اخه برای شبکه ملی هم محدودیت حجمی میزارن؟؟!!!:n23:!:n02:نقل قول:
عجب مملکتی داریما...
دوستان من این تست رو چطور میتونم بگیرم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اخه برای شبکه ملی هم محدودیت حجمی میزارن؟؟!!!:n23:!:n02:نقل قول:
عجب مملکتی داریما...
دوستان من این تست رو چطور میتونم بگیرم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
بخدا اینجاش رو نفهمیدم:
تعرفه دسترسي با سرعت دو مگابيت برثانيه و حداقل ده گيگابايت حجم اطلاعات دريافتي،
میدونم کلا ما تو اینترنت جهانی از نظر کیفیت و سرعت عقب ماندیم و ته جدول هستیم
ولی نمیدونستم تو اینترنت ملی هم باز هم ته جدول میمونیم :n08:
حتما فکر کردند خیلی هم منت گذاشتند
حالا این شخص تحصیل کرده بود؟ خدایی نگید این هم استاد دانشگاهه :n02:
مگه اینجا کره جنوبی هست؟
ما آخر نفهمیدیم این اینترنت ملی چیه؟
الان یعنی وصله؟
پ ن پ گذوشتن شما بیایی پرده برداری و اجراش کنی:n02:نقل قول:
آره دیگه !نقل قول:
پس توقع دارید این شبکه ی پر محتوای داخلی رو با این همه اطلاعات ارزشمندی که داره بدون محدودیت دانلود بذارن ؟ !
از شوخی گذشته، طبق سیـاست های سازمان های مربوطه همیشه اولویت بر داشتن توجیه اقتصادی در اجرای هر پروژه ای هست !
دیگه خودتون حسابشو بکنید برای این شبکه ی ملی که این همه هزینه هم کردن چه جوری باید تلافیشو در بیارن !
خب منت گذاشتن هم داره !نقل قول:
وقتی محدودیت واگذاری پهنای باند وجود داره و یه کاربر عملا لمس سرعت بالاتر از 256 و 512 بدون محدودیت دانلود براش یه آرزو هست، خب مسلما واگذاری سرعت 2 مگابیت شبکه ی ملی رو باید تو بوق و کرنا کنن !
ولی نمیدونم حتی اگه سرعت فرضا 10 مگابیت هم برای شبکه ای که توش چیزی نیست بدن فایدش چیه ؟ !
البته فکر کنم منظور شما کره شمالی بود !نقل قول:
چون کره جنوبی که یکی از بهترین ارایه دهندگان سرعت و کیفیت اینترنت در سطح جهانه !
نه دوست عزیز، طبق فرمایشات این آقایی که عکسشو دیدید برای استفاده از شبکه ی ملی اطلاعات باید هزینه ای مازاد بر اینترنت (همین اینترانت فعلی) تقبل کنید !
نمیخوایم بابا!نقل قول:
بریم مثلا با سرعت 2مگ چه سایت هایی رو ببینیم!؟:n04:
اااااااااااا
ترکوندن رفت:n08:
یعنی قبل از راه اندازی تو باور خیلی از کسا این بودش که حداقل یه سرعت 10 مگ بهشون میدن بدون محدودیت حجمی مثلا ماهی 10 تومن بعد اینا میشن خودشون سرور بازی یا اطلاعات هاردشون با کسای دیگه با سرعت 10 مگ اشتراک میزارن:n08:یا اینکه یه سری سایتا مثل همین پی سی دی که میگن سرورای بازیش اورده تو ایران یا میهن دانلود راحت با سرعت بالا حالشو میبرن:n08:
(اصغر یه هارد دارم توش پر فیلم 1080 هستش اکبر منم یه هارد دارم توش پر بازیه جدید 2013 الان برات میفرستم تو با سرعت 10 مگ برا من بفرست منم با سرعت 10 مگ برا تو . همزمان با سرعت 10 مگ هم ارسال هم دریافت میکنیم تا یکی دو ساعت دیگه تمومه ) خب تموم شد . اکبر در حالی که داره فیلمارو پلی میکنه با صدایی بلند از فرط خوشحالی برا خودش شعر میخونه:همین خوبه که با اینکه چشاتو روی من بستی تو چند خاطره با من هنوزم مشترک هستی همین خوبه:n08:
اینا با این محدودیت حجمی و سرعت و قیمتی که گذاشتن دوتا چیز رو نشون دادن
1)حماقتشون
2)احتمالا اینکه این پهنای باند در اصل شبکه ملی اطلاعات نیستش بلکه یه پهنای باندی خریداری کردن بعد اومدن روش محدودیت گذاشتن اسمشو گذاشتن شبکه ملی(قبلا شایعاتش اومده بود) ولی شبکه در کار نیس
تبیان ، فیس نما ، رجانیوز ، رشد ، خبرگزاری فارس ، سایت افسران مجازی ، راسخون ، سایت حوزه ، ایپرسش ، پاسخگو و هزاران هزار سایت دیگر :n26: خیلی پرتوقع هستید بابا این همه سایت :n29:نقل قول:
حالا سایت شبکه ی پویا هم هست که اصن دیگه جایی برای گله و شکایت باقی نمیزاره :n19:
کسی هست گرفته باشه ؟؟ :n29:
سلام بچهها من از اینترنت مخابرات تهران استفاده میکنم، با سرعت 256 کیلوبیت بر ثانیه، حدود یکی دو ماهی سایتهای خارجی به سختی و با سرعت فوقالعاده کم برام باز میشه، به طور مثال دیروز میخواستم تو اکانت یه سایت مجانی آپلود فایل لاگین کنم، حدود دو ساعت! ورود من به آن سایت قانونی و فیلتر نشده طول کشید.
سؤالم اینه که آیا با تهیه و خرید قندشکن پولی مشکل باز کردن سایتهای خارجی حل میشه، یعنی این اختلالی که روی بعضی از پورتهای اینترنت در داخل کشور بوجود اومده برای استفاده کنندگان از قندشکنهای پولی مشکل بوجود نیاورده. ممنون.
چکیده :چهار سال قبل و با محوریت قائم مقام وقت وزیر وقت ارتباطات و فناوری اطلاعات قراردادی با شرکت ZTE چین تنظیم شد تا پروژه ای در کشور اجرا شود به نام FTTX. در این پروژه قرار بود که طرف چینی در قبال دریافت 6 میلیارد دلار شبکهی گستردهی فیبرنوری را به صورت موازی در کشور ایجاد کند و این شبکه را تا درب منزل تمامی ایرانیان برساند. ...
چهار سال قبل و با محوریت وزارت ارتباطات قراردادی ۶ میلیارد دلاری با شرکت ZTE چین برای اجرای پروژهای تحت عنوان FTTX تنظیم شد، که طی هفتههای اخیر با سفر مقامات وزارت ارتباطات به چین، میرفت که با امضای این قرارداد خسارتی عظیم به کشور وارد شود، که خوشبختانه با مطلع شدن حسن روحانی از روند این قرارداد و هماهنگی با برخی نمایندگان مجلس از عقد این قرارداد جلوگیری شد.به گزارش سیتن ، دولت محمود احمدی نژاد که روزهای پایانی خود را میگذراند، ظاهراً به دلیل تغییر و تحولات هفتههای پایانی از شعارهای اصلی خود در زمینهی عدالت محوری و حمایت از تولیدات داخلی فاصلهی قابل توجهی گرفته است.در این آشفته بازار، خبرهای نگران کنندهای از قراردادهای شتابزده و نیز سفرهای گستردهی دولتی به کشورهای مختلف به گوش میرسد که طبیعتا از دید مسوولان ذیربط در نهادهای نظارتی مخفی نمیماند.در روزهای اخیر امضاء یکی از قراردادهایی که میرفت کشور را با چالشی جدی مواجه کند با تیزهوشی دکتر روحانی و هماهنگی به موقع وی با مجلس شورای اسلامی متوقف شد.چهار سال قبل و با محوریت قائم مقام وقت وزیر وقت ارتباطات و فناوری اطلاعات قراردادی با شرکت ZTE چین تنظیم شد تا پروژه ای در کشور اجرا شود به نام FTTX. در این پروژه قرار بود که طرف چینی در قبال دریافت ۶ میلیارد دلار شبکهی گستردهی فیبرنوری را به صورت موازی در کشور ایجاد کند و این شبکه را تا درب منزل تمامی ایرانیان برساند.این قرارداد چند صفحهای که با پایینترین سطح کارشناسی تنظیم شده بود، مخالفت برخی مسوولان بلند پایهی وزارت ارتباطات را برانگیخت که منجر به برکناری آنان شد، لیکن به دلیل افزایش مخالفتها، علی رغم پی گیریهای فراوان به نتیجه نرسید.در قرارداد پیشنهادی، نه صحبتی از نحوهی اجرا شده بود و نه اینکه طرف چینی دقیقاً چه تعهداتی دارد و طراحان آن در پاسخ به اینکه ۶ میلیارد دلار چگونه تامین خواهد شد پاسخ میدادند که باید از هر خانوار ایرانی مبلغی را به عنوان حق اشتراک بگیریم و این پروژه را اجرا کنیم!ابهامات پروژه (مانند عدم بررسی فنی و فقدان طرح تجاری و نیز عدم اخذ مجوز از مجلس شورای اسلامی برای چنین معامله بزرگی) اندک اندک آنچنان افزایش یافت که پای نهادهای نظارتی و قانونی به موضوع باز شد.این قرارداد همچنان بی سرانجام باقی ماند تا اینکه در روزهای پایانی دولت دهم، علی حکیم جوادی معاون فعلی وزیر ارتباطات و رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران، سفری ناگهانی را به چین برنامه ریزی کرد و وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات را نیز با خود همسفر ساخت تا بر خلاف روال معمول ماموریتهای دولتی، وزیر ارتباطات در راس هیئتی ۱۰ نفره به چین سفر کند!یکی از محورهای اصلی این سفر انجام مذاکره در خصوص عقد قرارداد FTTX و خصوصاً بازدید از شرکت Fiber home بود که کنسرسیوم ایرانیان نت به عنوان متولی راه اندازی شبکهی FTTX مجری آن بوده است.با مطلع شدن حسن روحانی از روند این قرارداد و هماهنگی با برخی نمایندگان مجلس شورای اسلامی، به واسطهی پیگیریهای یکی از نمایندگان دلسوز مجلس، به وزیر ارتباطات تذکر داده میشود که از عقد هرگونه قرار داد شتابزده و نیز دادن هر گونه وعدهای که باعث تحمیل خسارات به کشور شود، خودداری شود.
=============================================
نه چیزشکن روی اختلالات بوجود اومده تاثیر نمیذاره حتی بدترشم میکنه چون واسطه بیشتر میشهنقل قول: