با wi-fi router موبایل چی؟؟؟میشه؟؟؟نقل قول:
Printable View
با wi-fi router موبایل چی؟؟؟میشه؟؟؟نقل قول:
سلام
من وفتی ps3 رو روشن می کنم با این صفحه مواجه میشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 2048x1536. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی هم ضربدر رو می زنم یه صفحه میاد که یه درصد داره و کم کم طول میکشه تا به 100 درصد میرسه بعد دوباره همین صفحه میاد
دکمه ps هم میزنم یه علامت منفی بالای صفحه میاد و دیگه هیچ کاری نمیشه کرد تروخدا کمک کنین
راستی ما خونه وایرلس داریم امکان داره آپدیت شده باشه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی شد که این ارور داد؟
هارد عوض کردی؟
New CFW 3.55 PS3A Revision 2 Released
کد:http://www.ps3-addict.fr/downloads/CFWPS3A/PS3A-PS3UPDAT.PUP
با سلام
دوستان من امروز move خریدم. میخواهم بدونم نصبش نکته خاصی نداره؟؟؟؟
به نظر من دسگیره با کیبورد زشت میشه :31:نقل قول:
درضمن SIXAXIS یعنی شش جهت
آقا یه خورده سوالام زیاده ولی بازم دمت گرم ...:31:نقل قول:
پس من برم یه پک استارتر موو بگیرم با یه نویگیشن بگیرم . داخل پکشم باید همه چی باشه.
یه بار دیگه میشه دقیق بگی داخل جعبه استارتر موو چه چیزایی باید باشه . می خوام وقتی خریدم کم و کسری
نداشته باشه. داخل این پک چند تا دسته داره ؟ و این که کابل شارژی هم داخلش هست یا نه ؟ توی جعبه
navigation هم فقط تفنگ هست یا چیزه دیگه ای هم هست ؟
راستی یه سوال یادم رفت این move چه جوری شناخته میشه مثل دسته دکمه ps رو میزنی شناخته میشه یا
اینکه دردسر داره ؟
از راهنماییت ممنون :10:
راستی من این multiman جدیده نسخه 2.01 رو دانلود کردم . اگه از ntfs پشتیبانی می کنه فرمتشو تغییر بدم.
بعدشم اگه اینطوری باشه دیگه split در کار نیست مستقیم از رو اکسترنال بازی اجرا میشه ؟
داداش این به چه دردی میخوره؟نقل قول:
بله همه چی توش هست.............نقل قول:
خوده موو با یه شارژر و دوربین.............
یه دونه توش داره.........
تفنگ؟؟؟:18::18::18:
شما عبارت move Navigation رو توی گوگل سرچ کن ببین چی میبینی...........
با یه بار کالیبرازه کردن شناخته میشه و یا علی.............