من هم با یه یوزر اومدم فقط بخاطر 64نقل قول:
آ ر ه میارزه
آرهنقل قول:
Printable View
من هم با یه یوزر اومدم فقط بخاطر 64نقل قول:
آ ر ه میارزه
آرهنقل قول:
تو هم بچکون.
مصدر چکوندن داریم؟ به این معنا نیست ولی.
يك برنامه در فروم بازي معرفي شده لطفا تا من تاييد نكردم نصبش نكنيد
منم آبتين.:31:نقل قول:
اِ ...
ببخشید، چند وقت بودم نمیدیدم پست هاتو، احتمالا با فاصله زیادی از هم پست میدادیم. کلا یادم رفته بود تورو! اینقدر زیادن بچه ها
سلام
من در اینجا از کلیه دوستان که مرا برای دریافت پریمیوم یاری دادند کمال تشکر را دارم.
اقا یک سوال؟
یک روستا پایین من است که خوب اصلا دیگه نمی اید من هم همینطوری دارم غارتش می کنم ولی فکر کنم دیگه روستای بدبخت چیزی نداشته باشه.امتیازش همفقط 38 است.بازم بهش حمله کنم؟
بعد یک روستای دیگر کنار من است امتیازش 165 است.توی هیچ ترایبلی هم نیست.ایا بهش حمله کنم یا نه؟به نظر می اید دیوارش را ساخته باشه.با چند نفر ادم باید بهش حمله کنم خوبه؟
متشکرم اگر جوا ب بدید.
اوول اسکاتش کن ببین چی می شه !!!
ولی فک نمی کنم ساخته باشه !!!
وحید زیاد داریم می تونی مشخص کنی ؟؟؟:دینقل قول:
اصلا مخاطبت کی بود ؟؟:دی
تو رو میگم! همون V A H I D تو تریبال هستی و وحید.فاکس تو هردو همینه؟ بقیه وحید ها رو هم فعلا بیخیال
عضو هیچ ترایبی نبودن خیلی خطرناکه؟
من تا حالا 1800 پوبنت جمع کردم.
به یاری امام زمان هم دارم همه جارو غارت می کنم و هیچ کس هم نتونسته منو شکست بده!
از راهنمایی هایتون کمال تشکر رو دارم و انشاءا...،گوش شیطان کر! وضعم خوب شد دعوتتون می کنم به village به صرف ماست و شیر و تخم مرغ محلی
اين امار را دسنكاري كريد؟؟ تا زماني كه نوبل نكنيم اماري نشان نميدهد
بله !!نقل قول:
امشب هم شب کارم توی 12 !!!
ساعت 3 باید یه روستامو ساپرت کنم !! ساعت 4 هم باید یه نوبل ترین بفرستم !!!
آرهنقل قول:
اگه دقت کنی همه اعدادش صفره :31:
دوست داشتی چند باشه ؟؟:دی
میشه منو به tribe خودتون دعوت کنید؟
[doostonlines village(411|694) K64
بزار مصطفی بیاد !!!!!!!!!!
تو بازی به مصطفی میل بزننقل قول:
فورس همون صفرنقل قول:
پی 30 هر چی بیشتر بهتر :31:
------------
یه توضیح بده اون attack calculator دقیقا کارش چیه ؟
خیلی مبهمه !نقل قول:
مصطفی رو چجوری پیدا کنم ؟!!!
این اسم یوزرش تو بازیهنقل قول:
mstf666
بهش میل بزن و جریانو بگو
ههه بروبکس الان ساعت 4 صبحه ها !!!!
می گم این جا نمیشه درست اسپم داد بیاین تو گروه !!!!!!!!!
علی بالاخره شکارت کردم
یه نگا به جدول بنداز
نفر بعد داووده
البته این مورد خیلی سرسخته چون با چند اکانت واسه خودش منابع میفرسته اما میگیرمش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی یادم رفت بپرسم چجوری ؟نقل قول:
تركوندي با 9تا پست يه اخطار داري ؟؟!!!!
بوسيله TW Ad Remover :31:
نگاه کن خیلی راحت می کنه و می گه که هر نیرو چه قدر طول می کشه بیاد دیگه لازم نیست 2 ساعت بری ببینی کودوم می اد ( البته از نقشه هم می شه استفاده کرد ولی این سرعتش خیلی بیشتره برای وقتیه که مثلا 200 تا اینکامینگ داری ببینی کودوم قیکه کودوم ریل هست ) در کل به من خیلی کمک کرده تا حالا !!! نمونش همین دیشب !!! برای ساپرت قرستادن !! طرف به یکی از روستاهای دورم توی کا 30 (من مرکزم توی 51 هست ) 5 تا نیوک فرستاد ! من نشستم حساب کردم که کودومش نوبل ترین هست (خیلی ناجوری داده بود خداییش تا حالا این جوریش رو ندیده بودم البته اشتباه از خودم بود اصلا محاسبه نکرده بودم فک می کردم فیکه !!! اوولیش که اومد دیدم نیوک بود !!! نشستم کلی محاسبه کردمنقل قول:
دقیقا همون موقع که داشت نوبل ترین می اومد کشیدم تو !!! تمام نوبلمناش مردن !! طرف هم امتیاز خودم بود تقریبا !!!
ولی این ضد حالی که بهش زدم دیگه فک نکنم بهم حمله کنه !!!!:27:
وحید راست می گه !!! اوول greasemonkey رو که دان کردی توی userscripts.org باید Tw ad remover رو دان کنی !!نقل قول:
کلا اون فریم اون گوشه رو بر می داره !!! عالی هم کار می کنه !!!
Hi all,حال کنید !! :18::18:
In this little war we have, it is hard to work without premium. I have a few premium points I can give away.
Just post this here and I will send you 5 premium points :D
Regards,
طرف چینی هست !!! و در کل فک می کنم خیلی خر پول باشه این همونیه که اوندفعه 10 پوینت داد به یکی !!!
اين ليدرتونه ؟؟؟
این عجب خلیه .:18:نقل قول:
بهش بگو به منم پریمیوم بده :31:
نه لیدرمون نیست !!! یکی از اعضای معمولی ترایب هست !! من به نظرم یا فامیل ارمانه یا خیلی پول داره !!!! :دی
جالب اینه که هیچ کس نخواسته فقط ازش تشکر کردن !! کافی بود این توی ایران بود !!! بد بخت می شد !! :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم یه نقشه از و10 از فرت بیکاری ببین آدم چه کارا که نمیکنه
بن میشم اینو بگم؟!!: تو یه شهری بود بدتر از هزجای دیگه ایران بدبخت میشد.
مهرداد جان خجالت بكش :31:
بچه ها اسپيد بعدي كي شروع ميشه من برنامه ريزي دارم :27:
دارم خجالت میکشم! مواد جدیده؟ دوزش خیلی بالاس!!!
اسپید بعدی یعنی چی؟ ورلد بعدی؟
ميگم اون قسمت سفيد كه توي نقشه بالايي هست شبيه نقشه ايرانه :دي................راستي سلام .
نبابا نديدي اسپيد رو يه آدم تو هر ورد رو بهش امكانات بينهايت ميدند كه بهش ميگن اسپيد اگه يه ادمين پيداش بشه ميفهمي قراره يكي ديگه رو اسپيد بكنند :27::27::27:نقل قول:
اسپید بعدی یعنی چی؟ ورلد بعدی؟
چي فهميد كي گفتم ؟؟:31:
آرتاس جان توهم داریا
اسپید یه W ای هست که توی سرعت های بالاتر از 150 فرصت نمیکنی بری WC کلا نوبل کردن ظرف کمتر از 30 ثانیه اتفاق میافته و بدون پرمیوم بازی کردن هم خیلی حال میده واقعا خیلی حال میده
اگه انقدر سریعه لابد تو کمتر از 1 ساعت هم تموم میشه؟؟ تو این ورد اسپید ، ترایب هم هست؟؟:18: