اقا من راه حل این freeze و dc های 10-15 ثاتیه ای رو فهمیدم شاید به نظر مسخره بیاد اما جواب میده 100% اگه Garena plus دارین باز نگهش دارین و بازی کنید دیگه dc نیمشید :n16:
Printable View
اقا من راه حل این freeze و dc های 10-15 ثاتیه ای رو فهمیدم شاید به نظر مسخره بیاد اما جواب میده 100% اگه Garena plus دارین باز نگهش دارین و بازی کنید دیگه dc نیمشید :n16:
AD Rammus به شدت جواب میده
AD مجانی از Passiveش میگیره (بعلاوه W)
تانکیه
و کلی دمیج میزنه :n04:
بیشترین فارم تو بازی رکوردش چنده ؟
:n02:
چند وقت پیش Froggen با Karthus تو 20دقیقه 300 تا زد! :n29:
ای بابا ریوت با این باگاش من 100تا lp داشتم 3 گیم پشت سر هم بردم اما بالا نرفت رنکم رو بزنز3 مونده:n02: تیکت بزنم یا خودش درست میشه ؟
نمیخوام نا امیدت کنم ولی احتمالا ۀګ شدی :n02:نقل قول:
singed فرق داره,singed مثل amumu هستنقل قول:
جان من راست میگی :n02: ایندفه هروقت dc شدم Garena plus رو باز میکنم ببینم چی میشه,فقط باید بریم تو room یا فقط on باشیم کافیه؟نقل قول:
بهتره به ساپورت بگی
نه داخل روم نرو باز باشه کافیه :n02:
دوستان منم 1 مشکل بزرگ تو league دارم,مثلا 3 تا بازی پشت هم میبرم اما حداقل LP رو میگیرم به این صورت 3*7=21 که میشه 21 LP اما با 1 defeat کل 21 LP رو از من میگیره و 0 میشم :n13: خوب با این وضع نمیشه رفت بالا تو لیگ,حالا ایا این طبیعی هست یا نه؟!:n27: ایا باید به ساپورت بگم یا نه؟! :n29:
همین وضعیت و ادامه بده اکی میشه(که 3 تا میبری یکی میبازی)نقل قول:
دوستان منم 1 مشکل بزرگ تو league دارم,مثلا 3 تا بازی پشت هم میبرم اما حداقل LP رو میگیرم به این صورت 3*7=21 که میشه 21 LP اما با 1 defeat کل 21 LP رو از من میگیره و 0 میشم :n13: خوب با این وضع نمیشه رفت بالا تو لیگ,حالا ایا این طبیعی هست یا نه؟!:n27: ایا باید به ساپورت بگم یا نه؟! :n29:
من هر برد 6 تا میداد لوز 28 تا کم می کرد
الان هر برد 30 تا میده لوز 10 تا کم میکنه
یه بازی 33 تا داد حتی