نامحدود سرویسی سراغ داری سرعتش از 250 کیلوبایت پایین تر نباشهنقل قول:
ماهی 120 تومن هزینه میتونم بکنم
Printable View
نامحدود سرویسی سراغ داری سرعتش از 250 کیلوبایت پایین تر نباشهنقل قول:
ماهی 120 تومن هزینه میتونم بکنم
سلام
یه مشکل عجیب دارم من چن وقته
سایت ها برام باز نمیشن و مشکل DNS رو همش دارم
DNS هم ست میکنم برای چن لحظه درست میشه ولی باز هیچی باز نمیکنه
یه موقع درسته باز خراب میشه
زنگ زدم گفتم پورتم رو حتی ریست کنن اما بازم فرقی نکرد
نامحدود که مخابرات دیگه برداشتهنقل قول:
بقیه شرکت ها هم اسمی نامحدوده مثلا شاتل نامحدود میده 30 گیگ اسیاتک هم محدود میکنه سرعت
شما مصرف ماهیانه ات چقدره؟
الانه من سرویس 8 مگ یک ساله ماهی 2.5 گیگ حجم 2تا 6 صب رایگان مخابرات گرفتم کل هزینه یکسال شد 89 تومن بعد هم بسته ترافیکی ویژه هم دارن بسته 100 گیگی بدون تاریخ انقضا 98 تومن که میخری 125 گیگ تحویل میدن
تا اونجا که میدونم این طرح مخابرات سراسری ولی تو بعضی استان ها تفاوت قیمت دارن
مثلا تو استان من بسته 100 گیگی 98 تومن هست دوستم اذربایجانه میگه اونجا این بسته 150 تومنه
2020 شماره پشتیبانی مخابرات تو همه استان ها هست
میتونین از بخش فروششون بپرسین
ولی کلا قبل از این ها تحقیق کنید ببینید کیفیت اینترنت مخابرات تو شهرتون چطوره
ایا شما از فیلتر شکن های مثل سایفون و .... استفاده میکنین؟نقل قول:
اگر از اینا استفاده میکنین
بعد از اینکه قطع کردین ممکنه دیگه هیچ سایتی باز نشه
دوباره فیلتر شکن رو وصل کنین و سایت رو باز کنین بعد که باز شدفیلتر شکن رو قطع کنید
و سایت ها دیگه امتحان کنید براحتی باز میشن
دانلود شبانه رایگان اسیاتک تازگیها به چه صورت شده افت سرعت پیدا کرده ؟
من تا بحال این سرویس رو نگرفتم اما توی پنلم قابل سفارش هستنقل قول:
[IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][/IMG]
خسته نباشن مردیم از خوشی
دوباره چه خبر شده؟:n04:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم برف اومده فیبرا یخ زدن زنگ بزنی کارشناسشون اینو میگه
من ماهانه 100 گیگ دانلود میکنمنقل قول:
قبلا تعرفه اسیاتک خوب بود نامحدود میداد استفاده میکردم
این طرح های جدید رو که گذاشتن افتضاح شده
من مشکلی ندارم
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=135ms TTL=40
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=136ms TTL=40
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=135ms TTL=40
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=132ms TTL=40
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 132ms, Maximum = 136ms, Average = 134ms
Mon 01/30/2017 18:53:18
دوستان چرا من میرم برای تمدید میزنه این سرویس برای خط شما مناسب نیست
کسی میدونه چرا طرف ما مخابرات تا 10مگ ساپورت میکنه ولی الان 2مگ زدم برای تمدید اینو میگه باز معلوم نیست چه خبره
سلام به دوستان آسیاتک هم سرویس گیم داره؟ چون زنگ زدم گفتم برام روی حالت بزارین گفتن باشه اما دقیق نفهمیدم که این کار رو کردن یا نه.دوستانی که این سرویسو فعال کردن آیا بهبودی توی پینگ و آپلود داشتن؟
توی مدمتون اگه type به fast تغییر کرده یعنی براتون فعال کردننقل قول:
سلام ممنون برادر ببخشيد كه دير ازت تشكر كردم به اينترنت دسترسي نداشتم...نقل قول:
اقا يه سوال ديگه ميخواستم بدونم داخل تايم رايگان واسه شما محدوديت سرعت گذاشتن؟؟؟
براي من خيلي جالبه با idm اگر يدونه تك فايل بذارم سرعتش بيشتر ٥٠٠KB نميشه ولي اگر سه چهار تا فايل بذارم مجموع سرعت دانلود ٩٥٠ ميرسه...
