برین سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قسمت نمایندگاننقل قول:
Printable View
برین سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قسمت نمایندگاننقل قول:
کسی نبود؟......نقل قول:
واسه سرورای کانتر میگم که توی ایرانه منظورم سرورای خارجی نیستا!!!!!!نقل قول:
الان این پیشگامان 512 نامحدوده که من باهاش بازی هم میکنم اما چون قطعی داره رفتم آسیاتک سفارش دادم
با آسیاتک هم میشه راحت بازی کرد؟:n03:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
512 نا محدود برنزی سرعت آپلودش واقعا 0.62 هست؟؟:n19:
در ضمن من ساکن اصفهانم تو پینگ و سرعتش که زیاد فرقی نمیکنه؟؟
سلام
سرویس شما هم قطغ شده بود امروز ظهر؟
آره...یه چهل دقیقه ای قطع بود...نقل قول:
دو تست از سرورهای داخلی کانترنقل قول:
دوستان من تو مشهد زندگی میکنم به نظر شما آسیا تک بگیرم؟
سلام برای ثبت نام دهنم...شد بر پدر و مادر.... مخابرات و.... که نامحدود برداشتن با این دایل اپ با این سرعت کلی صفحه خوندم پارس آنلاین و شاتل نمیشه چون حجم دانلود زیاد باشه سرعت کم میکنن من عادت دارم به فیلم فول HD و دانلود بازی سوالم اینه اسیا هم اینجوریه زیاد دانلود کنی سرعت کم میکنه بعد این اسم های مسخر یعنی چی ؟ چالاک بهتره یا حامی؟؟؟ چلچه چطور کسی میدونه؟
سلام کسی میدونه سرعت دانلود این سرویس چنده ؟
عزیزان اسیاتک آشغاله اصلا ازش سرویس نخرید الان سرویس 1 مگ دارم تو روز سرعت بهم 120 میده شبا بهم 60 میده پینگ گوگلم برام +500 میده تازه زنگ میدنم پشتیبانی که یارو ها اصلا هیچی حالیشون نیست میگن این عادیه و همه مدل اینترنت ها و تمام شرکتا پینگشون +500 هست و این طبیعیه تازه تو سایتش زده ساعت یک تا 9 صبح رایگانه که بعد خرید میفهمی ساعت دانلود رایگان شبانت 2 تا 8 صبح هست و دو گیگت این وسط به باد رفته خلاصه این وسط +40 تومنم به باد رفت و راحت 10 روز اینترنتم قطع شد و دوباره الان دارم برمیگردم پارس آنلاین که دوباره پینگ گوگلم 250 بشه و سرعت نتم برگرده +350 تو روز و بتونم بازی کنم ...
خلاصه پیشنهادم اینه که کلا دور اسیاتک رو خط بکشید و اگر حرفم رو باور نمیکنید از اونا که گرفتن بپرسین تا بفهمین این شرکت سرویساش چه قدر بیخوده!