128 رو روی 9 مگ نمیبندننقل قول:
Printable View
128 رو روی 9 مگ نمیبندننقل قول:
سلام بچه ها
کسی با اینترنت پارس آنلاین تونسته به محیط ایکس باکس لایو وصل بشه ؟؟؟
من اینترنتم رو اشتباه کردم عوض کردم پارس آنلاین گرفتم الان هر کاری میکنم به لایو وصل نمیشه و قسمت بین Network و Intenernet اررور میده
هر کاری بگیر انجام دادم از تغییر Dns گرفته تا مسایل دیگه فایده نداره
اگه راهی نداره تا زودتر تخلیه اش کنم
ممنون
ولی طرف گفت سرعت دانلود تا ۳۰۰ هم بهت میده!نقل قول:
البته خودمم باور نکردم با ۱۲۸ بشه با ۲۰۰ ۳۰۰ تا دانلود کرد.
حالا پیشنهاد شما چیه؟
من ماهی ۵ گیگ مصرف ندارم. نهایتش ۳ گیگ.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
پورتشو بسته راهی نداریننقل قول:
كريوو رو شر كن.نقل قول:
آدرس كانكشن V P N اِت با آدرس اكانتت يكى باشه.
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
این پارس چه دشمنیی با این اندروید گوگل داره :sq_5:
چرا آاپ صفحه اول گوگل باز نمیشه؟:n13:
اگه 256 بگیری خطتو روی 9 مگ میبندن سرعت دانلود میشه 1 مگ بر ثانیهنقل قول:
گوگل شما رو مسدود کرده نه پارسنقل قول:
به خاطر mtu پارس آنلاین هست که 1300 هست. به راه حل داری اونم تعویض مودم. بگو مودمت چیه تا بگم چه مودمی بگیری مشکلت حل شهنقل قول:
خیلی ممنون که جواب میدی، ولی مشکل من سرعت نیست، من ۲۰۰ ۳۰۰تا هم کافیه برام. اهل دانلود نیستم.نقل قول:
خودم بیشتر برای وبگردی نیازش دارم و اهل خونه هم برای تماس تصویری با اسکایپ بیشتر استفاده میکنن.
بحث اصلی من سر حجم بود. من نهایتا ۳ گیگ مصرف دارم (که ندارم!). ولی اینا منو مجبور کردن که ۵ گیگ ۲۵۶ بگیرم (به اینصورت که موقع ثبت نام ۲ گیگ ۱۲۸ یکساله ثبت نام کردم ولی به درخواست خودم بعد از رانژه شدن خط، تبدیلش کنن به ۵ گیگ ۲۵۶ شش ماهه.)
حالا سؤال من اینه که آیا ۱۲۸ پارس آنلاین در طول روز (نه دانلود شبانه) سرعت دانلودش به ۲۰۰ میرسه و کار منو راه میندازه یا نه؟ (رو چند میبندن ۱۲۸ رو؟)
با ایرانسل باز میشه کهنقل قول:
128 رو روی 4 مگ میبنده که توی روز بهت سرعت 400-500 میده به نظرم بر اساس نیازی که گفتی همین 128 رو بگیرنقل قول:
شما تو جزیره زندگی میکنی عزیزم؟نقل قول:
128 کجا 4 مگ کجا؟ سرعت 400 - 500 ؟
دوستان من 128 دارم ولی شبا سرعت رایگان از 20k بیشتر نمی شه!:n03: قبلا تا 400 هم سرعت داشتم نمی دونم یه دوهفته ای هست به این بلا گرفتار شدم!
دلیلشه چیه؟واسه همه همینطوره؟شهرستانم.
کی میگه 128 رو روی 9 نمیبندن؟
چرا اطلاعات غلط میدین به مردم؟
من 128 گرفتم اول رو 4 بود بعد زنگ زدم بی هیچ سوال و جوابی رو 9 بستن
شما فازت چیه؟ پارس آنلاین سرویس داری؟ فکر کنم این اعداد واست نامفهومهنقل قول:
باشه به ما که گفتن 128 روی 9 مگ نمیبندن توی سایتش هم نوشته . مبارکت باشهنقل قول:
ببین آره. ولی خب فهمیدم شما تو جزیره زندگی میکنی جناب استاد.نقل قول:
تو چندتا پست قبل بایت و بیت رو نمیدونستی فرقش چیه پست من رو نقل قول کردی .الان هم از 128 و 4 و 400 سر در نمیاری. اونی که پاش نشستی کامپیوتره فرغون نیست . سرعت فرغون با کامپیوتر هم یه فرقایی دارهنقل قول:
سلامنقل قول:
مودمم Dlink 2640 هست
چیکار کنم ؟؟
ببین استاد ممنون. حالا ببخشید یه چیزی بگم، جمع کن خودتو. من آدم ( نمیدونم چی هستی حالا من فرضو رو آدم میزارم ) مثل تو زیاد دیدم که دوتا کتاب برمیدارن میخونن بعد میان یه جا واسه اینکه بگن بزرگ شدن بلدم بلدم میکنن. ببین بچه جان پاشو برو بشین درساتو بنویس. ماشاللهنقل قول:
از آواتارت معلومه از کدوم جوجه جواتی هایی هستی . دیگه هم پستهای منو نقل قول نکن بشین رو فرغونت برو پی کارت عمو .نقل قول:
تنها مودمی که این مشکلت رو حل میکنه linksys wag120n هست که خیلیا توی پاس این مشکل رو با لایو داشتن با این مودم حل شدهنقل قول:
عشق کردین کجا کم آورد.
یه بار دیگه متن خودتو بخون پسرم ............. واسه اینه میگم پاشو برو درساتو بنویس
سلام مجدد دوست عزیزنقل قول:
شما جایی میشناسید که این مودم رو داشته باشه ؟؟ کارکرده هم باشه مشکلی نیست
من هر جا تماس میگیرم ندارن یا میگن تموم کردن
اگه مشکل مقدار mtu هست که تو همه مودمها امکان تغیر این مقدار وجود داره! مودم جدید نیازی نیستنقل قول:
این مشکل پارس آنلاین با تغییر mtu هم حل نمیشه فقط راه حلش مودم 120n هستنقل قول:
شما یه بار توی حالت Bridge امتحان کن ببین وصل میشی یا نهنقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
ببخشید، من معذرت میخوام از همگی، ولی باورکنید اینجوری من به جواب نرسیدم! چون هرکس یه چیزی میگه و البته نظر همه هم محترمه.نقل قول:
ولی خداییش هرکی در این مورد اطلاعات دقیق داره راهنمایی کنه.
باز هم از همگی ممنونم.
* در ضمن، بخاطر ۴ تا عدد و رقم با هم بد اخلاقی نکنید. بخدا ارزششو نداره. بیاید با هم "بیشتر" دوست باشیم. چه اشکالی داره اگه چیزی هم بلد نیستیم بپذیریم و یاد بگیریم. اصلا دلیل اینجا اومدنمون چیه بچه ها؟ میایم که هم به بقیه کمک کنیم و هم مشکلات خودمون حل بشه. غیر اینه؟ *
باریکلا، امیدوارم یه سری مغرور نباشن. در این صورت همه چی درس میشه.نقل قول:
راجب سرعت بگم بستگی داره شما تو کدوم شهر و کجای شهر باشید و نمایندگی پارس آنلاین تو شهرتون چقد وظیفه شناس باشه. مثلا من خودمو میگم 128 نامحدود میگیرم، وقتایی که سرعت عالیه دانلود رو 100 یا 120. البته 256 که گرفته بودم زیادفرق نداشت.
موفق باشی
??جواب لطفانقل قول:
پینگت خوبه ولی واسه من که تو بازی محدود میکنهنقل قول:
درودنقل قول:
دوست عزیز من در مورد سرویسهای نامحدود اطلاعی ندارم اما در مورد محدود
اگه 128 بگیری خطت رو روی 4 مگ میبندن
اگرم سرعتهای بالاتر بگیری که روی 9 مگ
همونطور که یکی از دوستان گفت حتی اگه 128 بگیری میتونی زنگ بزنی پشتیبانی و درخواست کنی که روی 9 مگ ببندن اگه خطت جواب بده روی 9 میبندن
فرق سرویس های مختلف هم توی دانلود شبانس مثلا 1 مگ یا 2مگ هر دوی روی 9 بسته میشن
اما سرعت شبانه 2 مگ از 250 پایین تر نمیاد درحالی که 1مگ از 120 پایین تر نمیاد زمانی هم که شبکه شلوغ بشه اولویت با سرویس 2 مگ خواهد بود وسرعت بیشتری داره
البته همه اینا بستگی به مرکز مخابراتی داره اگه مرکز شلوغی داشته باشین شاید وضعیت خیلی بدتر از اینی که گفتم باشه
واسه شما که تا 20 گیگ مصرفته 128 هم جواب میدهنقل قول:
اینم وضع پینگ من البته سرویس محدود 1 مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه مرکز مخابراتی و شهر شما پهنای باند کم نداشته باشه، پارسآنلاین سرعت سرویسهای 128 محدودش رو حداقل روی 4مگابیت میبنده که تو روز باید سرعتی حدود 500 کیلوبایت رو بهت بده. سرویسهای بالاتر رو هم روی 9مگابیت میبنده که معمولاً تو روز بین 900 تا 950 کیلوبایت رو میده. شبانه رایگان البته قضیهاش ممکنه یه کم فرق داشته باشه. ولی اگه پهنای باند کم نداشته باشه، تو این ساعتها هم حداقل 70 درصد سرعت روزانه رو میتونی بگیری. این ماکزیمم سرعته. مثلاً، از سرورهای ایرانی که خیلی محدودیت روشون نیست. اما احتمال داره از سرورهای دیگه ایرانی که پرترافیک هستن یا سرورهای خارجی سرعت کمتر باشه. اما معمولاً زیر 50 درصد ماکزیمم سرعت روزانه نمیآد.نقل قول:
خیلی خیلی موافقم. بعضی وقتا اینجا کل کل و بچهبازی حال آدمو به هم میزنه.:n13:نقل قول:
اره شرکت خوبیه سایت ما هم خوبه
اساتید کسی مشکل مارو نداره خداروشکر؟!:n13:نقل قول:
احتمالا مشکل کمبود پهنای باند شهرت هست. بگو کدوم شهری تا همشهریات بتونن بهتر جواب بدننقل قول:
ممنونم- بجنوردنقل قول:
عزیزم باز مال شما خوبه مال من 10ئه:n28:نقل قول: