یه سوال : به نظرتون نوشابه های نیروزا در سر جلسه کنکور به درد می خوره؟ برای کسانی که زود خسته می شن؟ لطفا با دلیل توضیح بدین. ممنون
Printable View
یه سوال : به نظرتون نوشابه های نیروزا در سر جلسه کنکور به درد می خوره؟ برای کسانی که زود خسته می شن؟ لطفا با دلیل توضیح بدین. ممنون
من اینو سر آزمون های علوی تست کردم ، بد نبود. کلا نوشابه ی نیروزا یک مولتی ویتامین هست. یعنی اکثر چیزایی که بدنب لازمه رو فراهم میکنه.نقل قول:
برای من خوب بود.
ببین ولی اگه استرسی داری که غیر قابل کنترله نخوری بهتره.
من کلا استرس دارم (بخاطر بالا بودن آدرنالین خونم) ، یک بار که خوردم اولش استرسم زیاد رفت بالا ولی کنترلش کردم و بعد سرحال شدم.
كربو هیدرات های پیچیده
كربوهیدرات ها مغز را وادار به ساختن سروتونین می كنند.برای اینكه میزان سروتونین بدنتان را تنظیم كنید،بهتر است مصرف كربوهیدرات های پیچیده را دنبال كنید.زیرا این مواد كندتر و آرامتر هضم و جذب می شوند.از جمله انتخاب های خوب میتوان به سیریل صبحانه گندمی،نان و البته بلغور اشاره كرد. كربو هیدرات های پیچیده میزان قند خون را نیز تنظیم می كنند،كه این خود باعث سرحالی و آرامش خاطر می شود.
كربو هیدرات های ساده
متخصصان معمولا عدم استفاده از كربوهیدرات های ساده را كه شامل شیرینی و نوشابه هستند پیشنهاد می كنند.ولی این خوراكی ها می توانند در زمان كم اثرات منفی استرس را از بین ببرند.قندهای ساده خیلی سریع جذب بدن شده و بر میزان سروتونین اثر میكنند.
مركبات
مركبات حاوی مقادیر زیادی ویتامین سی هستند.تحقیقات نشان می دهند كه این ویتامین میزان هورمون-های استرس زا را،با تقویت سیستم ایمنی بدن كاهش می دهد.اگر می دانید كه در شرایط استرس زایی قرار خواهید گرفت،میتوانید از مكمل های غذایی حاوی ویتامین سی بهره بگیرید.در یك مطالعه مشخص شد كه میزان فشار خون و میزان هورمون كورتیزول در اثر مصرف 3 گرم ویتامین سی قبل از ایجاد شرایط استرس زا،سریعتر به حد طبیعی باز می گردند.
اسفناج
ملوان زبل!هیچگاه دچار استرس نمیشود.احتمالا علت آن،وجود منیزیم در اسفناج هایی است كه ملوان زبل استفاده می كند.منیزیم در تنظیم هورمون كورتیزول نقش دارد.كمبود منیزیم باعث سردرد و خستگی می شود كه از علائم استرس هستند.یك پیاله اسفناج به راحتی میتواند ذخایر منیزیم بدن را تامین كند.اگر از طرفداران اسفناج نیستید،می توانید از باقلا و یا ماهی قزل آلا استفاده كنید.
ماهی های پر چربی
اگر با ماهی های پرچربی رابطه ی خوبی داشته باشید،می توانید میزان هورمون های كورتیزول و آدرنالین را در بدنتان تنظیم نگه دارید.اسیدهای چرب امگا-3 كه در ماهی تن و قزل آلا یافت می شوند، از جهش ناگهانی هورمورن های استرس زا و بیماری های قلبی جلوگیری می كند.نحوه ی مصرف ایده- آل این است كه،هفته ای حداقل دو بار و در هر بار 100 گرم ماهی پرچرب مصرف كنید.
چای خشك
مطالعات نشان داده اند كه چای خشك می تواند به بهبود سریعتر پس از شرایط استرس زا كمك كند. در مقایسه ای كه بین یك گروه از افراد كه روزی 4 فنجان چای مصرف می كردند با گروهی از افراد كه روزی یك فنجان از نوشیدنی های مختلف مصرف می كردند،نشان داد كه مصرف كنندگان چای،بعد از قرار گرفتن در موقعیت های استرس زا،نسبت به گروه دیگر آرامش بیشتر و سطح كورتیزول پایینتری دارند.در ضمن بر خلاف چای،قهوه میزان كورتیزول خون را افزایش می دهد.
