تایید میشه تو این مدلهایی که خودت پیشنهاد دادی 1125 خیلی گرافیکش بهتره:5:نقل قول:
تایید میشه تو این مدلهایی که خودت پیشنهاد دادی 1125 خیلی گرافیکش بهتره:5:نقل قول:
با سلام خدمت همه دوستان عزيز ، به نظر شما گزينه متناسب با كارايي هاي زير چي هست:
1)قيمت حدود 1.5
2)قدرت پردازش و سرعت و بالا (مناسب براي اجراي نرم افزارها و كامپايلر هاي سنگين مهندسي مثل VS.Net ، SQL Server ، matlab ، autocad ، labview ، .....)
3)مناسب براي كاركرد طولاني مدت (بعضي وقت ها در محيط صنعتي)
4)LCD يا LED با كيفيت كه چشم را اذيت نكند(براي كار طولاني مدت)
5)ترجيحا داراي پورت سريال كه براي من بسيار مهم است
6)با دوام(سخت كار)
7)ترجيحا گرماي كمتري توليد كند
8)ترجيحا hard 7200 دور داشته باشد
من اتا اونجا كه ديدم سري latitude دل به نظرم خوب اومده ( d630d830 e5500 e6500 ) و يا 1530 يا 1640
نكته مهم اينجاست كه بعضي از سري latitude كارت گرافيك quadro دارن كه قيمت بالايي داره و به كار من هم نمياد.
با تشكر قبلي از نظرات شما
قبلش من يه چيزي بگم ، كساني كه براي لپ تاپ پورت سريال ميخوان بايد برن دنبال لپ تاپ هاي مهندسي و سري هاي صنعتي چون در مدلهاي معمولي و سري Gaming اين پورت معمولا ديده نميشود و البته يك راه ديگه هم هست و اون اين كه ميتونيد از تبديل USB to Serial استفاده كنيد و قيمت زيادي هم نداردنقل قول:
شما با اين قيمت اين گزينه ها رو خواهيد داشت ( همراه با پورت سريال خود لپ تاپ )
Dell Latitude E6500
2.5 6MB 1066-4GB-250GB 7200RPM-Quadro NVS 160M-Serial Port
1.520.000 با گارانتي بانك لپ تاپ ايران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Toshiba Tecra A9-S9021V
2.5 6MB 800-2GB-250GB-Quadro NVS130M-Serial Port
1.300.000 با گارانتي نقش
ولي اگه بتونيد بودجه رو تا 1.900.000 و بالاتر افزايش بديد بهترين گزينه كه فوق العاده عالي و قوي هم هست اين خواهد بود :
IBM/Lenovo Thinkpad W500-4062/27U
2.8 6MB 1066-2GB DDR3-160GB 7200RPM-ATI FireGL V5700-15.4 FullHD-Serial Port
1.900.000 با گارانتي متفرقه
من بودم چشم بسته می رفتم HP رو می گرفتم. هم خودم hp دارم هم چند تا از دوستام. راضی هستن. البته اگه من بودم انکارو می کردم شاید شما نخوای:46:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:45:ای بابا پس چرا هیچ کس به پست 8157 جواب نمیده!!!!
:45:ای بابا پس چرا هیچ کس به پست 8157 جواب نمیده!!!!
سلام
یه راهنمایی میخواستم برای انتخاب یه نوت بوک.
استفادم برای اینترنت wlan و کارهای روزمره و gaming .
ترجیحا بین دو برند hp و dell .
با کارت گرافیک(ترجیحا ddr III) و پراسسور بالا.
rangeقیمتم بین-1,000,000 -1,200,000 .
گارانتیم برام مهم نیست.
با تشكر از شمانقل قول:
در مورد E6500 ، من review منفي خيلي ديدم به خصوص تو خود سايت دل به طوريكه مشتري ها ميگفتن كه نسبت به d830 يه عقب گرده.بيشتر نقداش منفي بود.از طرفي 1.900 هم براي من خيلي زياده.حالا بين اين توشيبا كه شما فرموديد و D830 و m1530 (اگر از خير پورت بگذزم) ، پيشنهاد شما كدومه ؟
اگه فكر ميكنيد E6500 مناسب شما نيست ( اتفاقا نظر من برعكس بود ،بهترين گزينه همون بود ) راهي جز Toshiba A9 نميمونه ...
البته حق باشماست ، D830 دل جزو بهترين لپ تاپ هاي صنعتي بود .
من با A9 كار كردم ،مزاياي خوبش كيفيت بدنه مناسب ، سيستم كم صدا و ... و از معايب حرارت بالا ، وزن بالا ، طراحي زشت !!
ولي برند توشيبا تو ايران مورد كم لطفي قرار گرفته ،به طوري كه ميشد جزو 4 برند مطرح بازار ايران بشه كه نيست
M1530 هم بيخيال بشيد ...
اما اگه براتون پورت سريال اهميت زيادي نداره گزينه هاي بسيار خوبي در اختيار خواهيد داشت ...
ممنون از پاسخ سريعتوننقل قول:
خيلي برام عجيبه كه شما مبگيد 1530 رو كلا بي خيال بشم. چرا ؟
شما لطف كنيد و 1 بار ديگه بدون پورت پيشنهاد بديد ، مجبور بشم به قول شما پ كانورتور ميذارم.به شرط اينكه بيارزه .
با تشكر