دوستان سلام
صندلي نشيني اقاي مفيدي هم تموم شد
منتظر نفر بعدي باشيد
نمي دونم چرا تازگي ها هيچ كدوم از صندلي نشين ها هديه بچه ها و امضاشون رو نمي زارن .
عجيبه برام .
ممنون
بهروز
Printable View
دوستان سلام
صندلي نشيني اقاي مفيدي هم تموم شد
منتظر نفر بعدي باشيد
نمي دونم چرا تازگي ها هيچ كدوم از صندلي نشين ها هديه بچه ها و امضاشون رو نمي زارن .
عجيبه برام .
ممنون
بهروز
با سلام
از دوستان خوب صندلی داغ - البته در این هفته، صندلی یخ!! - که در این چند روز بنده رو قابل دونستن و با تحمل بنده، سوالات خودشون رو - که بعضی بسیار سخت و کمرشکن بود و برای جوابشون باید ساعتها تایپ می کردم و مجبور می شدم بارها اونا رو ویرایش کنم - تشکر می کنم. از اینکه با بعضی جوابها احتمالا بعضی از شما رو ناراحت کردم، معذرت می خوام و امیدوارم از بنده به دل نگیرید.
دوستان عزيز از تاخير در ارسال هدايا جداً عذرخواهي مي كنم. از ديشب تا ظهر امروز براي آپلود چند فايل که می خواستم به دوستان هدیه بدم، تلاش مي كنم حتی برای آپلود اونها دانشگاه هم رفتم. اما به علت مشكل اینترنتی، هر کاری کردم نشد. به ناچار متن این پست رو کلی تغییر دادم.
برای دوستان سه هدیه پر ارزش دارم، معرفی یک سایت و دو نرم افزار:
هدیه ی اول:
سایتی که می خوام براتون معرفی کنم یکی از عالیترین سایتهای ریاضی است که بنده تاکنون در اینترنت دیدم. این سایت با طبقه بندی بسیار جالبی که داره سعی می کنه با تشکیل فرومها به سوالات بسیار متنوع ریاضی دانش آموزان دوره راهنمایی تا دانشجویان پیشرفته ی ریاضی جواب بده. البته این سایت به زبان انگلیسیه اما فرومهای محلی - مثلا به زبان فارسی - هم داره که دانش آموزان و دانشجویان یک کشور با زبان و خط خودشون می تونن درباره ی مسائل ریاضی در اونجا با هم به بحث بشینن. این سایت یکی از عالیترین مراجع برای دستیابی به سوالات المپیادهای جهانی، منطقه ای و کشوری هم هست. البته قسمتهای آموزشی خوبی هم داره به طور مثال آموزش Latex. البته برای پرسیدن سوالاتتون باید ابتدا ثبت نام کنید که کاملا رایگانه. آدرس این سایت اینه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه در در استفاده از این سایت مشکلی پیدا کردید، خدمتتان هستم. سوالات خودتون رو در این زمینه در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید.
هدیه ی دوم:
نرم افزار اول کتاب زیبای الکترونیکی قرآن کریمه (کل متن قرآن با دو ترجمه ی فارسی و انگلیسی )، با حجم حدوداً 3 مگ.
لینک دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هدیه ی سوم:
نرم افزار دوم هم وسیله ای جالب برای تولید فرکتالهای زیباست. سه فایل zip که ذیلاً لینک اونها رو عرض می کنم، دانلود کنید (جمعاً در حدود 4 مگ) و این سه تا رو در یک پوشه از حالت فشرده خارج کنید. این نرم افزار احتیاج به نصب نداره و برای اجرای اون فقط باید روی شکل فرکتال داخل پوشه دو بار کلیک کنید.
فایل اول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایل دوم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایل سوم:
============================
لطفاً از گذاشتن امضا هم بنده رو معاف کنید. از مدیران این تاپیک هم خواهش می کنم صندلی نشینها رو برای دادن امضا و هدیه تحت فشار قرار ندن و اون رو به اختیار خود صندلی نشین بذارن.
باز هم از دوستان صندلی داغ و مدیران این تاپیک تشکر میکنم.
و آخر دعوانا ان الحمد لله رب العالمین و عجل اللهم فی فرج مولانا صاحب الزمان.
16 تیر 1386
هديه سوم رامي پسنديم!!!
صندلي نشين جديد فردا توسط حقير معرفي ميشه.
ايشون به پيشنهاد يكي از كاربران دعوت به صندلي نشيني شدند.
سعيد بدو ديگه . بچه ها منتظرند .
ممنون
بهروز
میتونم حدس بزنم کیه!!
خب صندلي نشين جديدمون هم معرفي ميشن.
جناب mohammad99 عزيز كاربر فعال انجمن موسيقي.
هفته خوبي در كنار هم داشته باشيم
اولين سوال از اقا محمد گل
چند مگ اهنگ روي سيستمت داري عزيز جان؟
ممنون
بهروز
به به البته تعجب نمي كنم چون ديشب خودش بهم گفت!!!
چجوري داش ممد!!
1-ما رو ميبري ابيانه؟
2-رتبه ات چند ميشه؟
فدات يزدان
سلام اقا محمد
خوبی ؟
1- متولد چه ماهی هستی ؟
2- به طالع بینی اعتقاد داری ؟ هیچ وقت واسه سرگرمی فال می گیری؟
3- چندتا خواهر و برادر داری؟
4- چرا اون قدر ابیانه رو دوست داری؟
5- چی شد این قدر به موسیقی سنتی علاقه مند شدی ؟ کس دیگه ای هم تو خونه سنتی گوش می ده ؟
6- کسایی که تازه می خوان شروع کنن سنتی گوش بدن از چه مواردی شروع کنن بهتره ؟
7- ( من چیزی از موسیقی سنتی بلد نیستم . ساده بگو هر چیزی را می خوای بگی لطفا) موسیقی سنتی هم اناوع و دسته بندی خاص خودشو داره ؟ اگه اره یک توضیحی می دی ؟
8- خودت با چه سازی کار می کنی ؟ چه سازی رو دوست داری؟
9- ورزش مورد علاقه ات ؟
10- بهترین کادو تولدی که تا به حال گرفتی؟
ممنون از وقتی که واسه جوابها می ذاری