شهاب لطفعلی روز های اخرش اینترنت رو خوب کرده ty shahab lotfali.:n16:
Printable View
شهاب لطفعلی روز های اخرش اینترنت رو خوب کرده ty shahab lotfali.:n16:
کجا خوب شده!؟؟!
سلام دوستان خسته نباشید من حدود یکساله دارم از مخابرات استفاده میکنم خداییش تا یک ماه قبل راضی بودم وای از اخرای تیر ماه به بعد واقعا از اینترنت دیگه حالم بهم میخوره چون تو این یک ماه به زور سرعتم به 50 تا 60 کیلوبایت میرسید با اینکه اینترنتم دو مگ بود هرچی هم زنگ میزنم میگن مشکل داریم دست ما نیست
حالا من واقعا نمیدونم چکار کنم تمام وقتم با اینترنت سروکار دارم اهل بازی کردن اصلا نیستم فقط گشتن تو اینترنت و دانلود به نظر شما چکار کنم ؟
نقل قول:
دوست خوبم
اول از همه اگه دانلود برات مهم پس چاره ای نداری جز تحمل مخابرات چون هر جای دیگه بری اینقدر سر دانلود اذیت میشی که ... :n28:
برای مورد دوم پیشنهاد میدم اگه محدود داری تغییر بدی به نامحدود چون سرعت الان نامحدود خوبه و مشکلی نداره نسبت به سرویسای محدود :n23:
مرسی که جواب دادی
الان ی سوال دارم سرعت دانلود شما چنده ؟ چرا مخابرات یک ماهه اینقدر افتضاح شده ؟ قبلا اینطوری نبود
سلام
دوستان دانشگاه رازی خوابگاه هاش اینترنت داره؟
وضعیت خود خوابگاه هاش چطوریه؟ به همه خوابگاه میدن؟
512 نامحدود من با میانگین 65- 70 دانلود میکنهنقل قول:
در مورد سوال دوم هم باید گفت مخابرات همیشه افتضاح بوده در کیفیت ولی برای دانلود ارزان هنوز بهترینه و فاصلش با بقیه زیاده
من رازی لیسانس رو گرفتم و خوابگاهاش رو دیدم هرچند زندگی نکردم تو خوابگاهش چون کرمانشاهیم!!نقل قول:
خوابگاهاش هم کمه هم نامناسب ... چند تا بلوک داره که هر بلوک چند طبقه داره و هر طبقه یه راهرو با چند اتاقه که اتاقاش 2 نفره یا 3 نفرست و البته کوچیکه و یه دستشویی و حمام هم در هر راهرو هست ...
برای دادن به روزانه ها همه میدادن و شبانه ها هم بعضی ها میدادن و بعضی هم بیرون خونه یا خوابگاه میگرفتن ...
در مورد اینترنت :
سال اخر رو وایرلس کار میکردند که نمیدونم به خوابگاهها رسیده یا نه ولی پهنای باند زیادی نداشت رازی نسبت به تعداد دانشجوهای خودش چه برسه بهمقایسه با دانشگاههایشناخته شده دیگه و از این نظر نمیشه خیلی دلتون رو صابون بزنید....
سال 88 حدود 64 مگ بود پهنای باندشون فکر کنم (قبلش 32) و حالا شاید 2 یا 3 برابر شده باشه ولی هنوزم نسبت به تعداد دانشجوها خیلی کمه
مرسی میثم جان حالا ی سوال دیگه این سرعت که فرمودین مربوط به ضریب اشتراک یک به پنجه یا یک به هشت ؟نقل قول:
عزیزانی که اطلاع دارند میشه زحمت بکشند بگن سرعت اینترنت 512 نا محدود مخابرات اشتراک یک به 5 با یک به 8 چقدر اختلاف و تفاوت داره ؟؟؟
یک سئوال داشتم...این اینترنت حجمی آسیاتک مثلا 1 مگ سرعتش رو چند هست..بعد شبانه رایگان سرعتش چند هست
من 512 نامحدود 1 به 8 دارمنقل قول:
سرعت برای 1 به 8 و 1 به 5 تقریباً یکیه و کیفیت اونا فرق ممکنه داشته باشه