| مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )
[QUOTE=mmahestan;8702527]
نقل قول:
تيپ ٣٧٧ كه به نام شهيد جيرانى است در حقيقت همان لشكر ٧٧ خراسان است كه از چند سال قبل و با كوچكتر شدن لشكرها ان نيز تغيير نام داده و فعلا در همان مكان لشكر و ديوار به ديوار پشتيبانى منطقه ٥ است ، چه اطلاعاتى لازم داريد؟
مانی جان می خواستم بدونم که آیا تیپ 377 به حارج از شهر منتقل شده یا نه؟ چون ظاهرا یه مکانی نزدیک تپه سلام مشهد داره میشه محل جدید تیپ 377
از چند سال قبل يعنى از اوايل دهه ٨٠ قرار بود به خارج شهر منتقل شود اما با توجه به مشكلات مالى روند ساخت و ساز بسيار را كند پيش رفته هنوز هم بخش بزرگى از تيپ داخل مشهد است
نقل قول:
من یگانم فعلا 92 زرهی هست .نیرو که فکر نمیکنم حالا حالاها بیاد چون اکثرا 4-5 ماه خدمت هستن اگر هم بیاد یا گروهبان هستن یا سرباز صفر چون اکثرا زیر دیپلم میگیره (توی اسایشگاه حدودا 17 -18 نفر هستیم فعلا هم گروهبان هم صفر - اما من اونجا کسانی رو که توی رکن و ... هستن چه ستوان و چه گروهبان ندیدم که نظافت کنن یا نگهبانی بدن .واسه همین خاستم بدونم الان این چه وضعیه که من دارم :n03:
منظورت از فرمانده یگان همون ستوان یکم هست یا اون سرهنگ 2 ؟ چون ظاهرا فرمانده خودم ادم خوبیه و اهل حال ولی اون سرهنگه فکر کنم با مرخصی زیاد و اینا مشکل داره :n24:
شما که میگی استحقاق ماهی یک روز هست و به احتمال زیاد درست داری میگی پس این که میگن هر کس توی شهر خودش باشه میتونه روز برگ بره پس اون چیه ؟:n10:
متاسفانه با كاهش سرباز صفر ها بخشى از نظافت محيط هاى پادگان هاى ارتش به عهده گروهبان ها افتاده و اين وظيفه تا پايان خدمت بر عهده شما است مگر اينكه ارشد گروهبان ها باشيد كه بخواهيد نظارت بر كار گرهباهاى وظيفه باشد اما در مورد مرخصى دو مورد حرف و حديثى كه در پادگان مى سنويد اطمينان نكنيد بخش بزرگى از انها شايعه است به خصوص در موود اينده ، اگر الان به شما مرخصى مى دهند در اينده هم خواهند داد به نفع پادگان است كه وظيفه هاى محلى و بومى شبها در خانه خودشان باشند تا در انرژى و جيره صرفه جويي شود، شما در ماه يك روز مرخصى داريد و اين مرخصى كه به شما در پايان وقت ادارى مى دهندروز برگى است و از استحقاق مرخصى شما كم نمى شود
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk