آزمون آزاد 1 مرداده ؟1
Printable View
آزمون آزاد 1 مرداده ؟1
سلام لطفا یکی این رو برای سراسری 88 خارج تخمین بزنه(منطقه1)
ادبیات:60
عربی:70
معارف:40 :41::41:
زبان:72
ریاضی:41 :18::18::18:
فیزیک:50
شیمی:55
امتحان نهايی سوم که سخت بوده مربوط ميشه به کنکوری های 90 , به ماها مربوط نيست ( خدا رو شکر :20: )
البته آره ، بعيده که امسال آسون تر بياد . امتحان نهايی های پيش که استاندارد بود . ( خوب بود ) احتمالاً کنکور هم همينطور باشه . البته 88 همه ی درسا ناجور نبود . فقط بعضی درسا مثل ادبيات و شيمی بود . حالا شايد طراح ها يه حالی دادند ، خدا رو چه ديدی ...
به نظر شما امسال هم شيمی مثل سال پيش اون همه تکراری ميده از خارج از کشور ؟ البته يه جورايی اين گاج امسال خيلی تابلوش کرد ، ميترسم ديگه اين کار رو نکنند ... :41:
بچه ها عمومی خارج ز کشور تجربی و ریاضی یکیه؟
چون تو سایت کانون یه مجموعه عمومی بیشتر نیست
كنكور غير پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي 17 و 18 تير ماه و كنكور علوم پزشكي اول مرداد ماه برگزار ميشود.نقل قول:
محمد رضا مهرادفر معاون اجرايي مركز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي با اشاره به رشد10 درصدي رشته محلهاي آزمون سراسري، گفت: بر اين اساس ظرفيت پذيرش دانشجو در كنكور سراسري دانشگاه آزاد متناسب با رشد رشته محل افزايش دارد.
وي با تاكيد بر اينكه فرايند برگزاري كنكور تفاوتي با سال گذشته ندارد، در خصوص نحوه تاثير سوابق تحصيلي داوطلبان كنكور در نحوه پذيرش، تصريح كرد: با تصويب كارگروه كنكور از امسال و براي نخستين بار، سوابق تحصيلي داوطلبان تا 15 درصد در پذيرش كنكور دانشگاه آزاد اعمال خواهد شد.
مهراد فر گفت: در سال گذشته معدل و سوابق تحصيلي در آزمونهاي دانشگاه آزاد تاثير نداشت و لحاظ نميشد، چرا كه ممكن بود معدلهاي خوداظهاري حق داوطلبان را تضييع كند.
کد:http://www.kanoon.ir/misc/news/fullnews.aspx?postid=57358
اگه توی این دنیا یک موجود غیر قابل پیش بینی باشه ، اونم کنکوره. انقدر خودتون رو گول نزنید. بهترین کار اینه که مسلط باشیم. دیگه هرچی خدا بخوادنقل قول:
بنظرم امسال توی ریاضی تجربی بسط رو میدن از سال 84 یا 85 به بعد ندادن.بقیه رو نظر خاصی ندارم:31:نقل قول:
فکرنکنم امسال هم بسط بدن.. ولی فرایند هال ، مقایسش از نظر تئوری و صنعت احتمالا میادنقل قول:
توی فیزیک هم با غنی سازی و روش هاش موافقم. احتمالا واکنشش هم میاد
درسته عزیزم ... یکی بیشتر نیستنقل قول:
تمییز بود که 88نقل قول:
2- عربی : امسال تمیز میاد ( پارسال نیومد )
-------------------
من خودم فکر میکنم بالای 90% امسال دوره تناوب میدن چون چند سال بود بهش کم توجهی میشد ولی از پارسال تا حالا چه تو کنکور چه تو امتحان نهایی خیلی تحویلش گرفتن:31:
من که خودم نخوندمش چون دیدم باید زیاد حفظ کنی بیخیالش شدم
بابا بی خیال بشین!
این پیش بینی ها چیه دیگه؟!
انقدر استرس تولید نکنید جان من!