منظورت كشتن penguine هست؟نقل قول:
ديميتري رو كه تو كشتي ميكشيم نه با هليكوپتر!
Printable View
منظورت كشتن penguine هست؟نقل قول:
ديميتري رو كه تو كشتي ميكشيم نه با هليكوپتر!
آخه نمیشه توضیح داد:27: خودت برو ببین یا اگر خواستی pm بده:21:نقل قول:
دیمیتری رو دوجور میشه کشت یکی تو کشتی که تو یکی از مراحل تلفن عمومی میگه برو بکشش یکی دیگه هم اگر اون مرحله ی تلفن عمومی رو نری رومن بهت زنگ میزنه میگه بیا تو کلیسا بعد میری تو کلیسا رومن داره ازدواج میکنه بعد که میان بیرون یه نفر از پشت به نیکو میگه که تکون نخور و گرنه رومن تو رو ترک میکنه(میکشمش) بعد نیکو دست اونو می پیچونه و یه تیر شلیک میشه بعدش هم نیکو تو مغزش تیر میزنه بعد صدای جیغ میاد برمیگرده میبینه رومن تیر خورده و مرده بعد شروع میکنه به شلیک کردن به اون یارو که مرده که لیتل جکوب میاد میگیرتش و میگه از این جا برو و استراحت کن بعد از یه مدت لیتل جکوب sms میزنه میگه اسلحه تهیه کن و آماده باش بعد هم زنگ میزنه و میرن افراد دیمیتری رو تعقیب میکنن و میرن سراغ دیمیتری تو یک کارخونه خراب و بعد از درگیری دیمیتری penrigo رو میکشه و فرار میکنه نیکو هم میپره روی هلیکوپتر اما میافته تو آب بعد سوار قایق میشه و میره دنبال دیمیتری بعد جکوب میادو نیکو سوار هلیکوپتر میشه و بعد تعقیب و گریز و نهایت مرگ دیمیترینقل قول:
آخیش تموم شد خسته شدم:31:
ای واینقل قول:
ینی از اینام داره این بازی...
چه فازی میده، چرا زودتر به من نگفتین :34::21: 500 تومنی که برا pc خرج کردم به خاطر gta iv ارزش اون سرویس 70 تومنی رو داره :21::21::27::34:
اون چیزاشون فقط تو pc لود نمیشه؟>.... :31: یا ps3 هم همینطوره؟ مثل فندک تو روشن کرددن مولوتو که تو pc لود نمیشه ولی تو ps3 میشه؟:27:
عجب....نقل قول:
پس رومنم میمیره، چرا مال من یه جور دیگه تموم شده ؟ به کشتن playboy یا francis مربوط میشه؟
تو اون حالت دومی کتی زنده میمونه؟
تو بازی من کتی رو جلو کلیسا تو عروسی رومن کشتن. رومن هم الان زنده مونده
اینم یه عکس از قلب تو مجسمه
کد:http://www.freeimagehosting.net/image.php?03ea979904.jpg
نه به اونجایی مربوطه که پول یا انتقام رو انتخاب می کنید اگه پول رو انتخاب کنین رومن میمیره و اگه انتقام کیت میمیره و اون حالتی که شما رفتین انتقام بودهنقل قول:
نه خداي من من اسكناس رو انتخاب كردم يعني رومن ميميره? اي درد و بلاي رومن بخوره تو سر كيت
سیو 100% و ترینر برای پچ4 رو میخواستم .
( البته واسه خودم نمیخوام واسه رفیقم میخوام ، خودم 3ماه پیش تمومش کردم:20:)
کسی می تونه لطف کنه این مرحله ی آخر ( مرحله ی کشتن Jimmy .p ) رو برام رد کنه. تو قسمتی که نیکو از هلیکوپتر اویزونه، مشکل دارم.) فقط کافیه jimmy .p رو بکشید.
اینم سیو بازی :
بعد از کشتن jimmy .p لطفا برید به یکی از خونه ها و بازی رو سیو کنید و فایل SGTA400 رو فشرده و آپلود کنید.نقل قول:
کد:http://www.mediafire.com/?uyrd2f7wmm0
با تشکر!
کدومش یه سرفه نره به نظرت؟ کشته شدن رومن یا کتی؟ با رومن اگه زیاد دوست بشیم برامون ماشین میفرستهنقل قول:
کتی چطور؟ درجه ی دوستیمون بره بالا چه کاری میکونه؟
راستی کجا پول یا انتقام رو انتخاب میکنیم؟ من که چیزی یادم نمیاد،ن میدونم چطوری انتخاب کردم.