من یک اشتباهی کردم و سایفن 3 رو اجرا کردم.نقل قول:
فکر کنم همون مشکل رو ایجاد کرده.
حالا چه طوری درستش کنم؟
ممنون
Printable View
من یک اشتباهی کردم و سایفن 3 رو اجرا کردم.نقل قول:
فکر کنم همون مشکل رو ایجاد کرده.
حالا چه طوری درستش کنم؟
ممنون
اولا که برخی نسخه های سایفن Hack شده و نسخه های تروجان دارش پخش شدند
بهتره پاکش کنید اولترا بریزید
اگر با پاک کردن حل نشد توی internet option بخش connection اون پایین lan setting برو داخل و تیک ها رو بردار
تازه شما که تو کار سرور گیمی بهتره مواظب باشی تروجان به دستگات نیافته که سرورت به باد میره
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
ممنون درست شد.نقل قول:
همون موقع پاکش کردم.
من با یک اتصال امن به سرور متصل میشم و سرور هم یک آنتی ویروس قوی روش هست که هر 2 ساعت در صورت وجود آپدیت ، آپدیت میشه.
اتصال SSH یا RDP و غیره همه پسورد دارند و اگه روی دستگاه یک Backdoor/Trojan باشه به سادگی مثل یک Key logger عمل می کنه و تمام اطلاعات رو برای سازنده می فرسته!
سلام دوستان
من مودم bm632w مبین نت رو دارم و رمز wifi اونو گم کردم.اگه میشه راهنمایی کنید چطور میتونم رمزش رو عوض کنم.ممنون
مطابق شکل :نقل قول:
از طریق کابل LAN به مودم وصل بشید(192.168.1.1 را در مرورگر وارد کنید)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
* منظور از پسورد مودم ، پسورد WIFI هست.
SSID هم اسم کانکشن هست.
توي مرحله اول يوزر و پسورد رو چي بايد بزنيم؟؟ uri , pass رو ميزنم باز نميشه
-----------------------------------------------------------------
اقا ما نفهميديم جمعه ها رايگانه يا نه. ما دان كنيم؟ اگه اره از ساعت چند تا چند؟؟؟؟
ساعت 2.30 واسه من رايگان ني
سلام
الان سیگنال من 35% هست، بجه ها من یه جای صعب العبور توی خونمون پیدا کردم که توش سیگنالم 80-90 درصد هم میشه! اما هب دردسر داره
فکر می کنید اگر سیگنال رو به 90% برسونم کیفیت سرویس ام بهتر میشه؟ طوری که محسوس باشه؟
آخه امروز صبح دانلود ام به 7 کیلو بیت رسیده بود (سرویس 512) که مودم رو بردم اونجا، سیگنال به 90% هم رسید اما سرعت دانلود تفاوت چندانی نکرد!
البته برای منی که جمعه ها صبح ام رایگانه احتمالا اینطور بوده، الان که از ساعت دانلود آزاد گذشته، دانلودم 45 کیلو بیته
merSiiiiiiiiiiii [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :X
یعنی همه برادرای مسلمون ما از فیلترینگ عبور نمیکنن دیگه؟:31:نقل قول: