به صورت شگفت آوری از اینکه اومدوم و علی رغم وجود اینهمه فید بک منفی از مخابرات اینترنت گرفتم پشیمانم هنوز سرویسم راه نیفتاده تا در مورد لتنسی و پاکت لاست و سرعت و از همه مهمتر ثبات خط در زمان طولانی نظر بدم اما فرآیند ثبت نام و تحویل سرویس فوق العاده ضعیف هست و نشون میده که تصمیم گیرنده ها در بخش اینترنت مخابرات اصلا حس و حال فضای اینترنت رو درک نکردند من فرایند ثبت نام رو برای دوستان میگم که با اطلاعات بیشتر تصمیم خودشون رو در مورد انتخاب پروایدر اینترنت اتخاذ کنند که البته انتخاب در این زمینه به نظر من بین افتضاح و افتضاح تر هست(در ایران)من از طریق سایت پلوتو ثبت نام گردم و سرویس رزرو کردم هیچ تماسی با من گرفته نشده با 2020 تماس گرفتم و ارجاع داده شدم به مخابرات 22 بهمن که تصادفا نزدیک خونه ما هست رفتم با فتوکپی کارت ملی فرمها رو پر کردم و بعد از چند روز هنوز تماس با من گرفته نشده بود . مودم رو روشن کردم دیدم که خط رانژه شده باز دو روز صبر کردم تماسی گرفته نشد با 2020 تماس گرفتم و بعد از اصرار شماره 2603500 رو بهم دادند. این تلفن برای تحویل سرویس در مخابرات بابایی هست امروز که پنجشنبه هست بعد از سه بار تماس موفق و حدودا پنجاه بار تماس غیر موفق (جالبه بعضا بوق ازاد هم داشت اما گوشی رو جواب نمیدادند) بالاخره راهنمایی شدم که باید دوباره با فتوکپی کارت ملی و اصل کارت ملی فقط متقاضی حضورا بره و یوزر و پسورد رو تحویل بگیره رفتم و تحویل گرفتم و دیگه ساعت یک شده بود و وقتی اومدم خونه دیدم که دوباره سرویس جواب نمیده خیلی شوکه شدم تماس گرفتم پشتیبانی میگه برای همین هست که میگیم خط حضوری باید تحویل داده بشه بهش میگم سه تا فیلد روی گزینه pppoe باید پر بشه و من نمیخوام این هزینه رو بدم حالا سرویس گزارش شده و اون کارشناس در واحد پشتیبانی گفت که اواسط هفته آینده باهام تماس میگیرند برای رفع مشکل و ظاهرا باید حضورا بیان اینجا منزل بروکراسی عهد قجری و سیاست گذارهای کم اطلاع و صد البته فاقد سلیقه بزرگترین مشکل اینترنت مخابرات هست که به نظر من در یک جامعه سالم حتما کسانی رو به فکر خواهد انداخت اما در بازار بدون رقیب ایران ظاهرا مسوولین رو از فکر کردن انداختهبه هر حال چون این اکانت قابل جابجایی هست اگر کسی از دوستان آشنا داشته باشه و بتونه در روز شنبه اکانت رو از سرویس مخابرات نجات بده(تخلیه کنه) من اطلاعات اکانت رو بهش میده یکماه طرح ولایت اصفهان هست گرفته بودم که تست کنم که خوشبختانه زود به جوابم رسیدم. 4 گیگ حجم با سرویس شبانه رایگان و 10 مگابیت سرعت دانلود (این مورد رو تست نکردم اما در گزارش وضعیت مودم آپلود روی یک مگ و دانلود روی 10 مگ بسته شده) هزینه راه اندازی 17000 تومان بوده نوش جون اون کسی که خط رو شنبه تخلیه کنه البته بدون حضور من چون به اندازه کافی وقتم تلف شده برای یک کار پیش پا افتاده یک پی نوشت هم دارم من نمیتونم و نمیخوام شرایط خودم رو برای سایرین تعمیم بدم اما به هر حال اصولا روند سالم، روندی هست که این جور موارد راحت توی اون رفع بشه - از کارشناس ها بی ادبی ندیدم به نظر من اطلاعاتشون هم در حد کافی هست اما متاسفانه سیستمشون سیستم مشکل داری هست یعنی سیاست ها غلط هست که عملکرد مجری رو خراب میکنه. به دوستان شدیدا توصیه میکنم سعی کنید بازار مصرف خودتون رو به سمت حرفه ای شدن ببرید همون عزمی که باعث شد صبانت کلی از مشتریهاش رو از دست بده باعث ایجاد نقطه عطف میشه صبانت چند ماه دیگه میفهمه چه کار کرده با خودش حالا زود هستدرسته مخابرات بی رقیب هست در خطوط DSL (به خاطر هزینه تجهیزات) اما دلیل نمیشه تا ابد اینجور بمونه یک روزی تکنولوژی قدمی بر میداره که مخابرات انحصارش از دست میره و اون روز هست که مدیران راهبردی پیشین شرکتهایی مثل مخابرات باید مواخذه بشند چون مشتری آنی جهت گیری نمکنه بلکه یک فرهنگی باید در جامعه مشتریان بوجود بیاد تا میلی و رغبت استفاده از خدمات در اونها تقویت بشه