سلام دوستان شاتلی خسته نباشید.
توی شهر قم مثل اینکه هیچ شرکتی شهرک قدس رو پشتیبانی نمی کنه.(البته شاید پارس آنلاین پشتیبانی کنه).
می خواستم ببینم سرویس های شاتل توی قم وضعش چطوره؟ ART1.
اگه مجبور نبودم نمی رفتم سراغ شاتل....
رضا:11:
Printable View
سلام دوستان شاتلی خسته نباشید.
توی شهر قم مثل اینکه هیچ شرکتی شهرک قدس رو پشتیبانی نمی کنه.(البته شاید پارس آنلاین پشتیبانی کنه).
می خواستم ببینم سرویس های شاتل توی قم وضعش چطوره؟ ART1.
اگه مجبور نبودم نمی رفتم سراغ شاتل....
رضا:11:
با سلام
من چند شبه با دانلود از سایت میهن دانلود مشکل دارم . ( البته فقط شبانه )
از سایتهای دیگه به راحتی و با سرعت 60 دانلود می کنه اما میهن دانلود رو ارور می ده !
می خواستم بدونم کس دیگه ای از دوستان مخصوصا کرمانی این مشکل رو داره ؟
سرویسم 512 اکو محدوده .
شرمنده . حذف شود
تا حالا واسه اینکار به کافی نت نرفتم کمی ناواردم ، حافظه جانبی که فایلم توش هست رو مگه نباید بدم به کافی نت ؟ اینجوری مگه مشخص نمیشه من برای چی به کافی نت رفتم ؟نقل قول:
اینو خوب امدی کافی نت ها پورت یو اس بیشون بازهنقل قول:
سلام
سرعت شبانه من خوب هست بین 60 تا 70 متغییر هست ، ولی در یکی دو ساعت اولیه مصرف رایگان شبانه سرعتم پایین هست ! کسی میدونه مشکل از کجاست و آیا میشه رفعش کرد یا نه ؟
یکی پیدا بشه جواب سوال منو بده لطفااااااااااااانقل قول:
---------- Post added at 10:52 AM ---------- Previous post was at 10:48 AM ----------
چه سرویسی داری؟؟؟نقل قول:
بچه ها سرعت دانلود ارت2- ارت 3 چنده حدودا؟
با سلام خدمت دوستان عزیز
از بین دو شرکت شاتل و پارس آنلاین کدوم خدمات و سرعت بیشتری ارائه میکنند تو شهر ما شاتل تازه وارده و هنوز چندان مشترک چندانی نداره قیمتاش هم نسبت به پارس آنلاین ارزون تره نظر شما از انتخاب این دو شرکت چیه کدوم بهتره و خدمات بهتر میدن
درست منظور شما رو نگرفتم . یعنی من خودم مستقیما به کامپیوتر وصلش می کنم یا باید حافظه رو بدم به مسئول کافی نت ؟نقل قول:
سلام بابا تو دیگه آخرشیا!!!!!!!!!!!!نقل قول:
اصلا ببینم بلدی با کامپیوتر کا کنی؟!!!!!
اعصبانی نشو شوخی کردم.
در مورد سوالت اکثر کامپیوترها جای USB شون بازه و خودت میتونی کار خودت را انجام بدی
موفق باشی.
با سلامنقل قول:
اگر ممکنه دوستان به این سئوالم جوا بدن . موندم برم پارس آنلاین یا همین شاتل بمونم .
در ضمن منطقه مخابراتیم شهید مفتخ ( کرمان )
5 روز از محدودیت در اومدم دوباره از دیشب محدودم کردن
سلام بچه ها من میخوام از پارس افلاین کوچ کنم
خواستم ببینم وضعیت چطوره اونجا ؟
من صبحا با 256 60 تا دانلود میکنم ولی شبانه سرعتم میرسه 4 کیلوبایت
شاتل وضعیت شبانش چطوره ؟
اکو دارم !نقل قول:
تحقیق کن ببین کسانی که توی مرکز شما هستن و پارس انلاین یا از شرکت دیگه دارن وضعیتشون چطوره!نقل قول:
شاتل همینه دیگه محدودیت پشت محدودیت من تنهایی که نتونستیم درستش کنیم تنها راهش اینه که از این شرکت مضخرف برید یه شرکت دیگه شرکتهای دیگه حداقل محدود نمیکنن!نقل قول:
بعضی از کافی نت ها پورت های usb را میبندن باید بدی به مسئول کافی نت تا برات بریزه روی فلش البته شما که میخوای آپلود کنی باید بدی بهش بریزه روی سیستمت! ولی بعضی ها نه پورت usb را نمی بندن!نقل قول:
همینجوری نمیشه نظر دادنقل قول:
شاید شاتل چون مشترکینش کمه خوب باشه شاید هم چون مشترکینش کمه پهنای باند کمی به مرکز شما اختصاص دادن و زیاد جالب نباشه یا یکی دو ماه دیگه بد بشه! زیاد نمیشه روش حساب کرد!
