دقیقا کجاش داغونه! برای منطقه ما که عالیهنقل قول:
چرا عوام فریبی میکنی
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
Printable View
دقیقا کجاش داغونه! برای منطقه ما که عالیهنقل قول:
چرا عوام فریبی میکنی
چرا دنبال لقمه ی اماده ای! خودت برو نگاه کن پیدا کن مگه چقد کار دارهنقل قول:
پیشنهادات ویژه
تو که باد از هر طرف بیاد اونطرفی میشی!! امثال شما هستن با یک گیگ فشفشه یا ... میشن طرفدار شرکت!!!نقل قول:
یکم تایپیک و با دقت بخون میفهمی !!!!
من نمیزارم امثال شما با تبلیغ مردم و فریب بدن و پول و وقتشون هدر بره!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
فکر کنم کاربری که گفته بود من تبلیغ های وب میکنم دیگه اینطرفا پیداش نشهنقل قول:
مال همین چندشب قبلنقل قول:
توی منطقه مخابراتیمون های وب عالیه
پ ن :: هموطن های عزیزی که میان این تاپیک تا راهنمایی دریافت کنن،قبل از اینکه به پست های یک کاربر نگاه کنید حتما به سابقه ی فعالیتش هم توجه کنید تا بهترین نتیجه رو دریافت کنید،هر نیو یوزیری بدون مدرک چیزی گفت فورا قبول نکنیدنقل قول:
من که ندیدم فقط یکی زده 40گیگ 30تومان برای یک ماهنقل قول:
زنگ بزن بهشون بگونقل قول:
نقل قول:دوستان ممنون از جواباتون. خوب من که دیگه پولو دادم. خطم وصل شد چون دو تا شو همزمان خواهم داشت میام مقایسه میکنم شاید پارس بهتر بود همه تونو تشویق کردم بیاین اونجا. :n02:نقل قول:
جالبه تو تاپیک پارس آنلاین هم همینطوریه یکی 2 میان به به چه چه میکنن از سرویساشون بقیه از جمله خودمم همیشه در حال ناله ایم. فک کنم یکی از مواردی که باعث ایجاد این تناقض میشه همون مراکز مخابراتی مختلفه. یه دلیل دیگه هم میتونه داشته باشه که در مورد اون تاپیک حداقل مطمئنم ولی نمیشه گفت :n07:
البته من برای دانلود رایگان نیومدم برای همون هم یه راست سرویس 8 مگ بدون ساعات رایگان برداشتم! میخوام فقط ببینم یه شرکت میتونه پول خوب بگیره ولی در ازاش یه اینترنت با کیفیت هم ارائه کنه؟؟ باید ببینیم و تعریف کنیم.
دلیل شما رو در مورد اون تاپیک بنده هم در جریانم
نمیشه گفت
چه عجب بعد یک سال یه هدیه از طرف های وب دیدیم :n27:
الان من کد تخفیف و گرفتم ایا این کد زمان محدود داره برای استفاده یعنی میسوزه یا اینکه هر وقت خواستیم میتونیم استفاده کنیم؟
هیچ تاریخی هم تو سایت نزده پشتیبانی هم در همین لحظه زنگ زدم چهل نفر پشت خط بودن!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk