تو رو خدا كمككككككككككككككككك!!!
من هر dvd بازي كه تو دستگاه ميزارم بد صدايي ميده حتي خودم چنتاشا با سرعت 2x روي tigat رايتيدم ولي انگار نه انگار. حالا چيكار كنم دستگاه نتركه!!؟؟؟
تو رو خدا كمككككككككككككككككك!!!
من هر dvd بازي كه تو دستگاه ميزارم بد صدايي ميده حتي خودم چنتاشا با سرعت 2x روي tigat رايتيدم ولي انگار نه انگار. حالا چيكار كنم دستگاه نتركه!!؟؟؟
اول ببخشید دوتا پست پشت هم دادم آخه پست آخرو ندیده بودم.خوبه؟نقل قول:
داداش پس احتمالا مگنت درایوت تکون خورده که صدا میده.به دستگات ضربه نخورده؟
خودت که فکر نکنم بتونی ولی بده بیرون درایوتو باز کنن درست میشه.
اگه اینجوری کار کنه نیروی برشی درایو بالا میره سی دی توش میشکنه دیگه از بالانس در میاد.
زودتر ببر بده تعمیر
خب دیگه تمومش کنید بچه ها و اگه بحثی داشتید برید تو پروفایل یا پیغام خصوصی !
حالا اين مگنت چقدري پاش بايد سره كيسه را بشليم؟
بچه ها ممنون می شم جواب بدین
1. توی live چه جوری میشه با بچه های ایرانی رو پیدا کرد؟(مثلا با 1 نفر تو ایران fifa09 بازی کرد؟)
2.می شه توی fifa 09 موقع بازی با mic با هم حرف بزنیم؟
اصلاً انگار نه انگار چند ساعت پیش پست دادم تذکر دادم بهتون... یه ذره فقط یه ذره خودتون رو کنترل کنید از این بحث ها پیش نمیاد...
نوید هم تذکر داده دقیقا بعد از پستش اومدید دوباره اسپم دادید بحث بی مورد شروع کردید...
دفعه ی بعد فقط پست ها رو پاک نمیکنم... گزارش میدم!
1-تو شبکه ی LIVE هر شخصی یک User داره که شما میتونی با Add کردن اون User با طرفت ارتباط برقرار کنی.نقل قول:
شما میتونی به دوستان در اینجا و در سایت BC پیغام خصوصی بزنی و User آنها رو بپرسی .
2-بله ولی نیاز به Headset مخصوص Xbox 360 و اینترنت پرسرعت هست.
سلام دوستان گل چطورین؟:10:
اول جا داره از اقایان پدرام ..سعید ..یحیی + همکارن خوب انجمن
یه تشکر اساسی بکنم. دلسوزانه به مشکلات دوستان پاسخ می دن و راهنمایی میکنن.
خوب دوستان گل من این باتری های دوراسل دستم تموم شده.
تا اون جایی که می دونم یک شارژ برای دسته وجود داره
می تونم شارژر بگیرم تا مجبور نباشم هر بار باتری بخرم؟
شارژر از کجا به چه قیمت تهیه کنم و درا ون موقعه باید باتری خاصی بهش بندازم ؟
یا این که اشتباه می کنم وباید همون دوراسل های سه تومانی رو هربار بعد از اتمام باتری ها بگیرم؟
اطلاعی در این خصوص ندارم لطفا راهنمایی کنید.
مرسی
دوست عزیز شما هم میتونی ازین باتری های شارژی بگیری و با همون دستگاهای مخصوص که فکر میکنم از 5 6 تومن داره تا بالا برای شارژشون استفاده کنی ! یا اینکه یه Play & Charge kit بگیری ! من خودم ازون روش اول استفاده میکنم ! 2 جفت باتری شارژی گرفتم و به مشکل هم برنخوردم .نقل قول:
ضمن تایید حرف های نوید جاننقل قول:
من خودم هم 2 ماهی از باتری شارژی استفاده کردم که دیگه پوکید :31:
و بعدش تو این 12 ماه از باتری های duracell که جفتی 1200 هست استفاده میکنم که با استفاده های من تا 20 روز دوام میاره