سلامنقل قول:
برادر جواب سوال دومت رو نمیدونم گرفتی یا نه ولی کلا عرض میکنم چیزی به اسم تعرفه نامحدود بلند مدت نداریم همه اش محدوده
Printable View
سلامنقل قول:
برادر جواب سوال دومت رو نمیدونم گرفتی یا نه ولی کلا عرض میکنم چیزی به اسم تعرفه نامحدود بلند مدت نداریم همه اش محدوده
به نظر میرسه که به بخش ارجاع مشکل نمیشه امیدوار بود.
من این ماه نزدیک به 15 روز مسافرت بودم. فردای رسیدنم پیام اتمام ترافیک واسم اومد که شاخ در آوردم ناجور!!!
پیغام دادم به سیستم که داستان چیه باکلی توضیحات و تهدید و اینا. جوابی که دادن این بود :
نقل قول:
بر طرف شد
"مشترک گرامي،
جزييات کارکرد حساب وايمکس صحيح است شما مي توانيد ريز کارکرد حساب خود را از طريق کنترل حساب اينترنتي بخش خدمات مشترکين جزييات مصرف/تماس بررسي نماييد."
برای من هم این ماه زود تموم شد. اصلاً جدیداً فکر کنم دوبله کم میکنه. من چند روز تعرفه آزاد هم مصرف کردم توی کارکرد دوره که نگاه میکردم همینجوری الکی مگابایت مینداخت. پارس آنلاین هم اینطوریه خیلی زیاد زیاد کم میکنه. اینا هم فکر کنم اینطوری شدن جدیداً :2:نقل قول:
شش ماه پیش مودم زیر سقف و در یه جای تقریبا بسته 4 خط آنتن میداد، بعد یوهو دیگه آنتن نداد.
چهار ماه قبل کنار پنجره 4 خط آنتن میداد، بعد یوهو دیگه آنتن نداد.
دیروزم به طور کامل آنتنش رفت و حتی توی فضای کاملا آزاد هم دیگه آنتن نداره.
مودم خراب شده یا اینا هر روز دارن پوششون رو کمتر میکنن؟
====================
ویرایش:
بعد از اپگرید فریم ور مودم مشکل آنتن دهی حل شد ولی حالا با یوزرنیم و پسور admin , admin نمیتونم وارد تنظیمات مودم بشم!
میگه اشتباه وارد کردید
ممنون میشم کمکم کنید، مودمم اینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
==========
ویرایش: مشکل با ریست دستی مودم حل شد :دی
جالبه... چرا هیچ آپگریدی برای مودمهای فضای باز نیست؟
بچه ها من چند روز پیش یه نامه جور کردم واسه سرعت 512 براشون ارسال کردم به ایمیلشون بعد چند روز اس دادن که سرویس شما فعال شده وباید 21 هزار تومن پرداخت کنین حالا سرویسم الان 128 ماهیانست اگه بزارم بعد اینکه شارژم تموم شده سر ماه برای مهر شارژ کنم مشکلی پیش نمیاد در ضمن گفتند وصل شده هنوز سرویسم 128 یعنی از اول ماه وصل میشه؟
---------------------------------------------
سرویس ها رو هم(بالای 128) با کارت دانشجویی نمیدن حتما باید نامه از دانشگاه باشه یا معرفی نامه از شرکت ها و یا جواز کسب به اسم خود شخص که سرویس به اسمشه
دوستان یک سوال دارم. من تعرفه 512 ( 6 ماهه ) رو فعال کردم. این ماه ماه اولشه. میخواستم ببینم زنگ بزنم بهشون بگم که این تعرفه رو کنسل کنن و برگردم به حالت ماهیانه قبول می کنند ؟ اگه اصرار کنم چی ؟ :31:
یه سوال دیگه هم که دارم اینه که توی صفحه ecare ریز مصرف رو کجا میشه دید ؟ کارکرد دوره های قبل هست ولی اون ریز نیست :31: خیلی زیاد داره کم میکنه میخوام ببینم چه خبره :2:
یکی از کاربردهای مهم آی پی ایستا مربوط به وب مستر ها هست. این افراد با داشتن آی پی ایستا، این آی پی رو به عنوان تنها آی پی مجاز برای دسترسی به کنترل پنل هاست اعلام میکنن. در نتیجه هکرها نمیتونن به هاست سایت دسترسی پیدا کنن.نقل قول:
نمیشه به هیچ عنواننقل قول:
منم یه بار این کارو کردم !
سلام دوستان 3تا سوال:
1)این قضیه بروز رسانی مودم چیه؟اگه انجام بدیم چی میشه،ندیم چی میشه؟
2)من الان تعرفه آزاد هستم،گیگی 6تومن حساب میکنن یا 8تومن؟
3)مصرفم متوسط ماهی 1گیگ هست(بین 700ک تا 1.5گیگ) همین آزاد برای من بهترین گزینس یا طرح خاصی رو پیشنهاد میکنین؟
راستی این چند روزه تخفیف داره تا 70درصد/ آبادان و سبزوار هم ظاهرا وایمکسشون راه افتاده مبارکه