ولی من موقعی که با amumu بازی می کنم کسی دوسم نداره تا میام بغلشون کنم فرار می کنن:n14:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n09:
Printable View
ولی من موقعی که با amumu بازی می کنم کسی دوسم نداره تا میام بغلشون کنم فرار می کنن:n14:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n09:
نقل قول:خوب پس طبیعی هست,اینقد به این روند ادامه میدم تا بیام Gold :n02:نقل قول:
اووووووووووخیی,نااااازی :n14:نقل قول:
بکس من یه هیرو شاخ برای تاپ بخوام چی بگیرم ؟ خودم میخواستم بین Fiora و Aatrox یکی رو بگیرم گفتم شمام اگه نظری دارید بگید . :n13:
Fiora بگیر، Aatrox اگه تانک نشی خیلی آسیب پذیره.نقل قول:
Fiora خوبه اگه بگیریش...نقل قول:
ولی من Jax و Nasus رو هم پیشنهاد میکنم...
یه چیز دیگه...
دوستان تا حالا 2 به 5 بازی کرده بودین؟؟؟؟
اینو ندیده بودیم که به لطف AFK ها اینم دیدیم!:n02::n02::n08:
تا حالا ترول دیده بودی 0/27/0 فید بده که ببازی، ولی ببری و بهش بخندی؟ :n10:نقل قول:
اسم اونی که با رنگار 15 تا کیل میگیره با 300 فارم رو بگو ببینم:n02: بعدشم من که از کسی ترس ندارم خالی ببندم یا ترول کنم Wfire daemonize اسم همون دیاموند هست ادد بکن بگو skillcappedtork بهت یاد داده یا نه:n16:رنگار یه سری باگ خفن داره که بین رنگار بازا مثل یه راز میمونه داری مجبورم میکنی همینجا همه باگاشو بگم تا همتون برین رنگار بازی کنید باورت نمیشه از همین Ali_palous بپرس که با من 1 بار بازی کرده دیده چطوری کار میکنم با رنگار البته اینا تعریف از خود و گنده بودن نیست فقط میخوام بهت بگم هیچی از رنگار نمیدونی راجبش حرف نزننقل قول:
renekton , wukong , jax پیشناهاد من هستن,البته بستگی به اینم داره که چمپ روبروت کی باشهنقل قول:
Nasus چمپیونیه که زیاد با کسی که جلوشه کار نداره (چون Lifesteal داره و Q راحت جونشو پر میکنه) یکم CDR میگیری باهاش فقط Q استک میکنی! بقیشو تانک ببندی کافیه
دمیج آخر بازی Q میشه این
500 Q
200 Gauntlet
100 AA
800 تا با حدود 2.5ثانیه CD
اگه تو محدوده E هم باشه که چه بهتر!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]