نقل قول:
من توی پشتیبانی هستم گفتن تا 31 شهریور هستید بعد تقسیم میشید .معلوم نیست چه جوریه ظاهرا اعزامی های برج 2 هنوز تقسیم نشدن و دو ماهه توی پادگانن .
Printable View
نقل قول:
من توی پشتیبانی هستم گفتن تا 31 شهریور هستید بعد تقسیم میشید .معلوم نیست چه جوریه ظاهرا اعزامی های برج 2 هنوز تقسیم نشدن و دو ماهه توی پادگانن .
احتمال داره بخوان برای رژه 31 شهریور از شما استفاده کنند و گرنه نهایت 3 الی 4 روز همه تقسیم می شن چون سربازی که در جایگزینی باشه سودی برای پادگان نداره و ارتش هم نون مفت به کسی نمیده:n23:نقل قول:
شما احتمال زیاد برای رژه مامور میشید و بعد از رژه تقسیم میشید البته تعدادی از شما هم میرن به جای اعزامی های برج 2 و اونا میرن سر یگانشون .نقل قول:
سلام دوستان
بنده اعزامی 1/4/94 هستم و محل خدمتم هم لویزان افتاده
در دوران آموزشی کارهای کسریم رو پیگیری کردم و تا الان 17 ماه کسری خدمت ثبت شده در سامانه نظام وظیفه دارم و قراره که 2ماه دیگه به خاطر جبهه پدرم به من کسری خدمت تعلق بگیره و منتظر ثبت اون هستم.
میخواستم بدونم موقع ترخیص نامه ای که ارگان کسری دهنده به من میده برای ترخیص کافیه یا باید پرینت اعزام که کسری داخل اون ثبت شده ببرم یا هردو لازمه؟
اگه لطف کنین یه توضیحی راجع به نحوه ترخیص و مراحل اون بدین ممنون میشم.
از طرفی میترسم جایی که نامه کسری رو بهش میزنن پادگان آموزشیم باشه چون ازونجا اشتغال به خدمت بردم. از طرفی هم ثبت در پلیس +10 حدود دوهفته طول میکشه.
شما هنگامی از هر ارگانی کسری گرفتید ان را به پلیس + ۱۰ یا نظام وظیفه می برید انها ان را در سیستم ثبت می کنند سپس شما یک پرینت المثنی از برگه سفید می گیرید که در ان برای کسری شما درج شده ان را تخویل یگان خودتان می دهید . فرقی نمی کند که شما از کجا نامه اشتغال به خدمت گرفتنید یا در کجا ایران خدمت خواهید کرد کسری شما در سیستم نیرویی که در ان خدمت می کنید ثبت می گرددنقل قول:
این روال بیشتر پادگان های نیرو زمینی که سربازان و گروهبان هایی که تازه وارد پادگان می شوند مدتی در پشتیبانی یا جایگزینی خواهند بود.نقل قول:
گفتن که وقتی نامه کسری من بیاد حدود 10 روز بعد خودشون در سامانه نظام وظیفه ثبتش میکنننقل قول:
من میترسم در نامه ی کسری که به من میدن محل خطاب نامه رو پادگان آموزشی نوشته باشن و یگانی که الان توش هستم اون نامه رو قبول نکنه، چون اشتغال به خدمتی که براشون بردم از پادگان آموزشیم بوده.
