من از خودشون برای یکی از آشناها پرسیدم که اونم میخواست برای دوربین استفاده کنه از محل کار به ویلاش و برعکس که گفتن باید به عنوان شرکت و مشترک حقوقی ثبت نام کنه بعد بهش میدن ولی همچنان nat type 3 خواهد داشت و امکان port forwarding نخواهد بودنقل قول:
Printable View
من از خودشون برای یکی از آشناها پرسیدم که اونم میخواست برای دوربین استفاده کنه از محل کار به ویلاش و برعکس که گفتن باید به عنوان شرکت و مشترک حقوقی ثبت نام کنه بعد بهش میدن ولی همچنان nat type 3 خواهد داشت و امکان port forwarding نخواهد بودنقل قول:
سلام لطفا اگر کسی می دونه راهنمایی کنه ، من یه مودم d-link DWM-156 دارم و می خوام با سیمکارت ایرانسل به اینترنت وصل بشم این ارور را میده: Undefined connection error: 123
سلام
این سایت هایی که توی اینترنت ادعا می کنن بسته های اینترنت بدون مالیات و با تخفیف می فروشن ، حرفشون واقعیت داره؟ چنین چیزی ممکنه؟
بله ممکنه من خیلی وقت از این سرویس ها تهیه کردمنقل قول:
مثلا اون موقع که یک ساله 175 گیگ بود 220 تومن این طورا با مالیات من میگرفتم 150 تومن
سلامنقل قول:
چرا که نه
من قبض موبایل خودم و داداشم و ... اینجوری با تخفیف پرداخت میکنم ! کمتر هم پرداخت میشه
از کجا میخری که آنی فعال بشه؟ چون اکثریت رو دارم میخونم همگی گفتند دستی و پس از چند ساعت و بستگی به ساعت کاری و ...است.نقل قول:
انی نیست من کسی رو میشناسم که چند ساله ازش میگیرم و حداکثر تا یک ساعت بعد فعال میکنه البته بعضی وقت ها هم هست که سرش شلوعه ممکنه 3 4 ساعت بشه ولی ساعت کاری نداره حتی مثلا 12 شب هم باشه میشه مگر خودش خواب باشهنقل قول:
درود ، هیچکدام آنی نیستند و مدت زمانش بستگی به انلاین بودن پشتیبانی داره هر وقت ببینه درخواست رو بسته رو براتون فعال میکنه .فقط بهتره از سایت اریا شارژ بسته بخرید چون نماد الکترونیک داره ولی باقی سایت ها امکان کلاهبرداری وجود داره و قابل اعتماد نیستند.نقل قول:
اگه امکانش هست آدرس سایت رو برای من پی وی بفرستین:n16:نقل قول:
سلامنقل قول:
من از این سایت خرید میکنم
البته قبل خرید باید با پشتیبانی تلگرامش حرف بزنید ( شده ساعت 1 و خورده ای بامداد هم من شارژ خریدم)کد:sh98.ir
مبلغی که میخواید قبضتون رو پرداخت کنید رو بگید ! مبلغی که باید پرداخت کنید رو لینک میده ! بعد پرداخت شارژ به همون اندازه براتون خط به خط میشه )مبلغی که پرداخت میکنید کمتر از مقدار قبضتون هست
امکانش هست دو بسته شبانه ایرانسل رو با هم خرید کنم این یکی تموم شه اتوماتیک بره رو اون یکی؟ مثلاً دو تا بسته شبانه 3 ساعته بخرم
بله یا میتونی صبر کنی اواخر اولی داره میشه بری و دومی رو بخری که این بهترهنقل قول:
دو سه روزه که سیل اومده و این شرایط بد رو داریم سپری میکنیم ، یکی مخابرات تِرررر زده با اون نتش
یکی همراه اول
یکیم این ایرانسل
اونا خودشونم قبول دارن بخاطر این شرایط وضعیت نت وحشتناکه ، ولی شما یه سر بری اینستاگرام ایرانسل میبینی چپ و راست داره استوری یا پست میزاره که وضعیت شبکه ایرانسل رو حالت پایدار و وصله
بابا مرد حسابی پایداری بخوره تو سرت
وضعیت اینترنتو درست کن :|
درود
دوستان کسی تو ایام عید مشکل دزدی حجم ایرانسل رو نداشته ؟
من دو تا بسته 10 گیگی گرفته بودم اول ، احساس کردم خیلی سریع تموم شدن جفتشون !!! بعد دوباره بسته 10 گیگی گرفتم ولی این بار دقیق چک کردم که مودم چه قدر مصرف رو نشون میده ، حدود 4 گیگ و خرده ای بود که تموم شد :n38: باز گفتم شاید از ترافیک بین الملل و اینا باشه که تقریبا نصف حساب میکنه که بعد دیدم نه ، در صورتی که ترافیک داخلی محسوب شه تازه میشه 20 گیگ !!
همه اینا به کنار ، بعد این قضایا یه بسته 15 گیگ گرفتم که به چند ساعت نکشید تموم شد و کل مصرف من هم کمتر از 2-3 گیگ بود !!!!!!!!!!!!!
سیم کارت هم دائمی هست . خدایی حلال نیست این پولی که ایرانسل به این شکل داره درمیاره ... سفر بودم سیم دیگه ای نداشتم که تست کنم ولی اگه این اوضاع ادامه پیدا کنه قطعا اپراتور رو عوض میکنم .
فقط یه مورد ، من به فرکانس 800 وصل کرده بودم مودم رو دستی . این ممکنه تاثیر داشته باشه ؟
ایرانسل کم کم داره گند میزنه .من با این که همراه اول دارم و قیمتاش مناسبتره اما همیشه از خط ایرانسلم استفاده کردم چون خط اکثر مردم ایرانسله و میشه بسته بگیری که مکالمه ارزون دربیاد ولی سرعت اینترنتش افتضاحه .برا من که هر جا تست گرفتم زیر ده مگ بوده الانم که تو اینستاغلام سرعت کنده .مودماشو هم که ناموجود کرده دیگه منم دارم ناامید میشم .باید به فکر ترابرد به همراه اول بیفتم سرعتش خیلی بیشتره ارزون ترم هست فقط تنوع نداره
احیانا جای بودی که ایرانسل پوشش نداشت و رومینگ شدی به های وبنقل قول:
خوب باند 800مال های وب هست چه دلیلی داشتی که این باند رو انتخاب کردید
خودم بشخصه چک کردم همون اندازه مصرف کم میکنه
پیامک رومینگ براتون نیموده؟
ضمنا قانونش جدیدا میگه هم ازاد حساب میشه هم دوبرابر حجم
سلام شاید مودمت هک شده همسایه ها از خجالتت در اومدند:n31:نقل قول:
منبع؟ من تست کردم بارومینگ روی های وب(البته با همراه اول) از بسته کم شد و نه آزد و دو برابر هم حساب نشد.