ميشه واسه اين كاري كرد؟؟
سلامنقل قول:
من کلا سرعتم در شب و روز همیشه 350 بوده و طبعا محدودیتی هم نداشتم
شما توی IDM قسمت تنظیمات / ارتباط با شبکه، تعداد کانکشن رو روی 16 بزارید احتمالا درست شه
اين كارو قبلا هم انجام دادم تاثيري نداشته...نقل قول:
منم میخوام زنگ بزنمنقل قول:
بهشون چی بگم ؟ بگم سرویس گیم فعال کنن ؟
نقل قول:
کجای مودم؟
منم میخوام زنگ بزنم
بهشون چی بگم ؟ بگم سرویس گیم فعال کنن ؟
من ی بار زنگ زدم گفتم بزارید رو سرویس گیم گف نداریم همون روز چند بار زنگ زدم چند نفر جواب ادن اخرش یکشون گف داریم سرویسی به اسم گیم نداریم ولی میتونیم تنظیماتتون رو جوری کنیم ک بهتر باشه از اون روز پینگم از 130 رفت 99 تا همین چند روز پیشم خوب بود الان ساعت 1:30 شب به بعد تا 6 عصر پینگ 99 از 6 عصر تا 1 شب میشه 300 بعدشم ی نکته هس اونم اینکه این کارشناساشون یه مشت ادم جاهل بی سوادن بلد نیستن بهش بگی تنظیماتم بزار رو گیم بلد نیستن مخصوصا خانماش ک دیگه هیچی استعفا بدن بهتره من چند بار زنگ زدم گفتم یه نفرشون بود یه اقایی بود کار درست و کاربلدم بود واقعا اون واسم درس کرد زنگ بزنی فایده نداره مگه اینکه همون طرف جوابت بده شانسی :n02:
دوستانی که خطشونو 12 مگ کردن؛ دیتاریت آپلود چقدر بسته میشه رو خط 12 مگ؟
نقل قول:
اره زنگ بزن بگو بزاره رو حالت گیم بعدش مودمت ریست میشه اگه اشتباه نکنم.اما من چون چند وقتی بعد از اینکه حالت گیم رو فعال کردن بازی نکردم چیزی متوجه نشدم.که دوست خوبمون راهنمایی کردن و هنوز وقت نکردم بررسی کنمش.
شما اگه میخوای زنگ بزنی اول یه تست از اینترنتت بگیر .بعدشم که فعال شد یه تست دیگه بگیر و جوابشو برامون بزار ممنون
یه هفته نشد این نت آسیاتک نرمال باشه
چند روزه ظهر به بعد پبنگ میره رو 300 عملا نت قابل استفاده نیست :n34:
دوستان میخوام از مخابرات مشهد بیام اسیاتک
این سرویس های جشنواره کدوم یکی رو هنوز ثبت نام میکنن؟
عصرانه اسیاتکی منظورش از 265 گیگ هدیه چیه ؟ تایم رایگانی که زده چطوریه ؟ کاملا مجانیه ؟ محدودیت داره یا نه ؟ سرعت این سرویس شب و روز چنده ؟ ممنون میشم کسی راهنمایی کنه یا سرویس مشابهی رو بگه . دانلود شبانه حجیم ندارم مگی یه وقت شبی 500 مگی لازمم بشه که فوری دانلود کنم . در همین حد .
سلام دوستان اهل فن کمک کنن کدوم انکس برای من بهتره؟
انکس M:
Downstream Upstream31.8 18.0 SNR Margin :
db 15.9 19.7 Line Attenuation :
db 1019 10240 Data Rate :
kbps 2812 20432 Max Rate :
kbps 65531 16 CRC :
انکس A:
tream Upstream SNR Margin :18.3 17.2 db Line Attenuation :19.7 14.0 db Data Rate :10240 1019 kbps Max Rate :21328 1328 kbps CRC :1 0
سلامنقل قول:
فرقی نداره چون کیفیت خط در وضعیت خیلی خوبی هستش
شاید خیلی ناچیز annex M بهتر باشه
CRC چیه؟ اول مقادیرش صفره اما چند دقه بعد زیاد میشه
تعداد ارور هاییه که توی تبادل دیتا رخ میدهنقل قول:
اون برمیگرده به آسیاتک و به نوع خط و اینا کاری نداره
البته اگر SNR هم نوسان زیادی داشته باشه هم CRC رو زیاد میکنه که در مورد شما فکر نمیکنم صدق کنه
دوست عزیز به اسیاتک زنگ زدم حالت گیمو فعال کردن اما نمیدونم فعال کردن یا نه.یکی از دوستان راهنمایی کردن اما توی مودمم گزینه type نداره که بفهمم روی fast گذاشتنش.