شما اموزشی در هر یگان بودید زیر مجموعه یک نیرو و یک سازمان است نمی شود که شما در نیرو زمینی ارتش اموزشی باشید و یگان در سپاه یا ناجا ، همان طور که اضافه خدمت در سیستم برای شما ثبت می شود و تا پایان خدمت مستقل از مکانی که در ان یگان هستید باقی می ماند کسری نیز برای شما در سیستم ارگان خودتان ثبت می شود.نقل قول:
سلام من یک ابان اعزامم کی برم پلیس +۱۰ببینم کدام پادگان افتادم من مدارک تحویل پادگان شهدا دادم برا پذیرش. سپاه چقدر احتمال هس اصلن سپاه نیافتم
از هفته اول مهر به بعد. پذیرش سپاه به شانس و اقبال و پارتی مربوطهنقل قول:
8 ام رفتم تهران متاسفانه برگه اعزامم عکس دار نبود!! ردم کردند گفتند برو بعدا روز های یکشنبه یا سه شنبه غیر تعطیل بیا
من الان نفهمیدم توی کمسیون ازشون تقاضا کنم که یه نامه بنویسن و کسری جبهه پدرم رو برای منی که متولد 74 ام استثنا قاعل بشن یا نه؟؟
8 ام رفتم تهران متاسفانه برگه اعزامم عکس دار نبود!! ردم کردند گفتند برو بعدا روز های یکشنبه یا سه شنبه غیر تعطیل بیا
من الان نفهمیدم توی کمسیون ازشون تقاضا کنم که یه نامه بنویسن و کسری جبهه پدرم رو برای منی که متولد 74 ام استثنا قاعل بشن یا نه؟؟
و اینکه تغییر دادن سال تولد مشکلی که به وجود نمیاره؟؟؟ چون با تحقیقی که من کردم میشه قانونن سال تولد رو عوض کرد و اینکه اگه تو ثبت احوال آشنا داشته باشی راحت تر میتونی عوض کنی
- - - Updated - - -
و اینکه تغییر دادن سال تولد مشکلی که به وجود نمیاره؟؟؟ چون با تحقیقی که من کردم میشه قانونن سال تولد رو عوض کرد و اینکه اگه تو ثبت احوال آشنا داشته باشی راحت تر میتونی عوض کنی
كميسيون پزشكى وظيفه اش چيز ديگرى است ، در حورزه مسوليت پزشك كميسيون نيست كه درباره كسرى يك نفر نظرى بدهد حالا به فرض كه پزشك اين كار رو انحام دهد نظام وظيفه هيچ ارزشى براى اون نامه قائل نميشه. به طور قانونى نميشه سال تولد را تغيير داد ، اين كار براى جلوگيرى از سو استفاده هايي است كه ميشه با تغيير سال تولد انجام داد .نقل قول:
تنها مرجعى كه كسرى را براى متولدين ٧٤ يا به بعد را تصميم مى گيرد نظام وظيفه است و همه سازمان هاى نظامى قوانين خدمت را از ان مى گيرند
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
نقل قول:
خیلی ممنون از پاسختون. فکر کنم من منظورم رو خوب نرسوندم.
من آموزشی 01 بودم و اشتغال به خدمتی که ازونجا گرفتم رو ارائه دادم به 3پاه برای گرفتن کسری. اونا هم به من گفتن برو هر وقت نامه کسریت آماده شد بهت میگیم بیا بگیرش و گفتن 10 روز بعد از آماده شدن نامه کسری، به صورت اتوماتیک در سامانه نظام وظیفه هم ثبت میشه.
الان بعد از گذشتن 1 ماه من در یگان جدید تقسیم شدم (توی لویزان) و سوالم این هست که اون نامه ای که قراره 3پا به من بده رو خطاب به همون پادگان 01 میزنه یا لویزان یا اصلا بصورت کلی مینویسه ارتش؟
آیا موقع ترخیص از خدمت، لویزان اون نامه ای که 3پاه به من میده رو میخواد یا المثنی برگه اعزام که توش کسری ثبت شده؟
- - - Updated - - -
اگر قرار برای شما در سیستم پلیس +۱۰ ثبت شود کافیه پس از ثبت شما یک برگه المقنی سفید بگیرد که در ان میزان کسری شما ثبت شده است و ان را به یگان تحویل دهید ، یگان شما هنگامی کسری شما را ثبت سیستم می کنند تا تایید نظام وظیفه رسیده باشد.یعنی به طور خلاصه نامه سپاه خطاب به نظام وظیفه است نه به یگان شما.
من از پلیس +10 پرسیدم گفتند هیچ نامه ی کسری رو ثبت نمی کنند. وقتی نامه کسری رو گرفتیم، مستقیم باید ببریم نیروی انسانی یگانی که خدمت میکنیم. اونها خودشون اعمال میکنند و ثیت میشه. فقط میتونیم از پلیس +10 استعلام بگیریم که ثبت شده یا خیر!نقل قول:
1- یعنی هیچ راهی نیست که من از کسری پدرم استفاده کنم؟؟!!
2- اگه تونستم توسط آشنا توی ثبت احوال سال تولدمو 72 کنم مشکلی پیش نمیاد؟؟
1- یعنی هیچ راهی نیست که من از کسری پدرم استفاده کنم؟؟!!
