بهزاد جان همینطوریه که میگی منم بعد از سه هفته از زمان انتشار بازی و با تمام تلاشی زیادی که کردم تا گیم پلی بازیو واقعی تر و سخت تر کنم باز هم نتونستم بازیو به اون شکلی که انگیزه ای برای بازی در من ایجاد کنه تغییر بدم شاید باورت نشه من توی این سه هفته اخیر خیلی بیشتر از اینکه بخوام بازی کنم روی اصطلاح گیم پلی بازی وقت گذاشتم اما نکته بسیار مهم و اساسی اینه که هوش مصنوعی بازی بسیار ضعیفه و اینو نمیشه کاریش کرد همین علت بود که من دیگه تصمیم گرفتم تا زمانیکه کونامی موتور و AI بازی رو عوض نکنه طرف این بازی نرم و مطمئنا این کار رو خواهم کرد بجز در زمانیکه حریف من انسانه نه کامپیوتر .
زمانیکه با یکی از دوستان یا اقوام بازی میکنیم بازی هنوز جذابیت زیادی داره و سر کل کل و رو کم کنی هم که شده چند دست بازی کردن خیلی به آدم میچسبه و من خودم حقیقتا بیشتر از این نمیخوام وقت و عمرمو برای یک بازی فوتبال با این سطح از هوش ( دروازه بان , داور و بازیکنان داخل زمین بخصوص مدافعین ) درگیر کنم این مساله تا حد زیادی شامل فیفا هم میشه .
من هیچ تعصبی به این بازی یا فیفا ندارم اما فیفا هم علارغم برتریهای بسیار زیادی که توی گیم پلی داره بازم باگها و مشکلات زیادی در زمینه هوش بازی داره . من فکر میکردم دست و پای بازیکنان توی فیفا توی هم نمیره اما متاسفانه اونجا هم به همین وحشتناکیه که توی PES میبینیم یا عملکرد و هوش دروازه بان و بقیه مسائل .
دیگه همینیه که هست ما فعلا دو تا بازی فوتبال کامپیوتری داریم که متاسفانه هیچکدوم در اون حدی نیستن که ارزش وقت گذاشتن داشته باشن اگر فیفا 10 رضایت منو جلب میکرد بدون شک بهترین و کاملترین کنسول بازیو فقط بخاطر یک بازی فوتبال میخریدم شکرخدا اینقدر توان مالی دارم که خرید یک کنسول چیزی برام محسوب نمیشه اما همونطوریکه که گفتم هوش مصنوعی اون بازی هم اینقدر پیشرفته نیست که آدم بخواد وقت فراغت خودشو روی اون بازی بزاره .
من اصلا دوست ندارم این حرفا سبب بشه که بقیه دوستان از بازی دلسرد بشن واقعیت امر اینه که بازی حقیقتا نسبت به نسخه قبل خیلی پیشرفت کرده ( به استثناء داور ) . نباید فراموش کنیم پارسال با چه گیم پلی پر باگ و مسخره ای دست و پنجه نرم میکردیم با یک بازیکن میشد کل میدونو دریبل کرد اما الان این کار واقعا خیلی سخت تر شده و خیلی بندرت پیش میاد که بشه با یک بازین از وسطای زمین خودمونو تا دروازه حریف برسونیم و توپو راحت گل کنیم . نباید یادمون بره اون نسخه چقدر باگ اعصاب خورد کن داشت نباید یادمون بره بیشتر ضربات ایستگاهی کامپیوتر گل میشد نباید یادمون بره بیشتر کرنرهای ما گل میشد و خیلی چیزای دیگه ...