باید تحقیق کنی از کسانی که توی مرکز مخابراتی شما سرویس میگیرن از شرکتها
شاتل سرعت شبانه سرویسهاش را محدود میکنه به صورت فجیح سرویسهای نامحدودش هم نامحدود نیست یه مقدار خاصی میتونی دانلود کنی اگه بیشتر از اون بشه سرعتت را افتضاح میکنن!
اگه 1 تا 3 سرعت کمه فعلا شما را توی این ساعت محدود کردن اگه بازم زیاد دانلود کنی کل شبانه را محدود میکنن!نقل قول:
---------- Post added at 03:09 PM ---------- Previous post was at 03:07 PM ----------
شبانه شاتل هم محدود میکنن ..نقل قول:
شما تحقیق کن ببین کسانی که توی مرکزتون از شاتل نکبت یا جای دیگه سرویس دارن وضعشون چطوره!
به هر حال با این روند رو به افتی که شاتل داره توصیه نمیشه!
بله همه دارن از شرکتاشون مینالن فکر کنم همون پارس بمونم بهتره حداقل تو دزدی کردن مهربون ترن ادم حس نمیکنه :31:نقل قول:
قسمت روزانه رو کاملا با تو موافقم.اینجا هم تو روز سرویس 128 تا 2 مگ بازه.ولی شبا 70 هست.باز هم خوبه چون واقعی باید 16 باشه.ولی جدیدا سرعتمو 8 کردن .زنگ که میزنم میگن زیاد دانلود کردی جریمه شدی.نقل قول:
لطفا بگو تو این 5 روز چیکار کردی که دوباره محدودت کردن.نقل قول:
نقل قول:همین کارها را میکنن که هر روز بدتر میشه و گند زدن به نت! البته انگار فعلا اونجا مشترکینش کمه و وضعش خوبه چند مدت دیکگه با این کارهشون افتضاح میشه!نقل قول:
داداش من منطقه ی مخابراتی عرب سرخیم میشه سمت شهرری این الان تستمه 256نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیشب زد زدم گفتم چرا سرعتم 4 هستش گفتش از کدوم سرور دانلود میکنی گفتم از یاهو گفتش یاهو بیشتر از 4 کیلوبایت نمیده گفتم تو اروپام با همین سرعت دانلود دارن ؟ پیچوند خلاصه
حالا بیام شاتل شب بهم سرعت 50 میده یا نه به نظرت یا بازم همین وضع هستش؟
به نظر من همه از يه قماشن فقط بايد پول الكي دوباره براي رانژه بدي.نقل قول:
فكر كنم به اين دليله كه ملت بيدار جماعت بيكار تو اون زمان بيشتر بيدارن . شايدم شاتل سرعتو مياره پايين كه ملتنقل قول:
بخوره تو پرشون فكر كنن تا صبح همينه و ديگه دانلود نكنن.
از این شاتل هر چی بگی بر میاد هدفشون اینه که کسی دانلود شبانه نکنه ترافیک بخره!نقل قول:
من وقتی شکایت کرده بود شاتل به اداره بازرگانی گفته بود فقط شبانه مصرف میکنه(زورشون گرفته بود که ترافیگ نمیخرم)
بچه ها همه گندن اینقذر خودوتونو نکشید
حالا سرعت روزانشم اینقدر گنده
من اکو 128 گرفتم البته اون موق
کسی جواب مارو نمیدهنقل قول:
سوالت سخته بايد يكي اين سرويسو داشته باشهنقل قول:
ولي تجربه ثابت كرده روزانه زباد سرويس ها فرقي نمي كنن و شبانه هم كه همه مينالن .
