دوستان قرار ما اين بود كه در هر پست 10 تا سوال بيشتر نپرسيد . دوست نداريد رعايت كنيد؟
ممنون
تيم هدايت صندلي داغ ....
Printable View
دوستان قرار ما اين بود كه در هر پست 10 تا سوال بيشتر نپرسيد . دوست نداريد رعايت كنيد؟
ممنون
تيم هدايت صندلي داغ ....
نقل قول:سلام.....نقل قول:
بهروز جان این چه حرفیه؟ پس آقا امیر شما پستتو ویرایش کن، 10 تاشو تو یه پست دیگه بفرست! پست سر هم!
سخت گرفتن هم قاعده ای داره واسه خودش.......:46: همینطوری نیست:20:
-----------
متاسفانه سوالی به ذهنم نمیاد که از صندلی نشین عزیز بپرسم و پستمو از بیهودگی در بیارم :laughing:
سلام
1-آقای مفیدی تا حالا با کسی دعوا کردید( زدید یا خوردید)
2-شده توی کلاس با کسی لج بشید و اونو بندازید
3- شده کسی رو به خاطر شلوغی از کلاس اخراج کنید
4-شده کسی با پرسیدن سوالات متداول شما رو ضایع کنه
5- شده سر کلاس سوالی رو به کلی اشتباه حل کنید
ممنون
تا حالا خواستيد به تهران مهاجرت کنيد؟
به نظرتون تهران چی داره که زنجان نداره؟
دوست داشتيد هیئت علمی دانشگاه شريف بوديد؟
Payan
1- به نظر من رياضيات دو بخش داره يكي حقيقي يكي موهومي (ببخشيد سطح پايين حرف مي زنما) بخش حقيقي اونيه كه ملموسه مثلا دو دوتا ميشه چهارتا كه كاملا قابل دركه اما بخش ديگه موهوميه مثلا راديكال منفي يك را i تعريف كرده و شاخه ي گسترده ايي از علم رياضي پايه گذاري ميشه در حالي كه اصلا براي بشر(حداقل خود من )مفهومي نداره حالا اگه ممكنه در مورد اين بخش موهومي رياضي توضيح بفرماييد.
نگران نباشید، این سوال فقط شما نیست، حتی بسیاری از دانشجویان ریاضی محض هم این سوال را می کنن و کاملا هم حق دارن. این مطلب که رادیکال منفی یک بی معنیه، کاملا درسته و هیچ «ریاضیدانی» هم این رو انکار نمی کنه!! نمی دونم، کی به شما گفته که بر اساس این مطلب بی مفهوم، «شاخه ي گسترده اي از علم رياضي پايه گذاري ميشه»!!! این کلمه ی «موهومی» هم به قول «اریک تمپل بل» مولف کتاب زیبا و معروف «ریاضیدانان نامی»، یکی از آفات و بلاهای جبره. ای کاش از همون ابتدا این کلمه رو به کار نمی بردن. ببینید دو تعریف برای عدد مختلط i وجود دارد یکی جبری و دیگری هندسی. بنده تعبیر هندسی رو که ساده تره براتون عرض می کنم: اگر a عددی حقیقی باشه، منظور از i*a دوران a به اندازه ی 90 درجه حول مبدا مختصات و در جهت خلاف عقربه های ساعته. پس با ضرب a در i به نقطه ای روی محور y ها می رسیم با عرض a . حالا منظور از (i*(i*a دوران نقطه ی جدید به اندازه ی 90 درجه حول مبدا مختصات و در جهت خلاف عقربه های ساعته. پس با ضرب i در i*a به a- می رسیم. به طور خلاصه با ضرب i*i در a به a- می رسیم. برای همین i به توان دو مثل منفی یک عمل می کنه و لذا بعضی از ریاضیدانها i به توان دو رو همون منفی یک در نظر می گیرن و رادیکال منفی یک رو همون دوران به اندازه ی 90 درجه حول مبدا مختصات و در جهت خلاف عقربه های ساعت تعریف می کنن.
توجه کنید که این عبارت شما که «به نظر من رياضيات دو بخش داره يكي حقيقي يكي موهومي » نظر درستی نیست. اگر باز هم سوال داشتید خدمتتان هستم.
2-اينو شنيديد اگه يوناني ها بلد بودند اعداد رو به صورت ايرانيها بنويسن علم چند هزار سال جلو مي افتاد؟نظرتون چيه؟
این نظر رو نشنیدم، اما اگر سیستم عدد نویسی حاضر، که ابداع اون مال هندیها و پیشرفت اون مال مسلموناس، زودتر کشف شده بود و در جهان گسترش پیدا می کرد، علم مطمئناً جلوتر از این بود.
3-چرا بشر مبناي ده دهي رو انتخاب كرد؟
چون ما ده تا انگشت داریم.
به نظرتون ميشد انتخاب بهتري داشته باشه؟
شاید
4-چرا ميگن هشتش گرو نهشه؟
سوالتون از اینجا بپرسین: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5-مي تونيد سه تا ضرب المثل ديگه بگيد كه يه جورايي به رياضي ربط داشته باشه؟الان فقط يكي ديگه تو ذهن خودم هست
در اینجا بگردید پیدا می کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5-به نظرتون نتيجه ي حاصل از تفريق دو عدد روي كف دست چيز خاصي رو مي خواد بگه؟
فکر نمی کنم.
6-عدد مقدس؟شما خودتون چه عددي رو مي پسنديد؟
قبلاً هم عرض کردم، همه ی اعداد رو دوست دارم.
7-به دانش آموزاتون تكليف زياد مي ديد؟چرا آره جرا نه؟
در اکثر کلاسها فقط تمرینات کتاب رو ازشون می خوام و بس.
8-خودتون تا به حال رابطه ايي فرمولي چيزي كشف كرديد؟
بله اما اینجا نمیشه دربارش توضیح داد.
9-در تربيت فرزندانتون چه چيزايي براي شما اصله؟
آموزه های ناب دینی
10-نظرتون رو هم در مورد اين كلمات و اشخاص بفرماييد
كلمات:
-حد ندارد
چه بد!
-عدد موهومي
در بالا توضیح دادم.
-دترمينان برابر صفر
وارون ناپذیری
-راديكال دو
اولین عدد اصمی که کشف شد
-عدد اول
اتمهای اعداد طبیعی
-تانژانت 90
بی نهایت مثبت
-پي
عددی زیبا و پر رمز و راز
اشخاص:
-اسكندر مقدوني
ولع جهانگشایی
-اميركبير
مرد پرافتخار تاریخ ایران
-چنگيز خان مغول
قدرت و خون
-خواجه رشيدالدين
خواجه ی شهید، رشيدالدين فضل الله همداني وزیر با تدبیر دو سلطان از سلاطین ایلخانی مغول (غازان خان و محمد خدابنده) و مولف کتاب جامع التواریخ
-صدام
مغرور جاهل و قاتل
-بوعلي سينا
نابغه ای کم نظیر
-بوش
دیوانه ای عاقل نما
-خيام
ریاضیدانی شاعر
13 تیر 1386
1. بزرگترين مشكل(منظور مسئله اثبات نشده نيست) حال حاضر جهان رياضي و پيش روي رياضيدانان رو چه مي دونيد(مثلاً كمبود دانشمند و...)
2.چه طور به معنويت رسيديد شمايي كه با جبر و حساب و احكام مطلق سر و كار داريد براي مثال چرا به وجود حضرت مهدي معتقديد؟
3.اين سخن تا چه حد درست است؟خداوند براي اداره جهان تاس نمي ريزد(اداره امور توسط خداوند بر اساس احتمالات)
4.آيا اگر در كشور ديگري كه مذهب،فرهنگ و اجتماع متفاوتي داشت(فضاي ذهني) باز هم به اسلام مي گرويديد؟(لطفاً حتماً جواب صحيح بديد)
5.جدا از تربيت درست فرزندان و به اصطلاح اسلام مدار با توجه به واقعيت جامعه ما سعي مي كنيد خانواده تون رو محدود كنيد يا اينكه به خودشون اجازه تصميم گيري مي ديد؟
6.فكر نمي كنيد اگر در خارج از كشور تحصيل مي كرديد مي تونستيد بيشتر پيشرفت كنيد(جدا از تعصب و ناسيوناليسم) و حتي بعد مي تونستيد به كشور برگرديد و بهتر خدمت كنيد؟اصلاً به چنين موضوعي فكر نكرده ايد؟
7.آيا شده در طول دوران تدريس كسي به وسيله شما به اين رشته علاقمند بشه؟(مطمئناً منظورم علاقه اي متفاوته)
با سپاس
دقیقا همین مساله بود. من مدتها رو این مساله فکر کردم و به یه نتایجی هم رسیدم اما وقتی بیشتر فکر میکردم میدیدم همیشه یه جاش میلنگه یعنی نمیشه 100% گفت به خاطر این اینجوری میشه. چرا نمیشه این مساله رو اثبات کرد ؟ غیرممکنه ؟نقل قول:
mir@
1. در خودتون صفتی، رفتاری، خصوصیتی چیزی سراغ دارید که ناشی از سر و کار داشتن زیاد با ریاضی باشه؟ حالا بد یا خوب؟
الف) وسواس عجیبی در استفاده از وقت دارم چرا که در غیر این صورت به کارهای علمیم نمی رسم. ببینید بنده به عنوان یک معلم کوچک، باید به خیلی از کارها برسم: تدریس و مطالعه قبل از کلاس (که این دو جزو شغل بنده است و نمی تونم ترکشون کنم)، انجام کارهای تحقیقاتی (که علاقه ی اصلی منه و لازمه برای اون کلی این در و اون در بزنم یا حتی گاهی مسافرت کنم)، کارهای منزل مانند: کمک به همسرم در کارهای خانه و تهیه مایحتاج خانواده، رسیدگی به کارهای فرزندانم مانند امور درسی و تربیتی شون، بازی با بچه ها، بیرون بردنشون و ... (که این کارها رو به عنوان پدر خانواده نمی تونم ترک کنم) و امورات شخصی (که برام بسیار مهمه و برای پیشرفت اخلاقیم لازم) و دید و بازدیدهای معمول از خانواده ی خودم و همسرم. خوب برای رسیدن به همه اینها احتیاج به یک برنامه ریزی سفت و سخت دارم.
ب) در پذیرفتن یک عقیده یا یک شایعه یا یک تحلیل سیاسی و فرهنگی به شدت محطاطم (و این شاید جزو نقائص اخلاقی بنده باشه). تا دلیل منطقی، درست و واضحی از طرف مقابل نشنوم حرفش را قبول نمی کنم. البته نه اینکه وارد جدال با طرف مقابل شم. جوابش رو نمی دم اما حرفش را هم نمی پذیرم. (در جمع دوستان و همکاران دوست دارم بیشتر بشنوم و چیز یاد بگیرم تا حرف بزنم واظهار فضل کنم و سر مردم رو بیخودی درد بیارم.)
ج) در کارهای مدیریتی به شدت اعتقاد به انسجام فکری و برنامه ای هستم. اگر انجام کاری، حال شخصی یا گروهی به بنده واگذار شود، برای آن ساعتها وقت می گذارم و برایش برنامه ریزی می کنم. (یکی از فامیلهای نزدیکم به ما می گفت بهتر است نام یکی از بچه هایتان را «برنامه ریزی» بگذارید. بنده های خدا از دست بنده کلافه شده اند!!)
2. این فراکتال رو میشه یه توضیح مختصر بدید چیه؟
فراکتال (برخال) یه واژه ی یونانی به معنای سنگی با شکستگی های نامنظمه و به شیئی فرکتال می گن که اولا خود متشابه باشه یعنی هر تکه شو که برداری و بزرگ کنی مانند خودش بشه، و ثانیاً بعد آن هم صحیح نباشه یعنی یک بعدی، دو بعدی، سه بعدی و ... نباشه. در واقع فرکتالها با تکرار یک قانون غیر خطی ساده ایجاد میشن.
اون عکسی که روی جلد به نظرم هندسه 2 بود چی رو نشون میداد؟ کاربردش چیه؟
یک اسب دریایی. این فرکتال یکی از اعضاء مجموعه فرکتالهای مندلبرات، موسس هندسه ی فرکتالها ست. فرکتالها غیر از اهمیت زیادشون در خود ریاضیات (معادلات دیفرانسیل غیر خطی) کاربردهای زیادی در پزشکی، مدل بندی پدیده های پیچیده ی طبیعت (مانند طوفانها و شریط نامساعد جوی، وضع آب و هوا و پیش بینی بارندگی)، ذخیره سازی فایلهای تصویری، بهینه سازی مدارهای کامپیوتری و حتی جلوه های ویژه در سینما دارن.
3. برای قدردانی از خانم والده و همسرتون در روز زن چه خواهید کرد؟
قبلا به مشابه این سوال جواب دادم.
4. ریاضیدانان خیلی بزرگ مثل گاوس و نیوتن به نظرتون چند درصد همت و پشتکار وافر داشتند، چند درصد استعداد خدادادی؟
به قول ادیسون 99 درصد عرق ریختن و 1 درصد الهام (و استعداد خدادادی). خیلی ها مستعد و نابغه هستن اما گاوس و نیوتن نمی شن.
5. در مورد معجزه ریاضی قرآن از دیدگاه ریاضیات پیشرفته تحقیقی، مطالعه ای چیزی داشته اید؟ مثلاً اخیراً من جایی خوندم که به نحو جالبی توضیح داده بود که آیات قرآن چه تطابق جالبی با نظریه نسبیت زمان اینشتین دارند.
در این موضوع مطلب زیاد دیدم. اما شخصاً به این چیزا معتقد نیستم. قبلا مفصلا در این باره صحبت کردم که با ریاضیات این چیزا ثابت نمی شه. از طرف دیگه این تطابقی که می فرمایید، به معنای اثبات حقانیت قرآن نیست. ممکنه سالها بعد مانند هر نظریه ی بشری، نظریه نسبیت هم کنار گذاشته یا کاملتر بشه. در اینصورت باید قران رو هم کنار بگذاریم یا ناقص بدونیم؟!
6. اگر دانش آموزی رو سر جلسه امتحان در حال تقلب ببینید چه برخوردی باهاش می کنید؟ با دانشجوی متقلب چطور؟
نسبت به تقلب شدیداً حساسم. اگر ببینم ابتدا تذکر می دم و اگر باز هم تکرار شد، باهاش شدیداً برخورد می کنم.
7. چند مسئله ریاضی حل نشده معروف وجود داره که بالاخره توسط یک ایرانی به جواب رسیده باشه؟
تعدادش را نمی دونم، اما خیلی کمه!!
چرا ایرانی ها که معروفه انقدر باهوشند، خیلی در زمینه ریاضیات جدید موثر نیستند؟ یا لااقل اصلاً معروف نیستند.
دوست عزیز داستانش مفصله. ریاضیات جدید در خارج از ایران متولد شد و در اونموقع هم ایران تحت سلطه ی حکام نالایقی بود که پول بیت المال رو برای بیت الخلا (با عرض معذرت) می خواستن نه برای پیشرفت و آبادانی کشور. اکثریت مردم و حتی دانشمندان ایران هم چیز زیادی از ریاضیات جز حساب و هندسه ی خیلی ساده چیزی نمی دونستن. در حالیکه اروپا با سرعت برق در بسیاری از شاخه های ریاضی پیشرفت می کرد ما در مدارسمون (زیرا اون موقع دانشگاهی هم نبود) قضیه ی فیثاغورس رو اثبات می کردیم. فاصله ی علمی اونها با ما حداقل دویست ساله و این فاصله پر نمی شه مگر با تلاش و کوشش مداوم و پیدا کردن یک راه میانبر برای کمتر کردن آن.
8. اگر به یک مسئله حل نشدنی برخورد کنید، چقدر حاضرید روش وقت بگذارید؟ چه موقع بالاخره تصمیم به تسلیم شدن میگیرید؟
اگر احساس کنم می تونم مساله ای رو حل کنم، به این راحتی دست از سرش بر نمی دارم و حتی موقع قدم زدن هم روش فکر می کنم. اما قبل از اینکه شروع به حل اون کنم (منظورم مسائل تحقیقاتیه نه مسائل مقدماتی) با اساتید فن مشورت میکنم و بعد اگر لازم بود، مشغولش می شم. خاطره ی جالبی هم در این زمینه دارم: روزی یکی از اساتید بزرگوارم سر کلاس فرمودن که فلان مساله یک راه حل کوهمولوژیکی داره اما تا حالا راهی با استفاده از نظریه گروهها برای اون پیدا نشده. بنده هم درست دو سال تمام روی اون کار کردم و بالاخره حلش کردم. اما بعداً متوجه شدنم که حدود 20 سال پیش ریاضیدانی اروپایی - آنهم بسیار شبیه روش بنده - این مساله رو حل کرده!!
9. به نظرتون سخت ترین زیرشاخه ریاضی کدومه؟ شاید سوال خیلی کلی و نامفهوم باشه ولی بالاخره یک مبحث ریاضی هست که مسئله های حل نشده اش بیشتره.
سخت ترین شاخه ی ریاضیات شاخه ایه که به اون هندسه - توپولوژی می گن و قسمت اعظم کار اون روی منیفلدهای n بعدی است.
10. ورودی چه سالی به دانشگاه هستید؟
1369
کدوم دانشگاه؟
دانشگاه تبریز
رتبه تون چند شد؟
3129
ریاضی محض انتخاب چندمتون بود؟
دقیقا یادم نیست اما جرو 10 تای اول بود.
با علاقه انتخابش کردید یا بالاجبار؟
با علاقه، حتی یادمه اون موقع مسخره مون می کردن که این چه رشته ایه!!
11. به نظرتون سن مناسب برای ازدواج حدود چند سالگیه؟
نمی شه چیزی گفت، جوان باید به بلوغ جسمی، عقلی، اجتماعی و اقتصادی لازم برسه، در غیر این صورت معمولا ازدواج موفقی نخواهد داشت. شاید بشه حدودا 25 سالگی رو مناسب دونست.
عذر می خوام اینو میپرسم ولی میخواستم بدونم شما با همسر فعلیتون چطور آشنا شدید؟
یکی از دوستان معرفی کردن و رفتیم خواستگاری.
آیا ازدواج های سنتی رو که خانواده کسی رو پیدا کنند موفق تر می دونید یا اینکه طرفین خودشون با هم آشنا بشن ؟
هر کدوم معایب و محاسن خودشون رو دارن. در نهایت اگر خانواده کسی رو پیدا کنه یا خودش با کسی آشنا بشه، باید خود طرفین تصمیم بگیرن و کسی حق دخالت نداره.
12. به نظر شما، نظر شما رو عرض میکنما، لطفاً نظر خودتون رو بفرمایید و بنده رو به جای دیگه ارجاع ندید!! در مناقشه حاضر بین ایران و غرب، نهایتاً کدوم طرف باید کوتاه بیاد؟ البته شاید هم صلاح نباشه در این زمینه اظهار نظر کنید. هر جور مایلید.
صراحتا عرض می کنم، ایران به هیچ عنوان نباید کوتاه بیاد. دیگه دوران کوتاه آمدنها به سر اومده. به اندازه کافی کوتاه اومدیم. منتهی با تقویت قوه دفاعی و ایجاد دیپلماسی فعال بین المللی و با ایجاد تفرقه بین کشورهای طرف دعوا ، نباید اجازه بدیم غرب به فکر ماجراجویی و ضربه زدنهای سیاسی و احیاناً نظامی بیفته.
13. در مورد عدد آسمانی (ملکوتی، مقدس، ...)
(عدد یا نسبت طلایی) چیزی می دونید؟
آسمانی و ملکوتی و مقدس!! که چه عرض کنم اما این عدد طلایی خواص بسیار جالبی داره. ظاهرا اگر نسبت طول به عرض یک مستطیل عدد طلایی بشه، اون مستطیل خوش تیپ و خوشگلتر از مستطیلای دیگه اس. حتی این نسبت در فاصله ی بین اعضای بدن ما انسانها هم به کار رفته. حتی در خوشنویسی هم از آن استفاده می شه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
14. پدر علم ریاضیات کیه؟! پدر ریاضیات جدید کیه؟
به علت ماهیت فلسفی ریاضیات، به این سوالات به طور دقیق نمی شه جواب داد. شاید بشه گفت ریاضیدانان بزرگ و مشهور، فقط رشد دهنده ی آن هستن نه ایجاد کننده ی آن.
15. الآن که تابستونه شما هم تعطیلید؟
اگر منظور شما از تعطیلی، سر کلاس نرفتنه، بله تعطیلیم.
16. سالها قبل مطرح شده بود که شخصی یا گروهی تونستند عدد پی رو با 5000 رقم اعشار دقت محاسبه کنند. این کار چه اهمیتی داره؟
5000 رقم که سهله، خودتون الان می تونید، با استفاده ار میپل یا متمتیکا عدد پی رو تا چند صد هزار رقم اعشار به دست آورید. عدد پی زیباییهای آماری بسیار جالبی داره. یکی از اونها رو براتون عرض می کنم. عدد پی را تا 100 رقم درست حساب کنید و تعداد 0 ها، 1 ها، 2 ها،...و 9 ها یی رو که می بینید بشمرید. می بینید که تعداد اونها به یکدیگر نزدیکه. حال همین کار رو با 1000 رقم درست انجام دهید (البته می تونیم برای این کار یه برنامه بنویسیم). می بینید که تعداد به کار رفتن اعداد 0 تا 9 هر کدام حدودا 10 درصده. این رو اگر با تعداد رقمهای بیشتر هم انجام دهید، این 10 درصد ثابت می مونه و این واقعا جالبه که عدد پی با این بی نظمی که در بسط اعشاریش به ظاهر وجود داره، اینقدر منظم باشه. تا جایی که خبر دارم، تا حالا این نظم هنوز رسما اثبات نشده و در پرده ی ابهامه.
این رو هم خدمتتون عرض کنم که می شه از ارقام عدد پی یا دنباله ی فیبوناچی یا دنباله های DNA یا یک فرکتال و یا هر رشته ی عددی یا حروفی دیگر یک سنفونی ساخت.
انجام دادنش از چه لحاظ دشواره که انقدر تو بوق و کرنا کردند؟
مساله اینجاست که اگر بخواهید عدد پی رو تا یک میلیارد عدد درست حساب کنید رایانه های معمولی قادر به انجام آن نیستند و باید برنامه ای نوشت تا اینکار در کوتاهترین زمان ممکن انجام شه.
عدد پی دنیای عجیبی دارد و میشه ساعتها در باره ی اون صحبت کرد. اگر شد این کار را در انجمن ریاضیات انجام خواهیم داد، انشاءالله.
17. تا حالا شده یک قضیه معروف ریاضی اثبات شده باشه، بعدش بفهمند (مثلاً پس از سالها) بفهمند که اون اثبات یا اصلاً صورت قضیه اشتباه بوده؟
در قرن 18 و نوزده و اوایل قرن بیستم چون ریاضی بر شالوده ای محکم بنا نشده بود، چنین چیزایی زیاد اتفاق می افتاد اما هم اکنون بسیار کمتر شده.
18. شما تلاشی در جهت اثبات حدس گلدباخ انجام دادید؟
نه، در حد توان من و امثال من نیست.
هنوز اون جایزه چند صد هزار دلاریش پابرجاس؟
بله
آخه 7-8 سال پیش معلم فیزیک سال سوم دبیرستان ما یه روز اومد سر کلاس و به اون شخصی که در نیمکت جلو نشسته بود گفت زود باش یه کاغذ بهم بده میخوام اینو اثبات کنم، یه میلیون دلار جایزه داره. حالا سر کلاسی که باید درس بده. تو دلم گفتم آخه بابا، کار هر بز نیست خرمن کوفتن، تو رو چه به این کارا.... یارو فکر کرده به همین کشکیه.این یه داستان شد خودش.
از اینگونه افراد در تاریخ ریاضیات بسیار می توان یافت.
19. موسیقی رو حرام میدونید که اهلش نیستید یا به نظرتون اتلاف وقته؟ موقع کار به نظرتون خوب نیست یه چیز آرومی هم پخش بشه؟
بنده نگفتم، اهل موسیقی نیستم، گفتم به معنای مرسوم آن نیستم. نه مانند متعصبین خشک مقدس مریض، آن را حرام مطلق و نه کار تخصصی وعلمی روی آنرا اتلاف وقت می دانم. حقیر به لطف خدا در زمینه ی دستگاههای موسیقی ایرانی و عربی اطلاعات نسبتا خوبی دارم ،چرا که برای یکی از کارهای علمی به آنها نیازمندم، به ویژه به دستگاههای اصفهان، دشتی، بیات ترک، شور و همایون علاقه بسیاری دارم و فکر می کنم مفاهیم عالی عرفانی و معنوی اشعار شاعران را می توان با این دستگاهها بسیار خوب به شنوندگان القاء کرد، اما اعتقادی به این مطلب که تنها راه آرامش خاطر، گوش دادن به موسیقی است، ندارم، آنهم موسیقی های پر سروصدایی که قطعا آرامش روانی طرف را هم از او می گیرند. حالا اگر شما صدای آبشار و نهر آب و رودخانه و دریا و پرندگان دشت و صحرا را موسیقی می دانید؛ چرا بنده به شدت اهل موسیقی هستم و اگر شنیدن الحان زیبای قرآنی را که از حنجره ی اساتید بزرگی همچون عبدالباسط، مصطفی اسماعیل و منشاوی بیرون می آید، موسیقی می دانید، بله بنده به شدت به موسیقی وابسته ام.
20. تا حالا تو خیابون دعواتون شده؟
بله، اما به ضد و خورد نینجامید.
بالاخره بعضی ها فقط منطق زور حالیشونه دیگه. متاسفانه باید برای این جور مواقع هم آماده بود.
همواره آماده ام، منتهی برای کتک خوردن!!!
14 تیر 1386
AaVaA
نظرتون راجع به دانشگاه بين المللی امام خمينی چيه؟
یکی از دانشگاههای خوب کشوره
تا حالا بهتون پيشنهاد دادن؟
نه (میشه بفرمایید از بین اینهمه دانشگاه چطور این دانشگاه رو ذکر کردید، آیا اونجا درس می خونید؟)
دانشجوهاتون چی صداتون ميکنن؟
همونی که همه ی دانشجوها می گن!!
ميدونيد پشت سرتون چيا ميگن؟
اهمیتی نداره
هيئت علمی هستين؟
نه، بنده یک معلم جزء در آموزش و پرورش هستم.
14 تیر 1386
behnam karami
1-آقای مفیدی تا حالا با کسی دعوا کردید( زدید یا خوردید)
قبلا به این سوال جواب دادم
2-شده توی کلاس با کسی لج بشید و اونو بندازید
نه، به هیچ وجه
3- شده کسی رو به خاطر شلوغی از کلاس اخراج کنید
یادم نمی آد
4-شده کسی با پرسیدن سوالات متداول شما رو ضایع کنه
بنده استاد ضایع کردنم!! اما چند بار خودم هم در دام ضایع کنندگان گرفتار شدم!!!
5- شده سر کلاس سوالی رو به کلی اشتباه حل کنید
بله
14 تیر 1386