احتمالا تنظیمات جدید فیکس کردند ولی از سرور مرکزی لینک ها رو ریست نکردن..با خاموش و روشن کردن مودم تنظیمات ریست میشه و تنظیمات جدید میشه دیفالت سرویس شمانقل قول:
Printable View
احتمالا تنظیمات جدید فیکس کردند ولی از سرور مرکزی لینک ها رو ریست نکردن..با خاموش و روشن کردن مودم تنظیمات ریست میشه و تنظیمات جدید میشه دیفالت سرویس شمانقل قول:
آره... البته نوین نت این مشکل رو داشتم... همیار مشکلی نبود...نقل قول:
همیارنت قربونش برم تنها مشکلش شارژ خوردنشه......اگه نامحدودش ارزون بود امون نمیدادم.....شبی 2-3 گیگ دان میکنم....دانلود منیجر رو تنظیم کردم از ساعت 2 تا 7 خودکار برو رو دانلود....روزا فقط لینک میگیرم میزارم دانلود........
البته فقط آپلودباز ارزش دانلود داره...بقیشون یا باید VIP باشی یا سرعتشون بیشتر از 20-30 نیست....ولی آپلودباز رو با سرعت 100 تا 190 تا صبح میترکونه
آره... معمولا سرعت خوب باشه انگیزه میره بالا و هی شارژ میسوزونی... من همین روزانه نوین نت... پدرمو در آورده... میشینم کلیپ دیدن.... میبینم یهو 1 گیگ سوخت :n04: میگفتم کاش اینقد زود لود نمیشد... اینجوری حداقل منصرف میشدیم از دیدن این همه هزینه گیگ نمیدادیم :n02:نقل قول:
آقا 2 ماهه اینترنت نامحدود 256 شاتل گرفتم 43 تومن فقط 2 هفته اول سرعتم 120-130 بود 70-80 گیگ که دانلود کردم سرعتم اومد رو 16 تا 1 روز مونده به اینکه بخوام تمدید کنم سرعتم شد 120-130 بعد که اینترنت گرفت دوباره 2 روز اول خوب بود من کلن 4 گیگ دانلود کردم دوباره سرعتم شد 16 الان 10 روزه درست نشده همون چند روز اول دوره جدید دیدم اینجوریه رفتم شاتل با پشتیبانیش حرف زدم چک کرد گفت مشکل از تهرانه پیغام دادیم تا فردا درست میشه گفت 100% درسته؟ نخوره تو عید همه جا تعتیل میشه گفت نه بورو خیالت راحت (فولون فولون شدها انگار ملت احمقن زرت میگن از تهران خطا شبر میشه انگار یه سیستم پنتیوم وان با یه برنامه 100 مگی بیشتر میخواد واسه شیرینگ کردن) یه ساعت بعد زنگ زده بودن خونه مشکل رو چک کردیم به خاطر دانلود زیادتون بوده تا فردا الا پسفرا اتوماتیک درست میشه میگم ماه قبل چه ربطی به این ماه داره ماه قبل که 2 هفتشو شیر کردین میگه دوره های 30 روزسو از این ک.... از او فردا پسفردا 10 زوز میگزره و هنوز سرعت 16 هست 43 تومن دادم واسه سرعت 16 جالب اینجاس سری اول زنگ زدم میگم پرا شیر شده میگه میگه دانلودتون زیاد بوده میگم نا محدود مگه نیس؟ پس چه ربطی داره میگه نا محدوده ولی خط شیر شده به خاطر دانلود زیاد(یعنی نا محدوده ولی اگه تونستی دانلود کن...
خلاصه اقا دونبال یه سرویس نا محدوده خوبم تا 50 تومنم مشکلی ندارم کامنتارو خوندم همه میگفتن نامحدود مخابرات میشه توضیح بدید یکم؟ کجا برم بگیرم چیکار کنم؟ مراحل کار رو بگید لطفا اول باید برم شاتل بگم سیستمتونو از رو خطم جمع کنید؟ بازم هزینه نصب داره؟ یه عمر دعاتون میکنم
راستی خونمون قم آباده قصردشته کدوم منطقه میشه؟ هر سرویسی پیشنهاد میکنید حواستون به منطقه هم باشه شنیدم منطقه تا منطقه فرق میکنه سرعتا.... بازم ممنون
داداش تا ماهی 50 تومن اگه فقط قصدت دانلود و وبگردی هست 1 مگ نامحدود مخابرات بگیر......شاتل از خودش دزد تر پدرشه.....نقل قول:
البته آسیاتک نامحدود هم میگن خوبه ولی نمیشه بهش اعتماد کرد....
به نظرم دیال آپ استفاده کنید ولی از شاتل سرویس نگیرید.....
برو سایت bistnet.ir و درخواست برقراری سرویس بده...یا با تلفن ثابت زنگ بزن 2020 و به بخش فروش بگو میخوام خط بگیرم ازتون...به هین سادگی...به همین خوشمزگی
دوستان من 2 مگ مخابرات ( طرح سراسری دارم ) زنگ زدم گفت 1-7 رایگان شاملت میشه . میخوام بدونم از اونجایی که من به اینا اعتماد ندارم از حجمم کم نمیشه دانلود کنم ؟ چون اوایل سیستمشون خیلی مسخره بود . دوستانی که تست کردن یه ندا بدن .
مرسی داری از این دیگه خیالم راحت باشه دیگه؟ مین و ماکس سرعتش چقدره؟ معمولا سرعت چقدره؟ محدودیت نداره؟ 256و512سرعتش چقدره 1 مگ چقدره؟ تا 20 تومن رو منزل تقبل کرده مابه تفاوت رو خودم میدم :n02:نقل قول:
با 512 یا 256 کارم نمیشه که دیگه خیلی تو خرج نرم؟ :n02:
شاتل با سرعت 120-130 روزی 7-8 گیگ (دانلود 24 ساعته) میتونستم دانلود کنم اگه 512 بهم 80-90 بده همون 512 میگیرم...
مخابرات سرعت واقعی میده... مثلا 1 مگ سرعت با منیجر 120 تا 130 هست... نه محدودیت نداره... مگه اینکه یه مشکل سراسری پیش بیاد...نقل قول:
من با سرعت 120-130 روزی 7-8 گیگ دانلود داشتم زیادم بود...نقل قول:
پس همون 512 میگیرم که خیلی تو خرج نیو فتم
این یعنی چی اونوقت؟
برای دریافت آی پی ثابت (حداکثر یک آی پی) ماهیانه مبلغ ۵,۰۰۰ تومان اخذ می گردد.