به جز این چی ؟ ینی یه امپ دوکانال فقط همین خوبه؟نقل قول:
به جز این چی ؟ ینی یه امپ دوکانال فقط همین خوبه؟نقل قول:
ببخشید اون سیمهاو کابلها رو از پشت چجوری رد کرده ؟نقل قول:
راستی امیر این DTR4.500 که الان امپ خودمم هست رو 4 اوهم 80 تا میده واسه 1073 که 100 واته کمه چیکار کنم ؟
7541 اینفینیتی الان چنده ؟ فکر کنم 111 تا میده مناسبتره
امپ 2 یا 4 کانال که رو 4 اوهم 30-120 تا بده چی داریم الان ؟
نقل قول:
پشت تخته یه جداره ی پلاستیکی هست که اونو میشه سوراخ کرد و کابلو ازش عبور داد از پشت به سمت بالای تخته هم سیم اسپکر ها میاد بیرون ما بقی سیم هم پشت تخته و یه مقدارش پشت صندلی ماشین هست.
دیگه اگر بد شده من شرمنده ام کار خودم بوده:27:
سلام سعید جان.در مورد طراحی باکس روی جفت چشام فقط فرصت بده بهم.:11::11::11:نقل قول:
در مورد آدیو سیستم یه برند آلمانی تبار هست که امسال وارد بازار شده. شرکتی هم هست و گارانتی داره.یه مدل 9*6 داره به نام CO609lus از نزدیک ببینی میگی برو بابا این میتوه بیس بزنه؟!!ولی داستان فلفل نبین چه ریزه هست. چنتا از بچه ها گرفتن. و راضی هستن. 140 وات RMS هست. باید خوب تغذیه بشه وگرنه درایو نمیشه.
در مورد اخوی شما اگه ساب نمیبنده،1073 رو با آمپ 7202 کن وود بگیر دوتا 170 وات بهش میده ،لامصب مثل یه ساب 10 برات میکوبه.آمپ ضعیف بگیری پولت رو هروم کردی.
من از صدای کدنس کلا حالم به هم میخوره.(نظر شخصی،حمل بر بی احترامی نیست)نقل قول:
تو رنج قیمت زیر 200 من سراغ ندارم.دوستان اگه دارن کمک کنید ضمنا آمپ خوبیه 5500،540 هم خوب بود.کلا این آمپ دو کانال پایونر که از سری 5000T تولید شد و به 5500T رسیده آمپلیهای خوب و با قدرت مناسب تو رنج قیمت پائین بوده و هستند.نقل قول:
سلام
نظرتون درباره 7405 کنوود برا اینفینیتی 693.9 چیه؟
هست تو بازار؟ قیمت؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Load Capability 2Ω Stable
Maximum power output 720W
Rated power output (4Ω) 60W x 4 (4Ω)
Rated power output 90W x 4 (2Ω)
Bridged power output (4Ω) 180W x 2
نقل قول:درباره پخشای پایونیر که خیلی وقته چیزی نمیدونم و سمتشون نرفتم پایونیر شاپم چرت زیاد میزنه زنگ بزن ببین موجود داره...نقل قول:
درباره 1073 یه عالمه شماره داشتم که الان ندارم!!:31: تو تی تی یه تاپیک بزن زود پیدا میشه نشد بگو خودم میگردم برات پیدا میکنم.. فقط بدون قیمت همون حدود که گفتم
و یه چیز دیگه اینکه اگه یادت باشه من خودم یه زمانی در به دره 1073 بودم نبود اون موقع هم 230 اینا بود ولی بقیه باندا شاخشون که همون 963 بود حدود 130!! الان کلا همه
با هم هم قیمت شدن و 6975 اشغال(با عرض معذرت) از همه گرون تر و حدود 300 باورت میشه!:31:
امپم یادم نبود دی تی ار داری خودت داری میدونی چه امپیه..فقط 2 کانال نداره
این امپ کنوودم که حمید جان گفتن فقط قدرت داره و کیفیت نداره.. همون امپ پایونیر که دو تا 130 تا میده خیلی بهتره..مدلش یادم نیست(البته با اجازه حمید خان عزیز..:blush:)
سلام
خوبی آقا حمید
من چند تا از کلیپ های r15 آلپاین رو دیدم.
یکیشو آپ میکنم یه نگاه بش بنداز.
البته شما خودتون این سابو داشتین ولی میخوام منظورمو متوجه بشین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخوام بدونم چه جوری میشه که این ساب اینجوری موج میخوره؟ چون میگم من کلیپ زیاد دیدم و اونا فقط عقب و جلو میرن مثل بقیه ساب ها ولی این موج میخوره
از آهنگشه یا از طراحی باکسه یا چیز دیگس؟؟؟
مرسی
اگه از آهنگه یه آهنگ بهم معرفی کن که اینجوری باشه.
بازم مرسی
مرسی حمید جان باکسمو بسازم یه عمر دعات میکنمانقل قول:
راستی این 1073 که مشکلی نداره جاش میشه با وجود مخزن گاز ؟
:11:نقل قول:
امیر منظورت از امپ پایونییر 5500 نیست که 2تا 125 وات میده ؟ قیمت داری ازش ؟ اون 7202 چنده ؟
اگه واسم شماره پیدا کنی ممنونت میشم اخه یوزر پس خودمو تو tt فراموش کردم از همون موقه ها دیگه تو tt نرفتم :دی
کلا اگه واسه امپ هم شماره پیدا کنی که یهو سفارش بدم راحت بشم خوبتر میشه
پایونر شاپ هم کلا ترکیده یارو گفت فعلا تا 15 روز اینده هیچی نداریم:دی
قربونت :40:
باتشکر اقا حمید
یه سوال دیگه داشتم اینکه من میخواستم یه ساب بخرم اما هیچی سرم نمیشه از ساب
ماشینم111 هست و میخوام ساب را تو باکس بذارم و بذارم تو صندوق اما دیگه نمیدونم چه سایزی باید بگیرم
به نظرتون تو رنج قیمت 150الی170 تومن چه سابی پیشنهاد میدین؟
هنوزم براش امپ مونو نخریدم پس هر واتی بود مسئله ای نیس
به نظرتون ساب کیفیتی و قدرتی کدوماشون صدا سیستمو گو نمیکنه تو ولوم بالا
با تشکر