نقل قول:
منبع سایت رسمی ایرانسل وپیامک موقع استفاده رومینگ برات میادنقل قول:
"بعد دوباره بسته 10 گیگی گرفتم ولی این بار دقیق چک کردم که مودم چه قدر مصرف رو نشون میده ، حدود 4 گیگ و خرده ای بود که تموم شد"نقل قول:
خوبه نوشته بودم اینو تو متن ! :n04:
ببین همسایه هات آدمهای خیلی دقیق هستند. :n31:نقل قول:
من میگم ممکنه مودمت هک شده باشه وقتی مودم هک بشه هر کاری میشه با مودم کرد حالا شما هی بگو مودم چک کردم.....نقل قول:
اين ايرانسل سرعتش خيلي كمه هميشه ٦ مگ بيشتر نميده ولي دانلودش يه مگ و خورده اي هست پشتيباني هم كه همش چرت و پرت ميگه كه سرعت خوبه و فلان و اينا ، راهي هست كه از انتن هاي رايتل يا همراه اول سرويس بگيريم؟
سلام
عزیزان یه مشکل تازه برخوردم :n02:
اینترنت ایرانسل که دارم دریافت می کنم IPV6 هست
قند شکن های p/p/t/p و l/2/t/p وصل میشم اما سایت های خارجی باز نمیشن که بسته شدن
حال باید چه کار کنم؟
اگه فکر میکنید مشکل از ipv6 هست خاموشش کنید یا تنظیمات رو روی ipv4 بذاریدنقل قول:
ولی مشکل احتمالا از قند شکن شماست
سلام دوستان
چگونه تو مودم TD LTE I40 ایرانسل میشه DNS تغییر داد؟
واسه بازی انلاین ایکس باکس میخوام اینکارو بکنم
تایید میشه تا ۳ مگا بایت داره میشهنقل قول:
و مشکل کرم دار جدید اینه که وسط بسته های صبح مانند یک ساعت نامحدودش یک دفعه قطع میشه تا مودم را ریست کنم این دیگه چه فاز جدیدیه؟ کسی دیده و داره؟
انگار موقع دانلود هر نیم ساعت قطع
مردیم از این هوشمندی
خاک بر سرشون
نقل قول:
سلام رو اینترنت های همراه از طرف خود شرکت ها
سرویس های وی پی رو بستن
باید از طریق کریو و یا سیسکو کانکت شید
ک پورت متفاوتی داشته باشه!
تو خود همون کنسول تغیر بدهنقل قول:
واقعا از ایرانسل بعید بود همچین حرکتی:n03:
دیشب بسته نامحدود دو ساعته گرفتم هررر کار کردم اینترنت روشن نمیشد
مشکل از رجیستری گوشی بودنقل قول:
گفتم ایرانسل این کارارو نمیکنه:n02::n12:
من کارت اینترنت یک هفته گرفتم فعال کردم 24 ساعتش کرد.نقل قول:
ایرانسل واقعا اپراتور مزخرفیه ً..بسته های اینترنت 6-12 صبحش نیم ساعت آخرش انقدر قطع و وصل میشه و سرعتش کم میشه که عملا بی استفاده میشه در حالیکه رایتل و همراه اول تا ثانیه آخر همین بسته اینترنت پایداره دمشون گرم:n16:
آقا تو قسمت پیشنهادات برام داده بسته یک ماه 40 گیگ 80 تومان؟ به نظرتون چطوره؟ می ارزه؟ گیگی 2 تومان
من تقریبا پر مصرف ایرانسلم.
والا این مشکل مربوطه به نداشتن بسته اینترنت روزانه است . اما اخیرا دیدم اگر اینترنت روزانه هم رو به پایان و کمتر از یک گیگ باشه این احتمال است. :n27:نقل قول:
دوستان جدیدا کنار lte عدد 43235 نوشته ، برا ایرانسل هست درسته ؟
بلهنقل قول:
432 کد ایرانه
35 کد ایرانسل
امروز بسته دو ساعته ایرانسل گرفتم
۱ ساعت و یک ربع اول ، رو شبکه ۴جی رجیستر نمیشد
یک ربع شد
نیم ساعت آخر هم نشد
رو ۳جی هم کلا قطع بود
میخواستم از همین تریبون از دستاندر کاران ایرانسل، تشکر کنم که بعد این همه سال این مشکل نیم ساعت آخر رو حل نکردند:n16:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
این شگرد خیلی وقت بود رو ایرانسل برای من پیش میومد
حالا هم همراه اول داره این حرکتو اجرا میکنه
دقت هم بکنید بقیه گوشی ها بدون مشکل ریجستر میشه رو شبکه
فقط توش کنی به روش حرفه ایه
دو سال پیش از ایرانسل بخاطر مشکل پوشش شبکه شکایت کردم هنوز پشتیبانیش داره زنگ میزنه میپرسه مشکل حل شده یا نه! تو این دو سال فکر کنم حدود 50 بار زنگ زده اما مشکل هنوز برطرف نشده و هیچ تغییری نکرده شرکتی با این عظمت و درامد بسیار هنگفت بعد از اینهمه سال از راه اندازی شبکه 4G در کشور از رفع یه مشکل عاجز باشه واقعا جای تامل و شگفتی داره