خطط روی هشت میبندن بارنی جاننقل قول:
بستگی به مرکز مخابراتیت میتونی از 6 تا حتی 8 گیگ راحت دانلود کنی ولی امکانش هست کمتر دانلود کنی
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
Printable View
خطط روی هشت میبندن بارنی جاننقل قول:
بستگی به مرکز مخابراتیت میتونی از 6 تا حتی 8 گیگ راحت دانلود کنی ولی امکانش هست کمتر دانلود کنی
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
بهتر شده. مشکلات قطعی و افت سرعت تقریبا رفع شده. برگرد ببینیم پاقدمت چطوره! :n02:نقل قول:
معمولا 1 مگ رو روی 4 میبندن که در طول روز حدود 400-500 بهت میده. شبانه هم سرعتت روی 200-250 هست که تقریبا توی 3 ساعت حدود 2 تا 2.5 گیگ میتونی بگیری. بعضی مراکز که وضعیت بهتره، ممکنه سرعت رو برات باز بذارن.نقل قول:
دوستان سرعت های روزانه همون سرعت اسمی هست ؟ یعنی 128 بگیرم همون 128 هست ؟ سرعت شبانه اش چطور ؟
چون مثلا چند سال که از صبانت 128 داشتم عملا بین 512 تا یک مگ رو همیشه داشتم.
3 روزه اعلام کردم که از حجم اصلی کم شده هنوز حجممو ندادن! حجم کسی برگشت داده شده؟
ببین واسه منم اینطوری بودنقل قول:
هی زنگ بزن
اگه زنگ زدی بگو هر روز زنگ میزنم کسی رسیدگی نمیکنه طرف میگه خودم شخصا رسیدگی میکنم و اوکی میکنه :n10:
این سرویس هایی که های وب شبانه داره همیشه سرعت بین 200 تا 250 یا افت میکنه ؟ بعد سرعت این سرویسا در روز چه جوری همون اسمی ؟ یا نه دو سه برابر ؟
نه دانلود شبانه به هیچ وجه افت ندارهنقل قول:
اگه 1مگ به بالا بگیری خطط رو تا 6مگ میبندن (اگه خطط کشش رو داشته باشه) و سرعت دانلود 600-800 متغیره
دوستان میشه لطفا یه عکس از پنل بزارید ؟ میخوام قیمت های سرویسای بالای 2 مگ رو ببینمنقل قول:
:n16:
نقل قول:نقل قول:بالاخره من نفهمیدم شبانه 1 مگ چقدر سرعت میده!!!!!نقل قول:
هر کدومتون یه چیزی میگین :n02:
(مرکز مخابراتی حافظ شیراز هستم اگه کسی اونجا هست وضعیتشو بگه)
تست ساعت 8 غروب :n21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من امروز برای امتجان رو یه خط دیگه سرویس 8 مگ های وب گرفتم. اون یکی خطم رو پارس آنلاینه. به نظرتون چجوریاست؟ سرعت تک دانلود برای آنلاین استریمینگ خوبه؟ میشه ویدیو HD انلاین دید توش بدون اذیت شدن؟ سرعت دانلود چطوره؟ همیشه ثابت میمونه یا بالا پایین میشه با توجه به اینکه ساعت رایگان نداره؟
ممنون میشم اگه جواب بدین.