الان فن آوا نامحدودش الکیه دیگه؟حداقل تبادل داره؟
شرکتی هست واقعا نامحدود بده الان؟
Printable View
الان فن آوا نامحدودش الکیه دیگه؟حداقل تبادل داره؟
شرکتی هست واقعا نامحدود بده الان؟
سلامنقل قول:
سرعت دانلود روز کاملا متغیره و تا حداکثر 600 کیلوبایت هم میرسه
سرعت دانلود شبانه رایگان بین 110 تا 115 کیلوبایت
کسی میدونه این هدیه نوروزی داستانش چیه؟
من که چیزی تو سایت پیدا نکردم.
اول باید وارد حساب کاربری بشید بعد گزینه "هدیه نوروزی شما" رو انتخاب کنید
تمدید 6 ماهه 30% - 12 ماهه 40% تخفیف داره
قدیم که سرعت 150 بود 1.5مگابیت، میشد 3.5گیگ گرفتنقل قول:
من سرویس 24 مگابایت جشنواره امروز ثبت نام کردم
دوستان کسی میدونه کیفیت سرویس ها چجوریاس؟ تلگرام و اینستاگرام که مشکلی ندارن تو فن آوا؟
کیفیت سرویساش خوبه نه مشکلی ندارن فقط سرعت دانلود شبانه کمه وقیمتاش بالاسنقل قول:
سلام
من یه اشتراک از فن آوا گرفتم.سرعتش خوبه فقط یه مشکل دارم اگر مربوط به تاپیکه دیگه ای میشه لطف راهنماییم کنید
مشکل من اینه که هر یکی دو دقیقه دسرسیم به اینترنت قطع میشه
برای حل دسرسی یا تریبل شات باید بکنم یا کارت وایرلسمو دستی خاموش روشن کنم
اگه لطف کنید کمکم کنید ممنون میشم.این مشکل از فن آواست یا باید تغییری در تنظیمات مودم ایجاد کنم
خیلی این موضوع منو اذیت میکنه و همه کارامو مختل کرده.:n16:
سلام دوست عزیز شما یه عکس از مودمت بزار اگر که مودمت چیپش برودکام هست برنامه dmt رو دانلود کن میشه یه کم کیفیت رو بیشتر کرد mtu تست هم بگیر دستی تو مودم تنظیم کن سیم کشی پریز تلفن ضد برق یا خراب نباشه سیم تلفن از بغل سیم برق رد نشده باشه تنظیمات وایرلس هم اگر مشکل داره(از طرف مودم) بهتون راهنمایی می کنم تنظیم کنید ممکن هست این هم مشکل داشته باشه اگر اینها نبود باید به شرکت بگید که پورت رو ریست و دوباره تنظیم کنید راستی مودلاسیون مودم هم اگر خطتون فیبر یا pcm نیست رو g.dmt یا یه همچین چیزی بزارید موفق باشید.نقل قول:
سلام دوست عزیز شما یه عکس از مودمت بزار اگر که مودمت چیپش برودکام هست برنامه dmt رو دانلود کن میشه یه کم کیفیت رو بیشتر کرد mtu تست هم بگیر دستی تو مودم تنظیم کن سیم کشی پریز تلفن ضد برق یا خراب نباشه سیم تلفن از بغل سیم برق رد نشده باشه تنظیمات وایرلس هم اگر مشکل داره(از طرف مودم) بهتون راهنمایی می کنم تنظیم کنید ممکن هست این هم مشکل داشته باشه اگر اینها نبود باید به شرکت بگید که پورت رو ریست و دوباره تنظیم کنید راستی مودلاسیون مودم هم اگر خطتون فیبر یا pcm نیست رو g.dmt یا یه همچین چیزی بزارید موفق باشید..نقل قول: