آقا یه سوال؟
اون دیلی رو با چه معیاری باید تنظیم کرد میدونم فاصله هستش ولی اعدادش رو میگم منظور از هر عدد چند سانته
Printable View
آقا یه سوال؟
اون دیلی رو با چه معیاری باید تنظیم کرد میدونم فاصله هستش ولی اعدادش رو میگم منظور از هر عدد چند سانته
هر میلی ثانیه معادل 30 سانت هستنقل قول:
اون dely رو که من رو صفر گزاشتم به نظرم صداش بهتر شد به نظرم صداش خوبه فقط سابش خیلی باحال نیست که فکر کنم ساب مدل 424 خیلی بهتره خودمم پشیمون شدم که چرا اومدل 424 رو نگرفتم فکر میکنم صداش بهتره....نقل قول:
delay تاخیر پخش و به خاطر اینکه فاصله شما با بلندگوها یکسان نیست صدا در یک زمان به شما برسه برای تنظیم در اصل باید یک میکروفون باشه که میزان تاخیر و بلندی را اندازه بگیره و تنظیم کنه من با یه اپ اندروید dB را اندازه گرفتم تقریبا یکسان تنظیم کردم فقط سنتر را بلندتر.نقل قول:
ساب 424 را گوش ندادم ولی 727 زیباتر بود :دی
سلام دوستان
یکبار سوالمو مطرح کردم از دوستان کسی راهنمایی نکردن.
مدتیه دنبال یه امپ هفت کانال برای ست بلندگوهام میگردم
خیلی تو نت دنبال یه امپ خوش قیمت میگردم که به درد اینا بخوره
بلندگوهام ایناس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بین برند پایونیر و یاماها موندم کدومو انتخاب کنم
یاماها ظاهرا کیفیت بهتری داره ولی قیمتش بالاتره
پایونییر هم تو رنج 2 میلیون ساخت چین هستش
دوستان اگه لطف کنن و بند را راهنکایی کنن خیلی ممنون میشم. من تهران نیستم به خاطر همین خبر از قیمتای بازار تهران ندارم
هر دو سیستم حدود 2 تومن.نقل قول:
بلندگو و آمپ با هم هست.
?????????????????????????????????????????????????? ????????????????????????????????????????????????
?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????
/?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????
فیلم Silent Hill: Revelation روی نسخه 3D دیدم.جدا از داستان فیلم که مثل نسخه قبلیش قوی نبود روی تصویر سه بعدی هم به جز چند صحنه جالب،بقیه صحنه ها در سطح متوسط کار شده بود.روی هم رفته فیلم کاملا متوسطیه.هم داستان هم صدا و هم تصویر.
دوستانی که سینمای 727 رو دارن، نمیدونم امتحان کردین یا نه ولی برای داشتن بیس قوی تر بهتره که صدا رو استریو بذارین که فقط دو تا بلندگوهای جلو و ساب روشن باشن. همچنین sound retriever رو فعال کنین.
نمیدونم چقدر با نظر من موافق هستید ولی بنظر من برای پخش فایلهاتون یه بلوری پلیر بخرید کافیه. من هارد 1 ترابایت رو به بلوری پلیر 727 وصل کردم و براحتی بیشتر فایلهارو اجرا کرد. الان اکثر فایلها بصورت mkv و mp4 در نت پخش میشن که این پلیر هم راحت پخششون می کنه. من یه پلیر وسترن هم دارم ولی بنظرم اومد که وقتی فایل رو با خود بلوری پلیر اجرا میکنم کیفیت تصیویر خیلی بهتری میگیرم تا وقتی با پلیر که از طریق کابل hdmi به پلیر میفرسته اجراشون میکنم. تنها مشکل زیرنویس هست که راه چاره اش تا الان اینه که زیرنویس هارو به sub تبدیل کنید. تبدیل هر زیرنویس 5 ثانیه هم طول نمیکشه. من پلیر وسترن رو چندسال پیش تهیه کردم. اگه الان بود اصلا نمیخریدمش.
بنظر من بجای صرف حداقل 200 تومن بابت یه پخش کننده، یه هفته وقت بذارین و زیرنویس هارو به ساب تبدیل کنین.الان چندین روزه که پلیر من خاموش مونده.