ادرس دقیقی از این تایپ دارین که برم سراغش؟مودمم tp-linke
ممنون
توی بعضی مودم ها مشخص نمیکنهنقل قول:
شما پینگ رو قبل و بعد این حالت چک کنید باید بین 15 تا 30 میلی ثانیه کم شده باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
قسمت Line State رو چک کنین. برای شما باید Fast باشه
Line State :Showtime Modulation :ADSL2 PLUS Annex Mode :ANNEX_M
متاسفانه روی حالت گیم نزاشتن
امکانش هست چون من مودم رو ریست کردم از روی این حالت خارج شده باشه؟شاید اونا این کارو کردن و من مودمو ریست کردم خراب شده؟
اپلود رو چند بستن براتون؟نقل قول:
با ریست مودم هم خراب نمیشه
الان زنگ زدم گفتم پروفایل گیم فعال کنن برام طرف میدونست چیه و گفت بازی میکنید و تایپ فست میخواید باشه که گفتم اره
بعد مودم ریست شد دیدم دیتا ریت از 4 مگ شده 8 مگ و snr شده 6 ! گفتم اینطور که همش دیسی میشم و نویز داره گفت نه این حالت جدیده و 6 هم snr مناسبی هست
خلاصه تشکر کردم و بعد وصل شدم و پینگ گرفتم این شد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از سرور بازی فیفا که از 255 اومده رو 215 ولی از 8.8.8.8 همش تایم اوت میده چرا ؟
تا جایی که من میدونم اون بخش مشخص نمیکنه fast هست یا interleaveنقل قول:
SNR 6 خیلی پایینه و قعطی زیاد داره شما بگید بیاره پاییننقل قول:
البته توی دهه فجر چند فاز دیگه از شبکه ملی در حال اجراست که اون هم باعث پینگ بالا و تایم اوت شده . فعلا نمیشه این روزا چیزی رو قطعی نتیجه گرفت
منم گفتم پایینه و قطع میشه ولی گفت اره قبلا 6 بود خیلی بد بود و قطعی زیاد داشت ولی یه حالت جدید اومده که snr 6 هم ایده ال هست و قطعی ندارهنقل قول:
الان اینطور شده حالا یکی دو روز تست میکنم ببینم قطعی داشت میگم بیارن پایین
++++++
ویرایش : دیدم قطع شد زنگ زدم گفتم دوباره همون 4 مگ بکنن و انجام دادن دوباره پینگ گرفتم یه چیز عجیب غریب شد اصلا :
همچین پینگی رو از اسیاتک تو 9 سالی که سرویس دارم ازشون تجربه نکردم :n19::n02::n10:
زیاد ذوق زده نشو بزار بین ساعت 4 تا 1 شب پینگ بگیرنقل قول:
اگه دیتاریتتون بالا باشه (مثلا 8 مگ یا بیشتر) طبیعتا snr پایین میاد. در حالت کلی snr بالای 5db مشکلی پیش نمیاد مگه اینکه نوسانی ایجاد بشه و سینک بپره. بالای 6 که قطعی نداره (دیتاریت بالا مثل 12 مگ یا بیشتر)نقل قول:
نقل قول:
من همین الان دو هفتس همین مشکل رو دارم هر چند ماهی این مشکل برمیگرده از ساعت 6 عصر به بعد پینگ میره 280 تا یک شب یک شب میشه 100 تا فردا عصر ساعت 6
از ساعت 4 منتظر بودم تا الان ببینم ذوق ما کور میشه یا نه که نشدنقل قول:
از ساعت 12 پینگ خیلی خوب بوده فعلا
دقیقا ... منم همین مشکلو دارم از ظهر پینگ میره بالای 300 تا حدود 1 شب . کل روزو با یه نت تخمی باید سر کنی. یه بار زنگ زدم خوشبختانه پشتیبانش آقا بود نزدیک بیست دیقه فنی صحبت کردیم و خیلی چیزا رو هم تست کردیم اما نفهمید آخرش چیه گفت ایمیل بزن به فلانجا اسکرین بگیر از تریس که گرفتی. منم یه ایمیل زدم بشون شدیدا اعتراضی تهشم تهدید کردم اگه رفع نشه 195 شکایت... هنوز جوابی ندادن. امیدوارم اصن بخونن ... :n24:نقل قول:
**طبق تریسی که گرفتم متوجه شدم از اولین گیت وی پینگ داغون میشه ینی مشکل از پینگ داخل کشوره و شبکه داخلی آسیاتک. کلا ورزش3 هم پینگ بگیری بالای 200 ...