پسته
پسته می تواند عوارض ناشی از هورمون های استرس زا را تخفیف دهد.زمانی كه زیر فشار و استرس هستید،آدرنالین باعث افزایش فشار خون و ضربان قلب می شود.خوردن پسته فشار خون را كاهش می دهد و مصرف روزانه ی آن باعث می شود زمانی كه آدرنالین در جهت افزایش فشار خون عمل می كند،اثر مهلك و خیلی بدی بروز نكند.
بادام
بادام سرشار از ویتامین های مختلف است.بادام حاوی ویتامین ایی - تقویت كننده ی سیستم ایمنی بدن - و چند نوع ویتامین بی است كه بدن را برای كشمكش های ناشی از استرس آماده می كند.روزی یك مشت بادام بخورید.
کسی قرص خاصی توصيه نميکنه که قبل از کنکور بخوريم که استرس سر جلسه رو کاهش بده ؟
کسايی که قبلاً کنکور دادن آيا استرس خيلی تأثير داره روی نحوه ی عملکرد ؟
یکی از کمیک های بزرگمهر حسین پور که درباره کنکور کشیده بود در یکی از روش های کنکور نوشته بود که هر وقت استرس گرفتید بلافاصله به حرکات بندری تبدیلش کنین:31:
تو هم 40چراغ می خونی بلا؟:31:نقل قول:
البته ایدهاش یه ذره تکراری بود:31:نقل قول:
از کاراکترهای قدیمی هم استفاده کرده بود:31: (مثل شخصیت بابا توی خالتورها و ...!)کد:http://www.bozicartoon.com/files/gallery/c270054ac02342d5bace0691ff1678f2konkoor.jpg
نه بابا ابن کمیکی که من میگم مال زمان ساندویچ حسین پورهنقل قول:
این کمیک در کتاب قر و قمبیل های قلمی بی قال و قیل هم چاپ شده.
اینو من قبلا توضیح دادم ، یعنی روی خودم آزمایش کردم ، پست هامو جست جو کنی پیدا میکنی.نقل قول:
ولی بطور کلی هر قرص آرام بخشی که باعث کم شدن استرس میشه ، بدلیل پایین آوردن غلظت نوی پروتئین که برای انصال تارهای عصبی جهت انتقال داده ها و یادآوری میشه ، دسترسی به حافظه رو سخت میکنه. یعنی اگه این قرص رو بخوری نوعی فراموشی مقطعی پیدا میکنی. توی پست هام منبعش رو هم ذکر کردم
بهترین روش ، رو آقای امیر - مشاور قلم چی که اینجا بودن و یک دفعه رفتن - رو توصیه کردن و روی من اثر خوبی داشت. روی شما که 100% جواب میده. گفتن 2 شماره دم ، 4 شماره حبس و 1 شماره بازدم. و همچنین گفتن که جلسه ی کنکور رو تصور کنیم.
بازم دارم میگم به هیچ وجه سراغ هیچگونه قرص آرام بخشی مثل لورازپام و ... نرید. حتی قرص پروپونالولول که برای تنظیم ضربان قلبم هم میخوردم این نوع عارضه رو داشت.
(کانال 4 داشت درباره ی حافظه صحبت میکرد و یک پروفسور که کارش درمان ضایعات حافظه ای بود برای فراموش کردن قرصی که من مصرف میکردم رو تجویز میکرد ، دیگه خودت تصور کن چه حالی بهم دست داد اونجا)
باز میل خودتونه.:11:
آقا در مورد سخت و آسونی یه حرفی معلم عربیم ، استاد صدرا این هفته گفت ، برگشت گفت کنکور آسون باشه سخت باشه واسه همه است ، ولی گفت اگه کنکور امسال سخت بدن اون وقت دست دانش آموزای زرنگ برای مانور دادن بازه یعنی خیلی راحت می تونن رتبه بیارن ولی اگه آسون باشه یه هو می بینی همه درصدا اکثرا رو 70 80 میاد و تراز سخت تر و ریز تر چیده می شه . خلاصه این که به قول یکی از بچه ها مهم نیس سخت بیاد یا آسون بیاد مهم اینه که مسلط و آماده باشیم . هر چی شد شد .
من شخصا تا امروز استرس رو واسه کنکور تجربه نکردم به نظرتون ممکنه یه هو سر جلسه گریبان گیرم شه ؟ یعنی تو این مسایل تقریبا سیب زمینی تشریف دارم . کنکور از نون شب واسم مهم تره ولی اصلا استرس و این حرفا ندارم .
آقا واسه سر جلسه این شوکولات های اسنیکرز به نظرتون خوب هست ؟ یا چیز دیگه ای پیشنهاد می کنید ؟ می خوام یه چی باشه که هم انرژی بده هم نذاره گرسنه ام شه . چون من وقتی شکمم خالی شه ذهنم متلاشی میشه .