2- اگه تونستم توسط آشنا توی ثبت احوال سال تولدمو 72 کنم مشکلی پیش نمیاد؟؟
دوستان کسی تجربه گرفتن معافیت" کفالت پدر نیازمند به مراقبت" رو داره ؟
پدر من سه تا دیسک کمرش جا به جا شده و به کانال نخاع فشار میاره
جواب MRI رو به دکتر نظام وظیفه نشون دادم گفت از نظر من معاف میشی ولی کمیسیون پزشکی و کمیسیون کفالت ( بدوی ) باید تصمیم بگیره !
دکتر نظام وظیفه گفت اگر از دکتر متخصص نامه ای ببرم که توش نوشته باشه که پدرم از کار افتاده و نیازمند مراقبت هست روی رای کمیسیون تاثیر داره .
پدرم بازنشسته هست و 54 سالشه .
حالا نمیدونم اقدام کنم یا نه اگه نشه 4-5 ماه تلاشم و عمرم هدر میره
از کی دنبال امریه گرفتن باشم ؟
تجربه ای دارین بگین
سلام دوست عزیزنقل قول:
من هم شرایط مشابه شما رو داشتم اما پدرم به جای دیسک مشکل قلبی داشت ... و خود دکتر بهم گفت خارج از بحث معافیت وضعیت قلب بابام خیلی بده
و واقعاً هم همینطور هست 5 بار سکته کرده و مشکل مادرزاد داره و اصلاً وضعیت خوبی نداره
پدر من هم 55 ساله باز نشسته است ، روزی که رفتیم کمیسیون پزشکی اصلاً مدرک پزشکی نمیخواند فقط یارو حرف میزنه آخر سر هم به بابام گفت وضعیتت نه بده نه خب اما پسرتون معاف نمیشه ...
ببین همه چی به شانسه امیدوارم یه شانسی هم به ما رو کنه اون 3 نفر موقع مرگشون زجر بکشند ... علیل بشند ایشالله که با آینده یه جوون بازی میکنند
یارو باباش با ما میاد سالن جمعه شبا بعد معاف شده ما بابامون بیشتر شبا نفسش کم میاد باید کپسول اکسیژن استفاده کنه ...
بعد میگند مملکت امام زمانی ... همون امام زمان بزنه تو کمرتون ...
چی بگم داداش ایشالله که معاف شی همه چی به شانسه نه به واقعیت زندگیت
یک سوال داشتم یه نفر به من گفت برو دادگاه نظامی و اونجا اگه شرایطش رو داشته باشی قاضی حکم میده .. کسی هست رفته باشه ؟ من رفتم اصلاً گفتند همچین چیزی نیست والا دارم گیج میشم دیگه ...
در حال حاضر خير، تضمينى نيست كه با اين كار مشكلى براى شما پيش نيايد ، چون تمام مشخصات شما هم در سامانه نظام وظيفه و هم در سامانه ارتش ثبت شده است ، و تغيير سن يك گاف بزرگهنقل قول:
اقدام كنيد اما انتظار بالايي نداشته باشيد، كميسيون هاى پزشكى سختگيرى خاى خاص خودش را دارد و معافيت به خصوص نوع كفالت را به راحتري نمى دهند ، سعى كنيد پرونده و مدارك و نامه اى از پزشك معالج كه در ان شرح بيمارى بيان شده داشته باشيد ، اما اين را بدانيد كه اتفاق افتاده فردى از كميسيون جواب گرفته و منتظر كارت پايان خدمت بوده اما نامه شوراى عالى پزشكى امده كه بايد پرونده او دوباره برسى شود ، احتمال همه چى هست.نقل قول:
از همين امروز ، بايد سازمانهايي و ارگانهايي كه با رشته شما مرتبط هستند يا با رشته تحصيلى شما وياز دارند پيدا كنيد و از چگونگى شرايط انها اگاه شويد به خصوص تاريخ هايي كه امريه مى دهند سپس بايد برگه سبز ( برگه اى كه بعد از ثبت مشخصات در پليس +١٠ مى دهند ) به انها تحويل دهيد و منتظر جواب انها باشيدنقل قول:
دادگاه نظامى براى چى رفتيد؟نقل قول:
