سلامنقل قول:
بله این قانون برای همه رشته ها هست
در مورد درصد ها هم من خودم با میانگین 20 درصد مدیریت بازرگانی قبول شدم ولی فکر کنم با توجه به سهمیتون شانس قبولی زیادی داشته باشید
Printable View
سلامنقل قول:
بله این قانون برای همه رشته ها هست
در مورد درصد ها هم من خودم با میانگین 20 درصد مدیریت بازرگانی قبول شدم ولی فکر کنم با توجه به سهمیتون شانس قبولی زیادی داشته باشید
سلام دوستان من اگه 8 واحد برای فارغ التحصیلی در تابستان داشته باشم آیا میشود این 8 واحد را به صورت 2 واحد کارآموزی +3واحد پروژه+1 واحد آزمایشگاه و( 2 واحد به صورت معرفی به استاد )تفسیر قرآن بردارم ؟ فقط خواهشا زود جواب بدید بدجور من گیر کردم ؟؟؟:n16:
سلام
من یه سوال داشتم اینکه من اگه این تابستان کاردانی م رو با 7 ترم تموم کنم چقدر فرصت دارم برای کارشناسی ؟؟ برا سربازی غیبت محسوب نمیشه اگه کارشناسی رو ترم بهمن برم ؟؟
متولد 3/72 هم هستم
دوستان سايت باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد
يك ماه هست واسم باز نميشه !
bpj.ir
سايتش عوض شده يا خرابه كلا ؟؟
دوستان یه سوال
من ترم آینده ترم 7 میشم و 50 واحد دیگه دارم،اگه ترم آینده رو 20 واحد بگیرم 30 واحد دیگه برام میمونه،امکانش هست ترم بعدش(ترم 8) 24 واحد بگیرم و 6واحد معرفی به استاد تابستون سال دیگه یا ترم 8 رو هم باید 20واحد بگیرم و یه 6 واحد تابستونو 4واحد معرفی به استاد؟
سلام دانشجویان ترم اخر به شرط فارق التحصیلی میتونند 24 واحد بگیرند ....نقل قول:
برای معرفی به استاد هم نباید درس عملی براتون مونده باشه ....
کسی نیست من رو راهنمایی کنه؟نقل قول:
سایتش خراب شده کلا ولی سایت های مختص واحداش مثل اینا کار می کنن هنوز:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
معرفی به استاد در صورت نداشتن واحد عملی هست ....
خوب دوست عزیز من هم همین رو گفتم دیگه شما یک بار دیگه با دقت بخون معرفی به استاد رو دو واحد تفسیر قرآن بردارم بقیه را با همان فرمولی که گفتم؟؟؟میشه؟/؟