کدوم افزایش ؟ منظورتون کنفرانسش هست ؟نقل قول:
Printable View
کدوم افزایش ؟ منظورتون کنفرانسش هست ؟نقل قول:
من قرار داد با شاتل 3 ماه بستم 54 تومن هم پول دادم حالا اگه بخوام انصراف بدم پولمو بهم بر میگردونن ?
آخه من 2 ماه پیش که رفتم مخابرات گفت برای منطقه شما پورت ندارییم اما امروز مخابرات زنگ زد گفت میتونیم به شما پورت بدیم
الان مخابرات استان تهران از شاتل بهتره یا نه
حالا چیکار کنم
آقا من شبانه زیاد میدانلودیدم الان سرعتم شده 30 قبلا 60 بود ....
حالا باید چیکار کنم تا برگرده ؟
---------- Post added at 01:23 AM ---------- Previous post was at 01:23 AM ----------
شبا هم بیشتر از 1 گیگ عمرا دی ال میکردم .
دوستان مثل اینکه شاتل در کادر مدیریتی اینجا رخنه کرده و مدیران اینجا دیگه هبچ پستی تا در تعریف و تمجید از شاتل نباشه رو نشون نمیدن !!! وقتی پست میزنیم میگه باید تایید بشه!
نه نمیدننقل قول:
هیچی باید چند ده شب صبر کنی تا از محدودیت در بیای...نقل قول:
چنتا نکته در مورد افزایش سرعت:نقل قول:
1-اگه سرویس اکو128 هستید و سرعت روزانتون 250 هست و شبانه 70 برای شما جواب میده
2-برای شهرهای اهواز و تهران جواب نمیده.{فعلا 3 تا شهر امتحان شده.تهران و اهواز جواب نمیده ولی مشهد جواب میده}
3-اگه مثل من در محدودیت هستید.یعنی سرعتتون رو 8 کردن جواب نمیده.
---------- Post added at 04:43 AM ---------- Previous post was at 04:40 AM ----------
نه دادا اینجور نیست.الآن اوایل عضویتته.چند وقت بگذره از این حالت در میای.اندکی صبر...نقل قول:
---------- Post added at 04:46 AM ---------- Previous post was at 04:43 AM ----------
عجب! شاتل از اینکارا هم میکنه؟نقل قول:
خط ADSL من به نام یکی دیگس.تولدش 22 روز دیگس.یعنی زنگ میزنن؟؟؟
من كه امروز زنگ زدم شاتل از اين خبرا نبود بايد حركت خاصي انجام بدي ؟؟نقل قول:
من مشهدم و از داده پردازي پارس نماينده شاتل اينترنت گرفتم.
مشتريان شهر تهران فقط !!!!!!!!
دانلود روزانه محدوديت سرعت زيادي نداره و من كه 128 داشتم با 110 دانلود ميكردم ( اپراتور هم گفت با اينكه 128 دارينقل قول:
تا 512 برات باز گذاشتيم) ولي نه كه به من لطف كرده باشن چون دانلود روز كمه خواستن كه مشتركا سريع ترافيك
ماهيانه رو تموم كنن و ترافيك بخرن و
از طرف ديگه تا ساعت ميشه 1 سرعتو مياوردن پايين تا حد 1 و فكر ميكنن خيلي زرنگن كه سرعت شبو محدود ميكنن
مگه دزدي شاخ و دم داره برين سر گردنه وايستين :13:
همه هم همينن من شنيدم از دوستم كه رفته يه شركتي يارو بهش گفته چه خبرته چرا اينقدر دانلود ميكني ؟؟؟؟؟؟؟
خوب به تو چه ؟؟؟؟؟؟
سلامنقل قول:
در همه جای انجمن هیچ پستی که حاوی فحش باشه تایید نمیشه. اگر پست های شما بدون تایید نمایش داده میشد به خاطر پست قبلی قطعا برخورد میشد باهاتون.
+ کلا 90 درصد پست های این تاپیک علیه شاتله. نه تعریف و تمجید.
یکی نیست جواب بده سرعت دانلود و آپلود اکو512 در روز و شب در تهران چقدره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:11:
چند شب دانلود نکنید شاید درست بشه. البته بعیده ربطی داشته باشه، چون افت سرعت شبانه همه گیر شده.نقل قول:
من هیچ استفاده ای نکردما حتی مودم فعلن نخریدم یعنی هنوز شاتل بهم پورت نداده میتونم کنسل کنم ؟نقل قول:
لطفا يكي بگه وقتي شبانه رو محدود مي كنن چند روز طول ميكشه تا از اون در بياي؟
ميدونم تكراريه ولي حوصله خوندن 3262 صفحه رو ندارم !!
ضمن تشکر از شما . فکر نمیکنم کلمه ........ و کلاه بردار که بنده به شاتل گفتم زیادی باشه و فکر نمیکنم که این کلمات براشون حتی ناراحت کننده باشه.اخه بد جوری عادت کردن از بس شنیدن.در هر صورت من واقعیت رو گفتم و به خدا قسم که این حرف ها هم هنوز کمشونه.نقل قول:
دوستان عزیز سرعت من 43 شبه که کمه و هنوز هم درست نشده و فکر هم نمیکنم که به این زودیا درست بشه ؛ هر وقت هم زنگ میزنم مثل ... دروغ میگن و میگن طی 3 یا 4 روز اینده حتما !!! برطرف میشه. این نوکیسه ها بوی پول به مشامشون خورد سرویس زیادی فروختن و حالا هم تو ... که کردن موندن و نمیتونن سرویس بدن ؛ هر روز یه بهونه جدید و دست به سر کردن مشتری بیچاره...عجیبه که با این تفاصیل بااااااااااااز بعضی ها میگن : "میخوایم بیایم شاتل !!!!"
:31: اقا بابک خودمونه باز اومد پست داد . بچه ها من مورد لطف اقا بابک زیاد قرار گرفتم هر وقت اومده فقط بلده پست پاک میکنه اگر دستم بهت برسه با پاک کن پاکت میکنم :31::27:نقل قول:
توی اهواز سرعت رو پایین امده دیگه مشترکین 128 هم محدود میکنن پس باین بکن دیگه دانلود نکنیم
اما بچه ها تا حالا دقت کردین فرق اکو 128 با ارت 1 چیه؟
توی ارت 1 کلا 18 گیگ میتونی دانلود کنی تا این جا رو داشته باشین! :20:
توی اکو 128 یک ماه فقط 3 گیگ دارین که از ساعت 1 الی 8 رایگانه خوب توی هر شب میشه 450 مگابایت گرفت که ضربدر 30 بشه میشه 13.5 گیگ میشه که + 3 گیگ میشه 16.5 گیگ پس فرقشون توی چیه اون 1.5 گیگ رو نخواستیم چرا مردم رو گول میزنید
توی ارت یک دفعه بهت میدن گیگ رو توی اکو نه باید بری دشت کنی کلاه بردارها لعنت بهشون :2:
خدا روز طول میکشهنقل قول:
اگر بهت هنوز سرویس رو تحویل نداند باید بشه :20:نقل قول:
---------- Post added at 03:16 PM ---------- Previous post was at 03:14 PM ----------
من اهوازم و سرعت اهواز و تهران یکی است روی 64 در روز و در شب در ابتدای که سرویس تحویل میگیری 64 بعدش 1.2.3 میشه:31::31::31:نقل قول:
ببخشید ولی یک کاری نکنید که هر کسی پست شما رو میخونه فکر کنه دارای سن کمی هستیدنقل قول:
اقا بابک خودمونه باز اومد پست داد
این تاپیک شاتل به خودی خود هر روز مشکل داره چه برسه به ....
ممنون از دوستان به خاطر رعایت قوانین :11:
کدام قوانین ، قوانینی که فقط توش باید از شاتل و دیگر شرکت ها تعریف کرد تا یکی بخواد انتقاد کنه میگید فلانه به امانه فکر میکنید چه کسایی سایت پی سی ورد رو به اینجا رسونده فکر کردین کار خورتون بود کار همین بچه های که هر روز میان مشکلاتشون رو با هم درمیان میزارند وقتی شما ها جنبه شوخی کردن رو هم ندارین وای به حال اینکه کسی بیاد ازتون انتقاد کنهنقل قول:
اقا بابک من شرمنده ام
در ضمن تا عمر داریم برای پدر و مادرمون بچه ایم نه بگو دروغ میگم!!! :21:
شوخی میکنی دیگه؟ :31: . کل تاپیک تو سر شاتل میزنه. من متحیر میشم کسی این تایک رو بخونه و بره از شاتل سرویس بگبره.نقل قول:
کدام قوانین ، قوانینی که فقط توش باید از شاتل و دیگر شرکت ها تعریف کرد تا یکی بخواد انتقاد کنه میگید فلانه به امانه فکر میکنید چه کسایی سایت پی سی ورد رو به اینجا رسونده فکر کردین کار خورتون بود کار همین بچه های که هر روز میان مشکلاتشون رو با هم درمیان میزارند وقتی شما ها جنبه شوخی کردن رو هم ندارین وای به حال اینکه کسی بیاد ازتون انتقاد کنه
بعد شما میگی تعریف از شاتل؟
شاتل سرویس درست بده . ملت هم تعریف کنن ازش. شاتل سرویسش تا اینجوریه همه مشاکی هستن و شاکی میمونن.
حرف مدیریت پی سی اینه که فحش نباشه . توهین نباشه. کمپین هم نباشد. والسلام. غیر از این ها همه جوره میشه کوبید. که هر چند احتیاجی نیست. صرفا کافیه تست سرعت و پینگ گذاشته بشه و درباره برخورد بخش پشتیبانی هم خاطره تعریف کنیم. تمومه. :5:
شاتل بهتره یا از مخابرات تهران بگیریم ؟
مخابرات رو نمیدونم ولی شاتل اصلا جالب نیست
برای آپلود کردن فایل های با حجم بالا در یوتیوب و فیس بوک چه سرویس اینترنت پر سرعتی رو پیشنهاد می کنید ؟
هیچ سرویسی برای این کار پیشنهاد نمیشه.:27:نقل قول:
سرویس های شاتل که جواب نمیده.نقل قول:
اکوها که محدودیت حجم دارن و آرت ها هم سرعت آپلود کمی دارن هم باز محدودیت حجم دارن !
پس مردم از توی ایران چطوری در یوتیوب فایل آپلود می کنن ؟ به یک کافی نت هم سر زدم گفت اجازه نداریم . کارم خیلی حیاتیه ، چطوری می تنم در یوتیوب ویدئو آپلود کنم ؟ چند وقت پیش با دایل آپ و از طریق اولترا می تونستم ولی الان هر کاری می کنم نمیشه .نقل قول:
مگه حجمش چقده؟! با همین ای دی اس ال میشه دیگهنقل قول:
از این شرکتهایی بگیر که سرویس 128 را 2مگ میبندن و آپ استریم را 512
فکر نکنم شرکتی آپ استریم را بالای 512 ببنده!
الان بخاطر دایل آپ حجمش رو که کم کردم 30 مگ هست ولی کیفیتش خوب نیست ولی اگر با ای دی اس ال بخوام آپلود کنم فکر می کنم حدود 100 مگ بشه که کیفیت مطلوب داشته باشه .نقل قول:
مبین نت خوبه ؟
الان چون کارم فوریه در کافی نت می تونم آپلود کنم ؟
به یک کافی نت که سر زدم گفت نمیشه یوتیوب اجازه نداریم . ولی یکی از بچه ها در همین فروم گفت در کافی نت میشه آپلود کرد .
طرف ترسو بودهنقل قول:
یه کافینت دیگه ببر حتما یکی پیدا میشه آپلود کنه .
مبین نت که وایمکسه! نمیدونم تو تاپیک خودش بپرسنقل قول:
اره مشکلی نداره نیاز هم نیست به کافی نت بگی
همینی که بچه ها حرفم رو تایید کردند کافیه :21: این بحث همین جا تمامه سره اصل موضوع این تایپیک دیگه میرمنقل قول:
دوستان میگم این قضیه افزایش سرعت چیه ؟! همون باگ شاتل که دوستمون قبلا معرفی کرده بود ؟! میگن 3 تا شهر امتحان شده ! شانس ما اهواز جواب نمیده :41::13:
اون کسی هم که توی اهواز امتحانش کرد من بودم دلیل نشدن هم این بود که اساسا سرعت مشترکین 128 در اهواز رو 2 مگابایت نمیبندند اما توی مشهد 128 رو 2 مگ میبندند!!!نقل قول:
مگه کنترل نمی کنن ؟نقل قول:
یوتیوب و فیس بوک هم در کافی نت ها فیلترهستن ؟
دوستان به ما هم یاد بدین شیراز امتحان کنیم شاید جواب داد.نقل قول:
زین پس به جای واژه غریب و نامانوس حروم خور بفرمایید : شاتل لقمه هایی که نباید را میخورد و همچنین به حساب شیطنت کلاه مردم را برمیدارد.
ببینید اگر این جا گفته بشه میان تصحیح میکن از طریق ایمیل بفرستیم بهتره :46:نقل قول:
جایی برو که ننوشته باشه دانلود ممنوع یا هزینه دانلود بگیره!نقل قول:
اگه هم نوشته بود بگو من دانلود نکردم آپلود کردم.دی: تقسیر خودشه میخواست بنویسه دانلود و آپلود:31:
اره مگر اینکه کافی نتی بری که خودشون چیز پی ان داشته باشن یا چیز پی ان خود داشته باشی
تایید!نقل قول:
تا خون در رگ ماست شاتل دشمن ماست.دی:
شعر و ملودی و ارنجمنت بای اهریمن323 :31:
این قسمت رو درست متوجه نشدم : باید جایی برم که روی دربش نوشته شده باشه که هزینه دانلود رو می گیرند یا برعکس جای برم که روی دربش ننوشته شده باشه هزینه دانلود رو می گیرن ؟نقل قول:
در مورد فیلتر شکن ، اگر اولترا همراه خودم ببرم میشه ؟ چون من ویز پی ان ندارم .
بنظر شما همون ابتدا به مسئولش بگم می خوام در یوتیوب آپلود کنم ؟
توي مشهد همه مناطق اينجوري نيست بستگي داره با چند نفر شير باشي .نقل قول:
بعضي كافي نتا زدن دانلود ممنوع كه به ازاي هر 10 مگ يه مبلغي ميگيرن ولي من كه هميشه ميرم تو سايتاي موزيك دانلود ميكنم اونم با دانلود منيجر !!!!!!!!!(طرف ميگه دانلود نكنييييييييييد :31:) طفلي راست ميگه دانلود منيجر خيلي بيرحمانه دانلود ميكنه.نقل قول:
ولي آپلود رو نميدونم .بهش نگو فوقش آخرش ميفهمه .