امروز رفتم میدون سپاه تا درخواست معافیت تحصیلیم رو تکمیل کنم، خانمه گفت چون تا 93/6/31 معافیت تحصیلی داری، پس تا 94/6/31 فرصت داری دفترچه ارسال کنی و فعلا غیبت نمیخوری:))نقل قول:
نقل قول:برای رشته تربیت بدنی چه ارگانهایی نیاز دارن ؟نقل قول:
واسه امریه باید با کدوم بخش اداره صحبت کنم ؟
پ ن
شهرستان هستم
----
----
راستی بسیجی فعال هستم
اگه واسه امریه گرفتن باید ازدواج کنم شرایطشو دارم که تا چهار ماه دیگه عقد کنم
سلام
من دیگه تقریبا همه کارهای مربوط به اعزام رو انجام دادم . امروز واکسن هم زدم و برگه فراغت از تحصیل هم گرفتم . فقط دو سه تا سوال مربوط به پر فرم شماره 1 داشتم : تو قسمت مهارت و تخصص چی باید بنویسم ؟ مثلا من فوتبالم خوبه و تا جوانان هم دسته یک بازی کردم مثلا اینو بنویسم ؟ یا اینکه تو کامپیوتر و تعمیرات سخت افزاری و نرم افزاری مهارت دارم و قبلا مغازه خدمات کامپیوتری هم کار کردم . اینو هم بنویسم ؟ :دی ضایعس خوب چیزی خلاصه یا عبارت بهتری کسی سراغ داره بگه بنویسم :دی
قسمت تاریخ پیشنهادی برای اعزام با اینکه خودشون زدن پیشنهادی هست ولی خوب بی تاثیر هم نیست بزنم ابان 94 اینا بدتر از سر لج نمیکنن فروردین 95 ؟ :دی
اخری هم اینکه امروز حساب تو بانک سپه هم باز کردم تو این قسمت شماره حساب عابر بانک سپه تو فرم ، شماره کارت باید بزنم یا این عددی که تو اون برگه که رمزت هم هست و بانک داده اونو باید بزنم ؟
+
این سوال یه بار قبلا گفتم کسی جواب نداد یه بار دیگه میپرسم :
پرانتزی بودن پا میتونه باعث معافیت شه ؟
:n16:
--------نقل قول:
سلام دوست عزیز منم وند وقت پیش پست کردم,به نظرم مهرت هیچی نزن ازت استفاده ابزاری میکنن منم هیچی نزدم.تو دفترچه شماره حساب بانک باید وارد کنی نه شماره عابر بانک
- - - Updated - - -
--------نقل قول:
سلام دوست عزیز منم وند وقت پیش پست کردم,به نظرم مهرت هیچی نزن ازت استفاده ابزاری میکنن منم هیچی نزدم.تو دفترچه شماره حساب بانک باید وارد کنی نه شماره عابر بانک
یه نفر به من گفت برو دادگاه نظامی و اونجا بگو که پروندت رو بررسی کنند تا قاضی حکم کنه که شرایط معافیت رو داری یا نه ؟ دقیقاً باید چی کار کنیم ؟نقل قول:
براى چه نوع معافيتى؟ اولين بار كه مى شنوم فردى براى معافيت به دادگاه نظامى رفته! اگر قرا باشه قاضى حكم بده ابتدا نظر شورا و يا كميسيونى را جويا مى شود سپس تصميم مى گيرد.نقل قول:
برای معافیت کفالت پدر نیازمند مراقبتنقل قول:
دوست عزیز ، یکی از دوستان بنده درخواست معافیت پزشکی داده بودند که با درخواستشون موافقت نشد ... اینجوری که به من گفتند رفتند دادگاه نظامی و اونجا خواستند که پروندشون رو بررسی کنند که آخر سر قاضی حکم معافیت داد ...
- - - Updated - - -
برای معافیت کفالت پدر نیازمند مراقبتنقل قول:
دوست عزیز ، یکی از دوستان بنده درخواست معافیت پزشکی داده بودند که با درخواستشون موافقت نشد ... اینجوری که به من گفتند رفتند دادگاه نظامی و اونجا خواستند که پروندشون رو بررسی کنند که آخر سر قاضی حکم معافیت داد ...
اگر درخواست معافيت پزشكى يا كفالت شما رد شد مى توانيد در عتراض به راى صادره درخواست شوراى عالى دهيد ، اما براى كم و كيف چگونگى شكايت در دادگاه نظامى از دوستتون سوال كنيد چون اين موارد نادر استنقل قول:
نقل قول:نقل قول:برای رشته تربیت بدنی چه اداراتی برم ؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
واسه امریه با کدوم بخش اداره صحبت کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پ ن
شهرستان هستم
----
----
اشنا هم زیاد دارم
از اشناهام باید دقیقا چه کمکی بخوام
اولين سازمانى كه به ذهن مى رسد اداره تربيت بدنى استان يا شهرستان محل سكونت شما است ، شما از بخش كارگزينى شرايط امريه را جويا شويد ، سازمان اتش نشانى هم برخى از بچه هاى تربيت بدنى را امريه مى كند. از اشناها خواهش كنيد كانال ارتباطى با مسول هر سازمانى كه مى خواهيد برقرار كنند تا امريه شما تضمين شده باشد ، چون تعداد امريه ها كم اما متقاضيان بسيار زياد هستند. حتما توجه داشته باشيد كه امريه ٣ ماه خدمت بيشتر يعنى ٢٤ ماه است و حتما در مورد كسرى از ان سازمان دقيق سوال كنيد كه اگر روزى كسرى داشتيد به مشكل برنخوريد چون برخى از سازمانها كسرى قبول نمى كنندنقل قول:
تخصص بالایی در کامپیوتر و شبکه و اینجور چیزا دارمنقل قول:
اگه اموزش پرورش یا اداره ی دیگه ای باشم میتونم تمامی مشکلات کامپیوتریشونو برطرف کنم
متولد بهمن 72 هستم و چهار ساله گواهینامه دارم و انگلیسیم هم خیلی خوبه
دیگه کدوم اداره ها میتونم واسه امریه اقدام کنم دادا
پ ن
اگه امریه بشم نیازی به کسری خدمت ندارم
در مورد مهارت ها هیچی نمیخواد بزنی چون کسی نمیخونهنقل قول:
ولی تو آموزشی وسه مهارت های مختلف زیاد میان دنبالتون که به دو صورته یکی تو همون دوره آموزشی ازتون استفاده میشه که معمولا خوبه و بهتر از رژه رفتن و کلاسای آموزشیه
یک مورد هم میان دنبالتون و برای خدمت تو یگان میان اسم نویسی میکنن که این هم معمولا خوبه و اگر پارتی مطمئنی نداری میتونی از این طریق جاهای خوبی بیفتی... مثل خود من که به همین صورت افتادم تهران و دارم تو زمینه کاری خودم کار میکنم
امروز درخواست اعزام رو فرستادم
1 اسفند اعزام!
سلام دوستان ببخشید میشه زمان فرستادن دفترچه آدرس اقوام ساکن توی شهرستان های اطراف رو بدیم برا 2 ماه کسر خدمت؟ در صورتی که مطمئن باشیم توی شهر خودمون میوفتیم. بعدا مشکلی پیش نمیاد؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
دوستان من ژنورکورواتوم زانو دارم. یعنی زانوهام به سمت عقب منحرف میشه و تو لیست معافیت ها هست.
ولی تو لیست بیماریها دقیقا مشخص نکرده که ژنورکورواتوم معاف داعم هست یا نه.
میخواستم بدونم درجه بندی داره یا کلا این مورد معاف داعمه ؟ حتی توی آرنج هامم این مشکل رو دارم
ممنون میشم اگه کسی اطلاعی داره توضیح بده
شما هر پرونده ای که دارید را از قدیم در بیمارستان و دکتر و... جمع آوری کنید و هر گونه مدرکی که بدبودن وضعیت را نشون میده و اقدام کنید، ارزشش را داره.نقل قول:
البته نظر نظر شخص نیست و کمسیون پزشکی باید رای نهایی را بده.
دقیق منظورتون واضح نبود، شما از وقتی که آخری نمره شما وارد کارنامه میشه (نه تاریخ تسویه) معافیت تحصیلیتون باطل میشه و از اون تاریخ 1 سال وقت دارید.نقل قول:
کی به شما گفته آدرس اقوام بدین 2 ماه کسر میگیرید؟!نقل قول:
منظورم اینه یه کاری کنم که غیر بومی محسوب بشم.نقل قول:
Sent from my LG-D802 using Tapatalk