همه فقط دارن گله می کنن یکی جواب سوالات رو بده 512 اکو سرعت آپلود روز و شبش چقدره در تهراننقل قول:
---------- Post added at 08:17 PM ---------- Previous post was at 08:13 PM ----------
یعنی این همه اینترنت باز یکی در تهران اکو 512 نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ واقعا که!!!
اگه داره بگه سرعت آپلودش در روز و شب چقدره
سرعت تا: Kbps 512/256نقل قول:
سرویس 512 آپلودش 256 میبندن چیزی حدود 30 باید باشه
اگه سرعت آپلود برات مهمه برو از یه جا بگیر که آپلودش را 512 ببندن
آره , البته فک کنم روش هاتون برا سرویس های نامحدود جواب میده اره؟نقل قول:
کسی هست که از مخابرات گرفته باشه ؟
میگن نا محدوده
از شاتل بهتره یا نه اگه مخابرات تهران بهتره یکی بهم بگه که برم شاتل رو کنسل کنم
توروخدا یکی جواب مارو بده باید سریع به شاتل بگم چون هی تند زن میزنه
ممنون
در مورد تهران اطلاعی ندارم ولی اینجا یکی از دوستام 256 مخابرات داره.شب و روز با 32 کیلوبایت در ثانیه داره دانلود میکنه و راضیه.شاتل رو هم که باید تا الآن فهمیده باشی چه موجودیه.نقل قول:
شاتل مضخرفترین و نامرد ترین شرکتی که تا حالا دیدم .... هرموقع هم میگیم این سرعتها کی بر میگرده سرجای اولش میگه شما 128 داری و سرعت مجازتون 16 کیلویایت ..... دیگه حالم از این جملشون به هم میخوره .... بخدا باید کنسلش کنم برم برای 128 مخابرات چون شنیدم ماهی 8 تومن و نا محدود و دقیقا همین سرعت مضخرف شاتل رو داره ....
چرا تو این تاپیک درمورد مخابرات می پرسین ؟نقل قول:
تاپیک اینترنت مخابرات تهران که جای دیگست .
اونجا بپرسین سریع جواب دقیق بگیرین.
سلام
دوستان شاتلی کسی هست که بازی cod mw2 را آنلاین بازی کنه؟
من 2 روزه که نمیتونم به سرور ها کانکت بشم اول فکر میکردم برای بازی هست اما نه عیب از اینترنته.
وقتی v.p..n میزنم راحت کانکت میشه اما پینگ اینقدر بالا میره که آدم منصرف میشه از بازی کردن.اگه کسی این مشکل را داره لطفا بگه میخوام بدونم اینترنت من مشکل دار شده یا کلا شاتل قاطی کرده
--------------------------------
برای شما هم تا نیم ساعت پیش اینترنت قطع بود؟
به جون شما بلدم با کامپیوتر کار کنم ولی برای آپلود تا حالا به کافی نت نرفتم گفتم یک وقت اونجا اشتباهی نکنم که طرف بل بگیره و نتونم فایلم رو تو یوتیوب بگذارم واسه این از شما پرسیدم .نقل قول:
مرسی که اینقدر با حوصله پاسخ میدی .نقل قول:
این اصطلاح پینگ چی هست ؟ میشه در موردش یک کمی توضیخ بدین ؟ من تا حالا اینترنت ای دی اس ال نداشتم .
اینجا پینگ به این منظور استفاده می شه که سرعت رد و بدل دیتا بین 2 تا سیستم رو بسنجهنقل قول:
یعنی هرچی پینگ پایین تر باشه سریع تر و هرچی بالا تر باشه بر عکس
ساده ترش اینه وقتی پینگ پایینه تا یه سایتی رو باز کنی آنی شروع می کنه به لود کردن، بسته به سرعت اینترنت
وقتی هم ترافیک بالاست پینگ هم بالا می ره و با 2 مگ اینترنت هیچ سایتی باز نمی شه
حالا می گم شما که حجم فایلت رو تا 30 مگ کم کردی، در بدترین شرایط اگه دی سی نشی 2 ساعته آپلود می شه
کاشکی فقط موضوع همین بود- محدوددیت سرعت شبانه برخلاف قرارداد - فروش سرویس محدود به اسم نامحدود و.....نقل قول:
تازه با پارتی بازی هم همیشه اولین هستن!