حدود ۹۰۰ تومن مدل Htz-424 pioneer.نقل قول:
مدل خوبی تو قیمت های پایینه.
کمی صبر کن و بودجه افزایش بده بعد اقدام به خرید کن.
Printable View
حدود ۹۰۰ تومن مدل Htz-424 pioneer.نقل قول:
مدل خوبی تو قیمت های پایینه.
کمی صبر کن و بودجه افزایش بده بعد اقدام به خرید کن.
دوستانی که پایونییر 727 دارن. به فریمور جدید آپدیت کردن؟ اجراش سریع تر شده؟ فریمور الان دستگاه من 55 هستش که کنترل یکم تاخیر داره. مثلا میخوای زیاد کنی بار اول نمیزنه، بار دوم میزنه. یا یدفه باهم زیاد میشه. برای شما هم قبلا اینطور بود؟ با آپدیت درست شد یا مشکل از کنترل هست؟
سلام
یه سیستم آمپلی 5.1 با باندهاش رو میخام بگیرم.
اولویت اول قیمت پایینه، هر چی کمتر بهتر.
با این شرایط چه آمپلی و چه باندهایی رو پیشنهاد میدید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط kindlinessangel
توی تاپیک های فای اگه اشتباه نکنم توی یک پست شماره فروشگاه های تهران رو گذاشتم اکثر برند هایی که گفتی موجود است البته تا اون موقع بود الآن نمیدونم اگه پیدا نکردی بگو دوباره شماره هاشون رو پیدا کنم برات بفرستم ...... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام متشکرم که راهنمایی کردید .
اگر امکان داره لطفآ همان شماره تلفن های فروشگاه های تهران را برام بفرستید . تو فروم پیدا نکردم .
میدونید قیمت مارانتز ٦٠٣ اینجا حدودا چند در میاد؟ تو سایت که ٧٠٠ دلار نوشته که باید اینجا حدود ٢.٥ میلیون بشه ! آیا به این قیمت نمیشه امپ و پلیر جدا خرید؟
خیلی ممنون
بچه ها من 727 رو از طریق ARC به tv وصل کردم الان یه مشکلی که هست بعضی وقتا که tv روشنه و میخوام از طریق سینما صدارو پخش کنم اون دو تا باند عقب صدا ندارن باره دیگه که روشن میکنی مشکل حل میشه در کل نظرتون چیه بیخیال ARC بشم یه کابل اپتیک برا انتقال صدا بگیرم؟؟؟
اگه زمان به عقب بر میگشت هیچوقت سینمای پایونیر نمیگرفتم دوستم یه مدل معمولی الجی داره سگش شرف اینو داره :n27:
یه نصیحت برادرانه اینکه مثل من اشتباه نکنین اگه قصد خرید سینما دارین حتما حتما حتما برین و از نزدیک صداشو بشنوین شاید سلیقه من بد باشه ولی من واقعا صدای اون مدل معمولی الجی رو خیلی بیشتر از این میپسندم
سلام.نقل قول:
قیمت پایین پکیج 1312xp Denon و یا Pioneer RS33
منکه زبونم مو در آورده از بس اینجا گفتم قبل از خرید حتما صدای سیستم مورد نظرتون بشنوین.نقل قول:
شما هم صدای هر دو سینما با یک فیلم یکسان تست کن.مطمئنم نظرت عوض میشه.
در مورد ARC اگر فیلمی از شبکه های تلویزون یا ورودی های دیگه hdmi متصل به تلویزیون استفاده می کنید صدا فقط استریو منتقل می شه و من هیچ تلویزیونی ندیدم صدای بیشتر از استریو پخش کنه مگر شبکه های تلویزون 5.1 باشند که تو ایران نداریم ویا اینکه فیلم از طریق USB تلویزیون پخش کنید( که برای این مورد هم در تلویزیون سامسونگ با توجه به دالبی یا DTS بودن فایل باید در منوی SPDIF تلویزیون هنگام پخش فیلم انتخاب شود؛ چه اپتیکال چه ARC)نقل قول:
برای تبدیل صدای استریو به 5.1 کافیه از منوی sound یکی از حالت های 5.1 یا دالبی را انتخاب کنید. پیشنهاد می کنم بلندگوها را هم با توجه به فاصله از مرکز نشستن تنظیم و همچنین بلندی ساب را به دلخواه تنظیم کنید.
ARC و اپتیکال متصل از تلویزون به سینما یک کار انجام می دهند و در واقع ARC حذف کننده سیم اضافی اپتیکال هست.
در مورد صدا هم دوستان اینجا هم همین نکته "اول گوش دادن بعد خرید" را هنگام پیشنهاد ذکر می کنند. که البته منم گوش نداده خریدم و راضیم!
تشکر.نقل قول:
اگه ممکنه حدود قیمت رو هم بفرمایید.
باند هم از با آمپلی هست یا باید جدا تهیه بشه؟
سلامنقل قول:
شما درست میگین اشتباه رو من خودم مرتکب شدم که ندیده خرید کردم برای دیدن فیلم واقعا صداش از تمام برندهای الجی . سامسونگ .سونی .. . بهتره
فقط تو موزیک زیاد راضی نیستم چون تو ماشینم یه سیستم حرفه ای (کامپونت های فوق العاده خوش صدا) دارم صدای سینما برام یه خورده بمه که هیچ تنظیمات بخوصوصی هم نداره
بازم میگم اشتباه از سلیقه مشکل پسنده منه که از یه سیستمی که اسمش با خودشه homet heater
انتظار یه سیستم موزیکال رو دارم