واقعا؟؟؟؟؟؟:n19:نقل قول:
خداکنه که همینجوری باشه...
Printable View
واقعا؟؟؟؟؟؟:n19:نقل قول:
خداکنه که همینجوری باشه...
احتمالن بخاطر MMR باشه -Match Making Ratio-.
هر بار که میبری این امتیاز زیاد میشه و هر بار که میبازی کم میشه. مقدار LP بعد از هر برد و باخت با این مشخص میشه!
اگه یکم بیشتر ببری و کمتر ببازی, LP بیشتری میگیری
اطلاعات بیشتر در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز با yi 365 تا زدم :n02:نقل قول:
-- نه بابا
من اصلا این چمپ رو ندارم :n13:
پس نگیرش چو بازی باهاش کار هرکسی نیست :n02:نقل قول:
من تو 50 دقیقه 399 تا فارم داشتم (Ashe + Huricane) ولی خوب مهم 20 دقیقه اوله که بیشتر از 50 تا نتونستم.
حالا اگه کسی با یه نفر که diamond هست بره رنک تو گرفتن lp point تاثیر داره ؟؟:n16:نقل قول:
من تو 20 دقیقه 150تا با رنگار میتونم جمع بکنم abilityهاش جون میده واسه فارم :n02:نقل قول:
بله تاثیر داره فقط هم lp ازتون کم میشه هیچ موقع اضافه نمیکنهنقل قول:
چون هم باعث باخت خودت میشی هم اون بدبخت:n08:
چه ربطی داره:n13: مگه بازیکن بودن به elo هست ؟؟نقل قول:
:n02:نقل قول:
پس elo واسه چیه؟؟
درسته چندوقته نبودم ولی خبر دارم چیا میگفتید
نقل قول:
راس میگه این دوستمون اصلا ملاک برنز یا چلنجر بودن نیست من به دیاموند 1 بازی با رنگار یاد دادم با این که خودم برنز 3 هستم باور نمیکنید این شما اینم hm741 شاهد ازش بپرسید gl&hf چیکار میکنه با رنگار :n02:
نقل قول:
آی گل گفتی، هیچ ربطی به برونز و دیاموند نداره نوب نوبه ممکنه شانسی رفته باشه بالا (10 win اول) ولی اون بالا حال می کنه دیگه یه بدبختی هم مثل منو شما این پایین داره جز میزنه. تنها راه بردن زیاد تو ranked اینه که تیم 5 تایی داشته باشین با تیم برین تو بازی مثل این دختر ژاپنیه hafu که کلا تیمی بازی می کنه.
راستی ID من ali parlous تو west اگه west هستی ادد کن منو.
:n08:نقل قول:
هر کی دوست داش لیگشو UP کنم ایدیه بندرو ادد کنه اینوایتم کنه کارش به هیچی نباشه ..
قیمت ها :
Silver V : Sharj Irancel 10 tomani
Gold V : 50 hezar toman variz shomare hesab
Diamond V : 60 hezar variz
با تشکر:n16:
================================================== =======================================نقل قول:
می دونی چرا با 300 تا win هنوز تو Bronze ام؟ همیشه به خاطر یه تیم نوب یا afk یا troll ، هر بازی هم که می برم خودم با دست های خودم می برم.
هر کی تو bronze نوب نیست که. این رو بعدا خواهی فهمید.
یعنی دارم اینا را می خونم از بس خندیدم نفسم بالا نمیاد
بچـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــه ها چرا جووگیر میشید؟؟من خودم برنزم و میدونم چه خبره ولی دایمـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــوند و برنز زمین تا آسمون فرق داره
کسانی را دیدم که من بهشون می گفتم کی دایموند میشی می خندیدند میگفتند دایموند الکی نیست
رنگار دیدم قبل این که دقیقه 15 بازی تموم بشه 15 تا کیل داره 300 تا فارم اون نه جلوی نوب بعد بهش میگم تو خدای رنگاری می خنده میگه رنگار باز ندیدی
بعد دوست عزیزمون میگه من به دایموند رنگار یاد دادم...
یه جمله میگم درباره این مسئله همیشه یادتون باشه:
شخصی که دایموند است با همه چمپ ها دایموند نشده بلکه با چمپ هایی که استعداد داره دایموند شده
حدیث بود در نوع خودش:n08:
عجـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــب