بنظرم اول دیمیتری رو بکشید بهتره چون کتی کار خاصی نمیکنه... تازه بعد از اینکه رومن بمیره باهاتون قطع رابطه میکنه.نقل قول:
Printable View
بنظرم اول دیمیتری رو بکشید بهتره چون کتی کار خاصی نمیکنه... تازه بعد از اینکه رومن بمیره باهاتون قطع رابطه میکنه.نقل قول:
بابا من كه نتونستم ديميتري ناجنس رو بكشم بخدا تمام تلاشمو كردم با بيشترين سرعت هم رفتم سوار قايق هم شدم و به هليكوبتر جيكوب هم رسيدم اما تا سوار هليكوبتر ميشم لامذهب بازي زيرنويس ميكنه ديميتري جيم زد! بابا يه خورده مهلت بده فكر كردي ما جت هستيم ? اصلا محاله بشه اين مرحله رو رد كرد تازه بشه رد هم بكني ارزش نداره وقتتو ساعتها براش تلف كني الا كد تقلبي باشه بزني تا ديميتري هلاك بشه بي همه كس من كه نميدونم اين بازي كد تقلب داره يا نه كسي اطلاع داشت منو خبر كنه ضمنا مسير سيوهاي بازي براي ويندوز xp رو هم ميخوام
راستي به غير از سلاحهايي كه توي اسلحه فروشي هست اسلحه بدرد بخور ديكه اي هم توي بازي هست مثل ام 16 نارنجك اندار البته توي بازي ام 16 بدون نارنجك انداز هست شنيدم يه كدي هست بزني تانك هم بهت ميده راسته? البته يادم نيست شايد تانك توي نسخه قبلي بازي بود من شنيدم راست و دروغشو نميدونم يه سوال ديكه: اين هليكوبترهاي مسلسل دار نظامي رو كجا ميشه بدست آورد
كمك كنيد ديميتري دمارمو درآورد به من مسكين كمك كنيد ديميتري منو بدبخت كرد
اين اينفرنوس همون لمبوركينيه ?من كه يه بار بيشتر توي بازي رويتش نكردم اونم يكي باهام تماس كرفت نشونم داد
جاتون خالي يكي از اين دخترهاي كنار خيابوني رو سوار كردم بردم ته يه بنبست داخل ماشين يه حال حسابي به نيكو داد البته از روي لباس نه نيكو لباسشو در مياره نه دختره فقط اداشو در ميارن كساني كه هنوز دختر سوار نكردن ميتونن اونه به يه جاي خلوت مثل بنبست ببرن و وقتي بالاي صحفه اومد E و اينتر رو بزنيد اونو بزنيدتا شروع بشه ميتونيد E رو بزنيد تا از سه نوع سرويس يكي رو انتخاب كنيد
برادارا
سیو100% + آموزش انتقال برای پچ 4 در ویندوز ایکس پی
و
ترینر asi. میخواستم .
کمک کنید دیگه
ممنون .
دوستان سلام
راستش من GTA باز نبودم و ابته نیستم . فقط همیشه در حد اینکه رو سیستمم نصب بوده باشه باهاش درگیر بودم . اما این سری که تو XBOX-360 یکی از دوستان بازی کردم خیلی باهاش حال کردم .
دیروز رفتم این بازی رو خریدم و نصب کردم ، اما متاسفانه Texture های بازی بالا نمیاد ، حتی تو حالت مینیموم هم که همه چی رو پائین قرار دادم باز هم لود نمیشه و تقریبا 20 تا 30 ثانیه طول میکشه تا خیابون ها و ساختمونها و اینها بالا بیان .
حالا درخواست کمک :
1. اگه می تونید لطفا راهنماییم کنید .
2. اگر تاپیکی مربوط به حل مشکلات هست لینکش رو زحمت بکشید چون سرچ می کنم جواب نمی گیرم .
توضیحات :
سیستم رو رو حالت پایین ترین گرافیک تنظیم کردم . درایور کارت گرافیک رو. پاک کردم و دوباره نصب کردم ( به همون صورت که راک استار بیانیه افاضات فرموده بودن )
بعد هم اینکه نمیدونم آخرین پچ ها نصب هست یا نه . فقط چهارتا DVD هست که کرک هم اتوماتیک نصب می کنه ، یعنی در حقیقت نسخه کرک شده رو لود می کنه .
سیستم من :
CPU:INTEL E6550 2.4
RAM:1GIG 1066
VGA : Geforce 9600 512 , 256 pin
ممنونم
رمت كمه حداقل دوتاش كن بقيه شون خوبه
نقل قول:
من که تمومش کردم یه هفته ای میشه..... کتی مرد.....
FOURTH RETURN !!! چه خبرته ؟ چرا همش پشت سر هم پست میدی؟!!!! 5 تا پشت سر هم پست
دادی!!!!!
آقا من كدهاي تقلب بازي رو جستم اما اون كدي كه ميخواستم توشون نبود من يه كد براي كشتن دشمنام مثل ديميتري كه دمارمو درآورده ميخوام يا يه كد كه يك مرحله رو برات رد كنه
آقا Lamborgini از كجا بدست بيارم? من يه بار بيشتر نديدمش كد تقلبي هم كه اين خودرو رو جلوت سبز كنه نجستم
لامبورگینی که نداره!!!ولی این رمزها رو کامل گذاشتم ببین به کارت میاد.
رمز های Grand Theft Auto IV:
رمز ها رو در موبایل نیکو وارد کن:
پول-خون-تعمیر ماشین:4825550100
اسلحه نوع اول:4865550100
اسلحه نوع دوم:4865550150
بالا رفتن درجه پلیس:2675550100
پایین رفتن درجه پلیس:2675550150
ماشین ها:
APH:3595550100 - COGNOSCENTI:2275550142 - COMET:2275550175 - BUFALO:2275550100 - JET MAX:9385550100 - NRG-900:6255500100 - SANCHEZ:6255500150 - SUPER GT:227550168 - TURISMO:2275550147 - VDW:4685550100
سلام بچه ها
من تازه IV رو گرفتم ولی وقتی می خوام سیو کنم میرم دم تختم و E رو می زنم میره تو قسمت لایو و ان لاین این جور چیزا ولی سیو رو نمی اره تا من سیو کنم
کمکم کنید
همچین کدی وجود نداره...نقل قول:
شما باید یه پروفایل بسازید توی لایو...نقل قول: