فرقی نمیکنه فقط چند تا گل واسه زمستون تو کمد ذخیره کنی چون زمستونا گل گیرنمیاد ...!نقل قول:
اینم فرقی نداره با هرکی عشقت میکشه ازدواج کن...!نقل قول:
وقتی قلب طرف قرمز شد بهش پر آبی رو بده بعد یه ماه ازدواج میکنین ..!:n24:
Printable View
فرقی نمیکنه فقط چند تا گل واسه زمستون تو کمد ذخیره کنی چون زمستونا گل گیرنمیاد ...!نقل قول:
اینم فرقی نداره با هرکی عشقت میکشه ازدواج کن...!نقل قول:
وقتی قلب طرف قرمز شد بهش پر آبی رو بده بعد یه ماه ازدواج میکنین ..!:n24:
من با گیم شارک سوار شدم ولی بدون اون نمیدونم چطور میشهنقل قول:
نوشته شده توسط HaRvEsT MoOn -saha [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط انقد میدونم باید بذر یه گلیو بدست بیاری بکاری بدی گاوا بخورن...چطورشو نمیدونم
قبلا که جوون تر بودم اتفادم دنبالش دیگه فرصت ند بازی کنم بفهمم
این بازی تمومی داره؟
شما چه نسخه هایی رو بازی می کنید؟
کوچیک بودم خیلی دوست داشتم Harvest Moon: Back to Nature بازی کنم ولی سخت بود بلد نبودم :n02:
سلام به همه . من حدود چهار پنج روزه که این تاپیک رو پیدا کردم و نکات آموزنده بسیار خوبی هم اینجا هست
خدمت دوستان خوبم عرض کنم که من حدود 10 سال پیش برای اولین بار هاروست مون بک تو ناتور رو بازی کردم
بهترین نسخه هاروست مون هم همینه . به عبارتی بهترین بازی پلی استیشن 1 هست
من تجربیات زیادی تو این بازی دارم
یه تاپیک تو یک انجمن دیگه در رابطه با همین بازی ایجاد کردم . هرکی هر سوالی داشت بیاد بپرسه من جواب میدم . فقط یک نکته که همیشه باید بخاطر داشته باشید اینه که به طور کامل کدهای تقلب و میانبر ها رو فراموش کنید . چون دیگه نمیتونید به آخر بازی برسید .
این لینک انجمن مدمو هست . اکثرا برای بازی آنلاین جنگ خانها است ولی بقیه بازی ها هم به طور حرفه ای پرداخته میشه بهشون . البته این انجمن هم انجمن خوبی هست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موقع ثبت نام معرف بنویسید persian.gulf.boy منم :n02:
سوالاتتونو همشونو جواب میدم
دوست عزیز اینجا جای تبلیغات و سود جویی نیست ...!نقل قول:
لطفا قوانینم دریابید بعد پست بذارید ...!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صندوق پست بزرگ کنار بیمارستان به چه درد می خورد؟
در آموزش نوشته بود سنجاب در مرغداری بندازی قلبشون زیاد میشه اما اتفاقی نیفتاد؟
محصولاتی که در خورجین اسب هم می ریزیم جز فروشی ها حساب می شوند
ساعت 3 و ده دقیقه رفتم پیش کوتوله ها و به تک تک شان آرد دادم یعنی هفت تا آرد و اونها بهم کیسه چای دادند اما این اتفاق فقط یک بار افتاد و هر دفعه رفتم دیگه کیسه چایی ندادند؟
در آموزش گفته بود به کشیش تخم مرغ بدهم تا آمموزش یک غذا را بهم یاد بدهد اما هیچ اتفاقی نیفتاد
حتی یک تخم مرغ هم به may دادم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد
قلابی که بهش تیرکمان گفته می شه را چطور بدست بیاورم
مثلا در آموزش نوشته بود پنج علف آبی به دکتر یا وقتی قلب پرستار آبی است پنج سنگ سبز به مادربزرگ همه این کارها را انجام دادم ولی اتفاقی نیفتاد
چطور مدال 1001 را در مسابقه اسب ببریم من هر چی بلیط خریدم به 1001 نرسید که نرسید
چندین بار روز فستیوال را بازی کردم اما اصلا به 1001 نرسید
راستی تو آموزش گفته بود که اگه آب پاش را از معدن زمستانی از طبقه آخرش پر کنم آب پاش بی نهایت میشه من این کار را انجام دادم ولی چنین اتفاقی نیفتاد
راستی تو انجمن برای همه دخترها چیزی که دوست دارند را نوشته بود و روز تولدشون
اما برای ماری دختری که در کتابخانه است هیچی پیدا نکردم
چی دوست داره این ماری ؟ تولدش کی هست؟
سلام دوست عزیزم . قصدم سو استفاده نیست . اتفاقا تو اون انجمن هم لینک اینجا رو گذاشتم تا بچه ها استفاده کنن . پستای اول این تاپیک پستای خوبی هستن ولی تعداد صفحه ها زیاد شده و کسی نمیتونه همشو بخونه . بخاطر همین اگه یه تاپیک از اول زده بشه تاثیر بهتری داره . ممنوننقل قول:
ببخشید دوستان شرمنده یک سوال دیگه
تو منوی استارت یک کتاب آبی رنگ هست زیر عکس خودش
که کنارش نوشته p این نشون دهنده چیه
دقیق یادم نیست ولی فکر کنم اونجا مقدار غذا های که پختی رو نشون میده ...!نقل قول:
من دقیق یادمه
میزان آشپزیه
هر 5 غذا یک درصد به مزرعه اضاف میکنه