مودم ریستارت بشه یا نه کانکشن؟نقل قول:
Printable View
مودم ریستارت بشه یا نه کانکشن؟نقل قول:
کانکشن رو چه جوری میشه ریست کرد؟؟؟؟؟؟(اتومات)نقل قول:
منم خیلی دنبالشم که سر ساعت مشخصی مودم اتوماتیک یا ipعوض کنه یا ریستارت بشه یه پریز تایمر دار هست که قیمتش بالاست یه مودم هم هست این قابلیتو داره که 230تومنهنقل قول:
سلام کسی از دوستان تورنت دانلود میکنه با مخابرات مشکلی نداره ؟
چون گفته بودید از سرور های خارج نمیگیره قبلا درست ،حالا میخوام ببینم تورنت وضعیتش چطوری هست
خیلی ممنون ومتشکر
مودمت چیه ؟توی بعضی مودم ها دستورات فرق میکنه .نقل قول:
من یه فایل bat درست کردم روی مودم های tplink کار میده ببین روی مودم تو جواب میده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایلو استخراج کن بعد فایل cm.txt رو با notepad اجرا کن و خط اول به جای admin پسوردت رو بزن.اون set reboot هم دستوریه که مودم های tplink با اون ریست میشن اگر برات کار نکرد با دستور مودم خودت عوض کن
برای اجرا هم runme.bat رو اجرا کن ..
والا تازگیا تورنت دانلود نکردم ولی دیشب دانلود معمولی با IDM با 5 تا لینک و 16 کانکشن برای هر کدوم سرعت کامل رو هم نمیدادنقل قول:
سلام
الان دانلود شبانه طرح ولایت مشکلی نداره؟ یه مدت شارژو منفی میکرد و چند وقته دانلود شبانه نداشتم.
و اینکه الان که ساعتا اومده عقب طبق همین ساعت جدید دانلود کنیم؟
مشکلی نداره.نقل قول:
طبق ساعت جدید دانلود کن
دوستان امکان داره نویز به خاطر دوشاخه باشه دوشاخه رو باز کردم قشنگ لحیماش بود ولی خوب میله هاش زنگ زدن.و یه سوال دیگه دوشاخه ضد برق چیه؟
مگه برادرت کارمند مخابرات نیست خب یه مامور بیاره راحت واست درستش میکنهنقل قول:
داداش کارمند که نه مهندسی مخابرات خونده.اون روز هم بدون اجازه دست برد تو جعبه تقسیم:n02: هر کارشم کرد درست نشد ولی خوب یکمی بهتر شد.نقل قول: