم شمارش.واسه این مشکل راه کاری برنامه ای چیزی هست؟
با سیمکارت 912 (اشانتیون)؟ اگه آره 50تومن ازت میخرم:27:نقل قول:
من که دقت نکردم ولی کاری که خودم میکنم اینه که همه شماره های یک نفر رو به عنوان موبایل ذخیره نمیکنم.یک شمارش به عنوان موبایل.یکی به عنوان خونه یکی به عنوان کار فون و.... اینجوری موقع زنگ خوردن, هر شماره یک آیکون مخصوص داره و میفهمید با کدوم خطش زنگیدهنقل قول:
امروز مغازه دار قیمت گرفتم .. 130 خریدارن ... احتمالا فردا پس فردا میبرم برای فروش ...نقل قول:
با سیمکارت 912 (اشانتیون)؟ اگه آره 50تومن ازت میخرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من یه 6220 دارم هفته پیش از گارانتی اصلی اتصالات توی خیابون بهشتی خریدم ... فاکتورش موجوده ...
.
کابل tv + هندزفری + رم 1گیگ + شارزر و سایر متعلقات .... از هندزفریش استفاده نکردم ...
فایلهای cer و key گوشی موجوده ... برنامه های گارمین و اسمارت کام برای Gps روش نصبه و فعاله ..
.
خلاصه واقعاً آکه آک هست ...
.
اگه کسی خواست با 5700 در حد میزنم ... چون میخوام 5700 بگیرم ...
با 5700 در حد مي زنيد يعني عوض مي كنيد؟نقل قول:
اگه كرج باشيد من كاملا علاقه دارم گوشيمو عوض كنم با 6220. چون ديگه حال و حوصله ي اينو ندارم.
ضمنا گوشيم 5700 ورژن 03.83.1 هستش. البته از اون 5700 اولياس. هنزفريش سالمه سالمه فقط سري هاش رو عوض كردم.
كابل يو اس بيش يك بار بيشتر استفاره نشده چون يه كابل ديگه داشتم.
دكمه هاي ميوزيكش فقط خش زياد داره. كلا نه سخت افزاري نه نرم افزاري مشكل نداره بيچاره.
اگه خواستي اطلاع بده!
دوست من , من عرض کردم در حد آک باشه ... یعنی هیچ جائیش خط و خش نداشته باشه... در حد آک یعنی همین دیگه ..در هر صورت ممنون ..نقل قول: