من از روش تونلینگ استفاده میکنم.نقل قول:
که اول به یک سرور و بعد به سرور اصلی وصل میشم.
Printable View
من از روش تونلینگ استفاده میکنم.نقل قول:
که اول به یک سرور و بعد به سرور اصلی وصل میشم.
از کجا میتونیم قدرت سیگنال و و سرعت و دریافت و ارسال دانلود و آپلود خودمون تو این سایته که ادمین میزنیم میریم تو ببینیم ؟
چجوری میتونیم به خوده ویندوز یزان پینگونو ببینیم ؟
پینگ از چند تا چند خوبه برای آنلاین بازی کردن ؟
آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این صفحه که ادمین میزنیم برای من اینجوری انقدر جدید نیست انگار قدیمی تره و نوار تولبارا بالاست چجوری اینجوری کردین ؟
ممنون
من تازه از وايمكس استفاده مي كنم .ميخواستم بدونم راهي براي خاموش كردن مودم ايندور به غير از كشيدن از برق وجود داره؟كشيدن مكرر از برق باعث اسيب به مودم نمي شود؟كليد ريست براي چيست؟
admin admin دیفالت هست , زیر مودم هم نوشته و معمولا با user user هم میشه وصل شد که گزینه های کمتری دارهنقل قول:
سیگنال اگه روی 35 ثابت باشه نه ولی اگه مداوم نوسان داشته باشه به صفر برسه و زیاد بشه اونوقت آره روی سرعت تاثیر دارهنقل قول:
یک روش هایی برای تقویت سیگنال موبایل و وایمکس داخل ساختمان هست ، سر فرصت میزارم.
اینجا تهران است، الان که ما رد شدیم :دینقل قول:
توی status بخش Wimax چک کنید. سیگنال (قدرت و کیفیت فرکانس و دان و آپ هست)نقل قول:
درست سوال دوم رو نفهمیدم ولی اگه منظورتون پینگ هست داخل command دستور ping و جلوش Ip مورد نظرتون رو بزنید.
DNS های معروف مثل 4.2.2.4 و 8.8.8.8 برای مقایسه خوبه
برای سرور خارجی زیر 200 خوبه و 300 بد نیست.(برای بازی)
داخلی هم زیر 30 خوبه و زیر 50 بد نیست.
من که مودم خودم این BM631a(کله قند) هست (هم اکنون البته) و این صفحه رو هم با IP SCAN پیدا کردم (قربانی :دی)
ولی خوب این مدل Wifi هست و Frame-ware اش هم ندیدم ولی خوب شما به آخرین ورژن آپدیت کن همین شکل میشه.
پس چرا واسه من کار نمیکنه؟:41:نقل قول:
یعنی ممکنه از سیستمم باشه؟
متاسفانه چنروزه قطعه و چن روزم هس که کارم بش گیر کرده
کسی از این اکانت رایگانا یا تستیا سراغ نداره حداقل با اون تست کنم ببینم مشکل از کجاس؟
دوستان جمعه ها رایگان هست؟
دوستان آیا از ساعت 2 تا 8 صبح دانلود رایگانه؟ نیازی هست که مودم رو یکبار از برق بکشیم؟ یا خود به خود سیستم رایگان ثبت میکنه؟ و اینکه از برق کشیدن مودم مشکلی ایجاد نمیکنه؟
از کجا فریمورش رو دریافت کنم؟نقل قول:
دوستان من 128 با حجم 4 گیگ دارم ولی لامصب 3.2 گیگ حجم دانلودم بعد از کمتر از 15 روز تموم شد!! :( فکر نمیکردم به این زودی تموم بشه (تازه مبین نت گرفتم) عادیه این؟؟ همین الان که 15 روز تا انتهای این دوره ام مونده فکر کنم باید دو گیگ دیگه بگیرم (یعنی 12000 تومن) . یه سوال دیگه اینکه برای گرفتن حجم بیشتر از طریق عابر بانک میتونم اقدام کنم؟؟ چطوری؟
دوست عزیز بهتره به جای افزایش شارژ طرحتون را تمدید کنید که هم از لحاط قیمت به صرفه تره و هم تا یکماه دیگه می تونید استفاده کنیدنقل قول:
الان (طرح R1102 سرعت 128 با 4 گیگ حجم) را زده 14 تومان که به خاطر 2 تومان بیشتر هم حجم و هم مدت زمان استفادتون 2 برابر می شه